משהו לומר לכם.

.אחת

New member
דעתי בקצרה

קודם כל, מי שיכול ורוצה לפעול ציבורית, יבורך. שנית, לאנשים שונים יש צרכים שונים. לאחד משהו יכול להחשב כדריכה במקום לשני לא. לאחד פעילות ציבורית היא נושא מרכזי, לשני לא. לאחד מספיקה דרגת הקירבה שיש באינטרנט, לשני לא. ואני בעד לגיטימציה לכולם. מי שרוצה לשתף, אנחנו מקשיבים. מי שרוצה לשאול, נשתדל לענות. מי שרוצה לפעול, שיפעל ויהיה לו בהצלחה. הפורום הזה יכול למלא פונקציות שונות אצל אנשים שונים, ואני נגד דה לגיטימציה של כמה מהם. הפורום הזה יכול לשמש כפונקציה חברתית, תמיכתית, אינפורמטיבית, התארגונית. כל אחד מוזמן לבחור את הפונקציות שמתאימות לו ועונות לצרכיו. כל אחד מוזמן להתארגן אם הוא רוצה בכך, ו/או לשתף ולהשתתף איתנו אם הוא רוצה בכך. אני מקשיבה. אחת

רועי-אני רק מיקי ולא תואר../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

הבנתם? אני שמחה שחזרת אני ירשום לאי מייל שלך כמה דברים שקרו איתי ואתה לא כל כך מעודכן אבל אני רק התעוררתי , חייבת להתקלח קבעתי עם החבר´ה ,,, אז נהייה בקשר ערב מקסים לכל הפורו שלנו אוהבים אותכםםםםםםםםםםםםםםםם... מיקי

רועי10

New member
מיקי חשבתי שאת לא רוצה שיכתבו

את השם שלך בצורה גלויה בכותרת, לכן כתבתי תואר. בפעם הבאה אדע. ביי רועי

רועי זה היה בשביל הקטע כולם כבר ../images/Emo5.gif

יודעים ממזמן שמיקי ז השם פרטי שלי ולא שם בדוי, וקוראים לי ככה. מה נעלבת נשמה?א צם כ באמת לא התכוותני,- וחוץ מזה זה היה בשביל ההומור. אז לא ניקח את הדברים שלי כל כך קשה אתה יודע שאני תמידצ מנסה לבדר את כולם נכון נשמה??. שמחה מאוד שחזרת |הדגש אוהבת -מיקי

למעלה