משהו לחימום הלב

משהו לחימום הלב

אתמול נוכחתי באיזו מסיבה ובירכתי את הנוכחים בשם מדינתי, ישראל. בתום הארוחה, באו אלי לא מעט אנשים לברך את "ישארלייט", ביניהם גם כאלה שעלו לרגל למקומות הקדושים. ועכשיו לעיניננו: מגיע אלי בחור מקומי, עם שקית וטלית בתוכה ומודיע לי כי הוא יהודי מהשבטים האבודים ומקיים מצוות. הוא לא יוכל להתקשר אלי עד לצאת השבת. לדבריו יש חיי קהילה בלאגוס, בעזרתו של רב, הוא אמר ששמו גורן, אבל לא אוכל להישבע לאמיתות דבריו. על כל פנים הבטיח לי לקשר ביני לבין היהודים והרב. ב. הגיע אלי גם איזה גוי שחור, כמעט תלש לי את היד בלחיצותיו ועם עינים דומעות סיפר לי כי בעבר הוא נסע לניו-יורק ללימודי מוסיקה. כשכספו אזל, יהודים טובים עזרו לו לסיים את הלימודים. הוא לא יכול לשכוח זאת לעולם. (הוא צריך להיות משהו בסביבות ה-50 או 60). על כל פנים ביקש ממני את התווים של "קול נידרי". יש למישהו רעיון כיצד מארגנים לו את התווים? בתודה ובשמחות

לצערי הרב אין טיסות

של מטוסים קלים בניגריה. הממשלה לא מעודדת את זה עד כדי אי-יבוא דלק תעופתי למטוסים קלים. אז כל הטייחים מקורקעים כאן..... ישראלייט, זה כינוי ליהודים בפי הרבה מאוד מקומיים.

amnong

New member
טומי אני רואה שאתה בקטע של תעופה קבל מפגן

תעופה אתמול בגאנה אולטרליטים יש פה מנחת לדוגמא ופעילות יפה

אתה סתם רע..

מוציא לבנאדם את הלב. היות ואין כאן תעופה כללית - אני נאלץ להמתין עד שאני מגיע לארץ... אשמח לקבל תמונות / חוויות. אני בטוח שגם אחרים כאן. תודה

amnong

New member
טומי , אז ככה

גם אני בענינים אני טס על בקאי בארץ ופה בגאנה חסר לי מצאתי פה מנחת פעיל מאוד של אולטרלייטים ואנחנו עובדים על אפשרות להביא לכאן טרייק ואוליי גם בקאי בכל מקרה אתה מוזמן....אמנון.

amnong

New member
היינו מוזמנים ליום ראשון להפנינג התעופה

9.11.08 --מסלול דשא שלא מבייש שום מנחת באירופה על המסלול 4 אולטרלייטים צבעוניים ויפים בין הקהל שנכח במקום היה ראש מנהל התעופה האזרחית בגאנה שכרגע עומלים על כתיבת נוהלים למתן אישוריי טיסות והדרכה במקום הארוע כלל מטס של הכלים וקצת מעברים נמוכים שתיה וארוחת צהריים בהמשך לסיכום חוויה מהנה במיוחד שכן זוהי עדיין אפריקה

תודה על התמונות.

(עוד מעט ירביצו לנו כאן, על שאנו נסחפים)... היכן הבסיס שלך? הדרים? תנובות? אני תימני.

Nimrod BA

New member
טומי ולילית שלו, לא צרי...

ריך להיות "ירוקים" וגם לא "ירוקים בשנית" והמבין יבין...
שדה הבית אפק, בצפון או שומרת וכשאתה בארץ אתה מוזמן, גם את לילית. בכל מקרה לא מדובר ב "אפק 1500 לפלוטו" או" אפק 2000 לחיפה", גם את זה עושים, אלה יותר נמוך. שלך מסר ו או נייד תודה נמרוד ב.א

אני מתאר לעצמי את התשדורות:

"חיפה כאן בקאיי XYZ. אפק 2000, מבקש פיינל ארוך" "בקאי XYZ רשאי" מיד מזמינים אמבולנס. הבקר קיבל התקפת לב. מצטער פורום חמוד, זה בדיחה של טייחים.

Nimrod BA

New member
ותאר לך את התגובה....

"רשאי להצטרף לעם הרוח 250 ..." ארקיע 4X AKE בת גלים מס' 2 אחרי בקאי XYZ בקשר עיין ..." שלח רמז או מספר נייד ונדבר, לדעתי אנחנו לא רחוקים גאוגרפית" שבת שלום נמרוד בן-ארי

אתה לא האחיין שלי במקרה?

גם הוא "קוראים אותו" נ.ב.א..... על כל פנים הבסיס שלי באיבאדאן. כחשמלטור, אני מסתובב בכל ניגריה, כולל אנאמברה, בשבוע הבא אני הולך לבלות כשבועיים בפורט הרקורט. מקימים שם פרויקט וכמובן צריכים אחד כמוני שיפריע להם. אני מסתובב גם ב-CALABAR, ABUJA, IFE, ILORIN, LAGOS, IKOT ABASI, OTA, KATSINA אז יש תקוה שנתראה. הטלפון שלי 08035100203 בשמחות [email protected]

Nimrod BA

New member
לך תדע... באפריקה הכל יכול להיות

מגיע לשם ב- צ'צ'נגי, אירוקונטראקטור או עם "מופול" ...
נשמע שאתה חורש עמוק שם... למה לא טטוס ממקום למקום...(אופס הינה לחצתי על יבלת...) תיזהר בצומת ל- "וורי" מקום לא מי יודע כמה ניגרייה היא מקור "419". אבל מה שבטוח שב "אלבה מרקט" יש הכול מכול טוב. אתקשר לברר את הקירבה שלנו היום או מחר. בינתיים כך אחד כזה וטוס לאן שתרצה (הלבן) שבת שלום

אין לנו צ'נס להיות קרובים

אני בן-ארי רק אחרי שבן-גוריון החליט כי השם "ביהרי טומס" אינו יאה לחייל עברי שמייצג את המולדת בניכר....

למעלה