משהו להגנת מכבי

roy_ma

New member
קבל ח"ח TAFD.

בתקווה שבלאט הפיק לקחים מהעונה הזו, השחקנים הנכונים ישובצו בסגל ו... לעונה הבאה בתקווה. ואגב- כל עוד יש סיכוי תאורטי.....

TAFD

New member
תודה על הח"ח../images/Emo13.gif

תודה רבה, שמישהו מעריך את הדברים שלי... אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב, ובקשר לסיכוי התאורטי באמת עד שזה לא נגמר זה לא נגמר אבל זה באמת סיכוי קלוש, אבל אי אפשר לדעת... מעניין מה יקרה באמת אם יקרה הנס וצסק"א יפסידו פעמיים ואנחנו ננצח פעמים, מעניין אם כולם פתאום ישכחו את מה שאמרו על מכבי והכל יתחלף במחמאות...

roy_ma

New member
תתפלא, אבל לא חובה שצסק"א תפסיד

פעמיים. שיפסידו "רק" לטאו. אם זה יקרה, מכבי תלויה בעצמה בכפוף להפרש שתצטרך להשיג מול טאו.

TAFD

New member
אני לא בטוח

נניח ומכבי מנצחת פעמים וצסק"א מפסידה רק לטאו. אז ל 3 הקבוצות יש 10 נקודות והמיקום ילך לפי המאזן בינהן. עכשיו מכבי אמורה להקדים את טאו (אם ננצח בחוץ ביותר מנקודה), צסק"א אמורה להקדים את מכבי (כי הם ניצחו אותנו ב 4 ואנחנו ניצחנו אותם בנקודה) ורוב הסיכויים שצסק"א יקדימו גם את טאו (כי צסק"א ניצחו בספרד ב 14 הפרש וקשה לי להאמין שהספרדים ינצחו במוסקווה ועוד ביותר מ 14, וגם אם כן אז 3 הקבוצות מקדימות אחת את השניה וזה ילך לפי הפרש סלים אם אני לא טועה... ופה מכבי גם בנחיתות, אלא אם נשפר אותו מול אולקר).

למעלה