משהו לשיתוף כללי

JonJon9

New member
משהו לשיתוף כללי

במהלך השבוע האחרון יצא לי לעשות את היציאות הראשונות שלי מהארון (מברקי ברכה יתקבלו כעת בתודה, בצירוף זרי פרחים...). בכל אופן, כשעשיתי את היציאה הראשונה שלי (שהייתה דרך פורום משותף לי ולידידה בפניה יצאתי, כי היא לא גרה לידי, כך שלא יוצא לי לראות אותה הרבה), היא שאלה אותי בהודעת התגובה: "האם אתה בטוח בכך?", והאמת- זה הכניס לי ספקות לזהות המינית שלי, והרגשתי שאולי אני בכל זאת לא הומו? זה מאוד מוזר לי, כי כשיצאתי בפניה, הייתי בטוח באלף אחוז בכך שאני הומו. במהלך הימים האחרונים הספקות כמעט ונעלמו, אבל עצם קיום הספקות מעיק עלי. האם זה נורמלי שביציאה הראשונה/ בפעם הראשונה ששואלים אותי אם אני בטוח במה שאני, יופיעו הספקות הללו? האם זה אומר שבכל זאת הזהות שלי לא מגובשת ושיש לי עוד כברת דרך לעשות כדי לגבש את עצמי לגמרי? (וכאן יתקבלו בברכה תשובות מועילות)

resputin

New member
ובכן :)..

דבר ראשון
ו
על היציאה מהארון
בקשר לספקות -תראה, כשאתה מחליט לצאת מהארון אחרי שהיית תקופה ארוכה בפנים, התגובות שתקבל (במיוחד הראשונות) הן המאוד חשובות ואלו שבונות אותך להמשיך הלאה. תגובה כמו "אתה בטוח?" יכולה בהכרח לערער אותך, מה שידומה בתור ספקות על המיניות שלך. הרי זו חברה שלך, שמכירה אותך מזה זמן מה, יודעת, שומעת, אולי יש לה נקודת מבט אחרת? אולי היא צודקת? וכו', אבל כמו שאמרת אחרי כמה זמן זה התבדה. בקשר לגיבוש הזהות המינית, הרבה אנשים שרק מתחילים לגלות את הזהות המינית שלהם מגדירים את עצמם כ"בי-סקסואלים" ועם הזמן לאט לאט המשיכה שלהם למין השני ננטש (זה אגב, למה עושים לביסקסואליים אמיתיים כזה כאב ראש, אבל אנחנו נעזוב את זה לרגע) ואט-אט הם מתגבשים, ואילו אתה כבר מגדיר את עצמך כהומו ו..אין ממש לאיפה להתפתח מכאן כל עוד יש לך משיכה רק לגברים. מה שכן, הייתי מציע לך לא לקבע את המחשבה שלך על זה וכמו שאומרים ~לזרום~. לך תגע מה העתיד צופן והגדרה זו רק הגדרה. היום מתאים לך הומו? תהיה הומו. בעוד חמש שנים יתאים לך חציל מטוגן עם ספוטים ירוקים? תהיה זה. תחשוב על עכשיו. אה, ו
!
.

JonJon9

New member
בהתחלה גם אני הגדרתי את עצמי כבי...

עד שראיתי שזה סתם טיוח ובריחה מהאמת.

תום 123

New member
הגדרה

אולי זה תיוח, אבל זה יותר קל...לא? אני חושבת שלהורים שלי זה יותר קל...ונראה לי שאם אי אגדיר את עצמי אחרת... הם לא יקבלו את זה יותר מידי...

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

בהצלחה נשמה... וגם כשיהיו קשיים.. תיהיה חזק חזק.... ו.....
ממני...עידו

קודם כל מזל טוב!!../images/Emo24.gif

תראה, גם לי זה קרה בשתיים מהיציאות, אנשים התחילו להגיד לי שיכול להיות שאני טועה, אחד אמר לי שכל אחד במידה זו או אחרת נמשך לבני מינו, וזה די גרם לי לחשוב, אבל אח"כ הבנתי שלא משנה מה הוא אומר, אני יודע מי אני ואף אחד לא יכול להגיד לי כלום על זה..... לדעתי רק אתה יכול לדעת את האמת על עצמך, ואל תיתן לאחרים להטיל ספק בזהות המינית שלך, אפילו אם הם החברים הכי טובים שלך.... רק אתה יכול להרגיש מה הולך לך בלב (ובעוד חלקים בגוף, שלא אזכיר את שמם), לכן אם אתה חושב ומרגיש שאתה הומו, אתה כזה..... אין מישהו שלא הטיל ספק בזהות המינית שלו, גם אני, שהייתי סגור עליה במשך 8 שנים, לא כ"כ יודע מה אני אהיה בעתיד, אז זה בסדר להרהר בזה, אבל אל תיתן לאחרים להחליט כלום בשבילך....

James Hammerton

New member
קודם כל, ../images/Emo49.gif על היציאה

מקווה שהכל עבר בסדר והאנשים שסיפרת להם קיבלו את זה
גם אני זוכר שכשאני סיפרתי אנשים שאלו אותי אם אני בטוח בזה. וכן כמובן שחושבים על זה, אני חושב על זה אפילו עכשיו. הספקות האלה הופיעו אצלי, ואני זוכר שאמרתי שאני די בטוח, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד... אני מאמין שאנשים רבים בוגרים עדיין שואלים את עצמם אם הם בחרו בדרך הנכונה, אם זה מה שעושה להם טוב, ולפעמים מתעוררת אצלהם אפילו משיכה מסוימת לאדם מהמין שבאופן כללי הם לא נחשבים אליו. אין בעיה עם ספקות, בהמון שלבים בחיים יש ספקות ואתה שואל את עצמך אם בחרת בדרך הנכונה. אני מציע לך להשאיר את הדיון הזה לעצמך, ללכת בינתיים עם מה שעושה לך טוב. אם בנים וקשרים עם בנים עושים לך טוב ואתה מרגיש עם זה טוב אז כנראה שזו הדרך... אתה לא מרגיש משיכה מינית (או רגשית) לנשים בכלל?

JonJon9

New member
זה לא שלא...

פשוט אני נוטה באופן טבעי יותר לגברים ופחות לנשים.

James Hammerton

New member
אז הייתי מציע לך

לא להכנס להגדרות. ז"א, כמעט בטוח שאתה נמשך לבנים באופן די מוחלט, ויכול להיות שאתה נמשך לבנות. אולי תנסה לראות איך המשיכה הזאת לבנות תתפתח בעתיד, אולי היא תתנוון ואולי היא תתחזק, אי אפשר לדעת... בכל אופן, שזה לא יטריד אותך יותר מדי

למעלה