משהו להתעצבן איתו

HelterSkelter1

New member
העוצמה הייתה במוסיקה עשורים שלמים

לפני ואחרי הסטוג'ס... הגיוני שגם הם "עוצמתיים", אבל הם לא ממש המציאו את הגלגל בעניין. הם אולי המציאו את הPאנק, זה כן.

SickAgain

New member
אולי הכוונה שלי לא הייתה מנוסחת טוב

ברור שגם בזמרי הבלוז של המיסיסיפי וגם בקונצ'רטו של באך יש עוצמה. לא הייתה כוונה של עוצמה כזאת. אלא עוצמה של רוק אנד רול שחודר לוורידים. אני בטוח וסמוך שגם צ'אק ברי שהיה שומע את "Raw power" למשל, לא היה מוצא עצמו אדיש. הסטוג'ס בהרבה מובנים הגדירו רף חדש של עוצמת רוקנרול.

Abbe Faria

New member
מעדיף כמעט בכל יום ובכל מצב

לשמוע סטוג'ס או קלאש על פני הקרימזונים או קאמל...

HelterSkelter1

New member
אוקי... רק מה הקשר?../images/Emo12.gif

אני רק אמרתי שמתאים למבקרים כאלה (גם לסטר באנגס) לאוהב את הסטוג'ס. זה הכל. תעדיף את מי שאתה רוצה, זה לא משנה.

noosh

New member
אבל זה בדיוק העניין

הוא לא נותן שום נימוק יפה וגבוה לאלבומים שהוא קוטל, אלא להפך - הוא משמיץ אותם, את היוצרים.. הוא משתמש בשפה בוטה ומבקר את האלבום כמו שילד בן 4 מבקר משחק או אוכל שהוא לא אוהב אני חושבת שדווקא כשהציון נמוך יש לתת נימוקים פחות בוטים ויותר הגיוניים.. כי זה שהוא אומר על אלבום שהוא, כביכול, גרוע, לא מסביר לי למה לא כדאי לי לרכוש אותו, רק שהוא אישית אל אהב אותו והעובדה שהוא בוחר בכזה סוג של נימוקים, רק מוריד מערך הביקורות שלו ומרמז שלא כדאי להתייחס אליהן ברצינות, גם לא אל הטובות

avivs

New member
הוא נתן d להוט ראטס של זאפה!

off with his head!!! אבל בכלל מקרה, לתת לכול אלבום בעולם ציון של d ולנמק את זה בשורה אחת, זה טימטום.

the band member

New member
אין צורך להתרגש...

נראה לי שלמבקר האדיוט הזה יש כ"כ הרבה אגו, שהוא מרשה לעצמו (כמו שיקי אמר) להשתמש בסלנג אמריקקי ובכלל לא להתייחס לפן המוסיקלי. גם אם הוא היה נותן לכל אלבום אהוב עלי A+, לא הייתי מתרגש. הוא נותן ביקורות שטחיות מינוס, וזה ממש בושה שבכלל מישהו מתרגש ממנו. מבחינתי הציון שהוא נתן לג'נסיס או לג'תרו טול או לסרובס לא משנה כלום ולא אומר כלום על טיבן האמיתי של הלהקות הגדולות הללו...

מורנא007

New member
לא נורא

יש לו טור פחות או יותר קבוע בפלייבוי

למעלה