לוקחת לריאות
New member
משהו מהמייל....../images/Emo13.gif
משפטים שהאישה אומרת לגבר כשהוא באמצע נהיגה: ------------------------------------------------------ תיזהר!! אדום!! אדום!! אתה לא רואה? ( **לעצמו בלי קול**- לא, אני עיוור תשתקי כבר!) אתה נוסע כמו ספיד! אתה עושה לי סחרחורת (אהה? באמת סבבה) יופי, נפלא, הנה המשטרה.... תגיד אתה עושה את זה בכוונה? (כן) אולי נעצור לשאול איך מגיעים(משוגעת?!? שאני אשאל? אני שיודע הכל? אני???) תאמין לי לא יקרה שום דבר אם נאחר.... (את עושה לי את זה בכוונה? לפני חצי שעה היית בפאניקה שלא יצאנו בזמן, נשים!) אם הוא היה עוצר עכשו היינו נכנסים בו (תודה לך אלוקים שלא שברת לי את הצעצוע והשארת אותי בחיים) למה אתה מוכרח לעקוף את כולם??(כדאי לסיים את זה מהר! זה למה!!) תגיד לי אתה באמת רוצה למות? אין בעיה, רק תוריד אותי קודם (בשמחה יקירתי) זה לא מצחיק! (
) משפטים שהגבר אומר לאישה בזמן הנסיעה +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ תגידי מי נתן לך רשיון?(אני? אתה חונה עקום) נו תעקפי אותו כבר!! (מטורף) את נוהגת לא רע יחסית לאישה (
) ירוק!! ירוק !! את לא רואה?!?(לא, אני עיוורת אם כן לא היה לי רשיון) אם הייתי נוהג מזמן היינו שם (אני אחטיף לך בהזדמנות שיהיה לי) תגידי בשביל מה הברקס? תראי אני לא אוהב שמישהו אחר נוהג (ומה אני צנצנת אני חולקת איתך רגעים טובים ורעים מה הקטע שלך מהאוטו?) את יודעת, 90 קמ"ש זו רק המלצה (חתיכת %&)@#$ מה אתה רוצה שאדרוס לך את הצעצוע שלך?) לא צריך לשאול אני יודע את הדרך (הסתובבנו כבר 20 פעם מסביב לצומת והמעגל ואתה יודע ת'דרך טוב אני אשתוק) טוב זהו אני עכשו שותק תעשי מה שבא לך! (תודה לאל)
משפטים שהאישה אומרת לגבר כשהוא באמצע נהיגה: ------------------------------------------------------ תיזהר!! אדום!! אדום!! אתה לא רואה? ( **לעצמו בלי קול**- לא, אני עיוור תשתקי כבר!) אתה נוסע כמו ספיד! אתה עושה לי סחרחורת (אהה? באמת סבבה) יופי, נפלא, הנה המשטרה.... תגיד אתה עושה את זה בכוונה? (כן) אולי נעצור לשאול איך מגיעים(משוגעת?!? שאני אשאל? אני שיודע הכל? אני???) תאמין לי לא יקרה שום דבר אם נאחר.... (את עושה לי את זה בכוונה? לפני חצי שעה היית בפאניקה שלא יצאנו בזמן, נשים!) אם הוא היה עוצר עכשו היינו נכנסים בו (תודה לך אלוקים שלא שברת לי את הצעצוע והשארת אותי בחיים) למה אתה מוכרח לעקוף את כולם??(כדאי לסיים את זה מהר! זה למה!!) תגיד לי אתה באמת רוצה למות? אין בעיה, רק תוריד אותי קודם (בשמחה יקירתי) זה לא מצחיק! (