משהו לחשוב עליו..... H-(

t@gel

New member
משהו לחשוב עליו..... H-(

U2 - Stuck in a Moment I`m not afraid Of anything in this world There`s nothing you can throw at me That I haven`t already heard I`m just trying to find A decent melody A song that I can sing In my own company I never thought you were a fool But darling look at you You gotta stand up straight Carry your own weight These tears are going nowhere baby You`ve got to get yourself together You`ve got stuck in a moment And now you can`t get out of it Don`t say that later will be better Now you`re stuck in a moment And you can`t get out of it I will not forsake The colors that you bring The nights you filled with fireworks They left you with nothing I am still enchanted By the light you brought to me I listen through your ears Through your eyes I can see And you are such a fool To worry like you do I know it`s tough And you can never get enough Of what you don`t really need now My, oh my You`ve got to get yourself together You`ve got stuck in a moment And you can`t get out of it Oh love, look at you now You`ve got yourself stuck in a moment And you can`t get out of it I was unconscious, half asleep The water is warm `til you discover how deep I wasn`t jumping, for me it was a fall It`s a long way down to nothing at all You`ve got to get yourself together You`ve got stuck in a moment And you can`t get out of it Don`t say that later will be better Now you`re stuck in a moment And you can`t get out of it And if the night runs over And if the day won`t last And if our way should falter Along the stony pass And if the night runs over And if the day won`t last And if your way should falter Along this stony pass It`s just a moment This time will pass

t@gel

New member
ובעברית...

U2 - Stuck in a Moment אני לא פוחד משום דבר בעולם הזה אין שום דבר שתוכל לזרוק עלי שעדין לא שמעתי עליו אני רק מנסה למצוא מנגינה הגונה שיר שאוכל לשיר בחברה שלי מעולם לא חשבתי שאת טיפשה אבל,יקירה, תסתכלי על עצמך את חייבת לעמוד זקוף לשאת את עצמך הדמעות הללו הולכות לשום מקום, יקירה את חייבת לקחת את עצמך בידים את תקועה ברגע המסוים הזה ואת לא מצליחה לצאת ממנו אל תאמרי שמאוחר יותר יהיה טוב יותר עכשיו את תקועה ברגע ואת לא יכולה לצאת ממנו אני לא אוותר על הצבעים שאת מביאה הלילות שמילאת בזיקוקים הם השאירו אותך בלי כלום אני עדיין מוקסם מהאור שהבאת לי אני מקשיב דרך אוזניך דרך עיניך,אני יכול לראות ואת כזו אוילית כשאת דואגת כמו שאת דואגת אני יודע שזה כך ואף פעם את לא תקבלי מספיק ממה שאת לא ממש צריכה עכשיו אותי, הו אותי... את חייבת לקחת את עצמך בידים את תקועה ברגע המסוים הזה ואת לא מצליחה לצאת ממנו הו אהובה,הביטי בעצמך עכשיו הבאת את עצמך להיות תקועה ברגע המסויים הזה ואת לא יכולה לצאת מזה היתי חסר הכרה,חצי רדום המיים חמימים עד שאת גילית כמה הם עמוקים לא קפצתי,בשבילי זו היתה נפילה זו דרך ארוכה מטה, אל הלא כלום את חייבת לקחת את עצמך בידים את תקועה ברגע המסוים הזה ואת לא מצליחה לצאת ממנו אל תאמרי שמאוחר יותר יהיה טוב יותר עכשיו את תקועה ברגע ואת לא יכולה לצאת ממנו ואם הלילה יגמר ואם היום לא ימשך ואם דרכינו לא תהיה יציבה לאורך השביל המסולע ואם הלילה יגמר ואם היום לא ימשך ואם דרכינו לא תהיה יציבה לאורך השביל המסולע זהו רק רגע הזמן הזה יחלוף

t@gel

New member
אהמממ

את חייבת לקחת את עצמך בידים את תקועה ברגע המסוים הזה ואת לא מצליחה לצאת ממנו הו אהובה,הביטי בעצמך עכשיו הבאת את עצמך להיות תקועה ברגע המסויים הזה ואת לא יכולה לצאת מזה ........ יותר מזה אין מילים רק תודה ל-eYaL שחשב על השיר הזה ואז חשב שצריך לתרגם ולהביא אותו לכאן אוהבת..אני

B.Shokor

New member
מורני, את לא חושבת שמגיע לתגלוש פרס

של ההודעה הנבחרת של היום? H-) גם אני מאוד אהבתי את השיר הזה, (ואפילו פרסמתי לו קישור בפורום דו-קיום). טוב, אי אפשר להסתיר את עובדה שיש בתפוז אחלה אנשים ;) שלכם ב.שוקר מ.פ.דו-קיום

למעלה