משהו לא מובן

G e o r g i a

New member
לא נראה לי שזה כמו מה שהיה../images/Emo58.gif

עם הנבואה... דמבלדור לא הסתיר את זה מהארי מסיבות...מסויימות. כאילו, לא נראה לי שהוא חשב שהארי לא צריך לדעת או משהו כזה. סתם החליט להגיד לו ברגע שתהיה התמונה השלמה... וחוץ מזה, רולינג עשתה את זה כדי שנהיה במתח. אם היינו יודעים את זה ישר בהתחלה, זה היה מעניין?

Marshmallow

New member
עוד משהו שלא מובן לי... ../images/Emo58.gif

אה, ד"א, אני חדשה פה. אז... אמ... כן. אם לדמבלדור היה את הזכרון של סלאגהורן, מאיפה הוא ידע שהוא ערך את הזיכרון ושינה אותו? ואם הוא לא יכל לדעת, או שהוא רק ניחש, איך הוא יודע שלא ערכו את הזכרונות האחרים שהוא הראה להארי? (לא הזכרונות שלו, כמובן)

כן.. וזה מאוד הגיוני ../images/Emo58.gif

שבזכרון רגיל יהיה ערפל שאפחד לא שם לבד, ויהיה קול נמוך ברקע בלי קשר לכלום.. זה דבר שיש ביום יום ואפחד לא שם לב... חחח

scudnick

New member
תשובה לשאלה האחרונה../images/Emo58.gif

טום רידל ענד את הטבעת לאצבעו לאחר שמצא אותה, ודמבלדור ניסה להפחיד ולעורר יראה בסלאגהורן בעזרתה. כבר ראינו שהוא מפחד מדה-ז'ה-וו [כשהארי שואל אותו כמו שטום רידל שאל על הורקראקסים].

וואלה??../images/Emo58.gif יפה ../images/Emo45.gif

מעניין מאוד, האם סלגהורן שם לב לטבעת (בכל אחת מהפעמים)? זה יפה והגיוני מה שאתה אומר אבל לא מוזכר בספר שזה השפיע על סלגהורן באיזשהו אופן (או שכן?)

אמ ../images/Emo58.gif

טום רידל לבש [ענד, ליתר דיוק. לא?] אותה בזיכרון של ההורקרוקסים, אז סביר להניח שהוא לבש אותה בעוד מקרים, אם לא תמיד.

אבל זה לא אומר ../images/Emo58.gif

שהוא ידע שזה הורקרוקס ולא סתם טבעת שוולדי קיבל מחברו הטוב שמוליק

../images/Emo58.gif העניין הוא

שרולינג לא כתבה משהו כמו "סלגהורן הביט ממושכות בטבעת, והבעה מבולבלת ומבוהלת עלתה על פניו..." או משהו כדוגמא. לא מצויין בשום מקום, שזה בכלל השאיר רושם על סלגהורן

ToryMaster

New member
אולי זה לא ../images/Emo58.gif

ואולי זה כן, ואולי דמבלדור ענד את הטבעת כי הוא חושב שזה יותר בטוח. רולינג לא צריכה להאכל אותנו בכפית בכל הפרטים הקטנים והטיפשיים של הספר, תחשבו כמה הוא היה ארוך.

ToryMaster

New member
נ ורא ארוך

אם לדוגמה הא הייתה מפרטת את כל פעם שהם הולכים לשירותים, או דברים קטנים כאלה.

2 Mיכל

New member
כנראה שלא../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אולי העובדה שהארי שם לב אליה כל הזמן מראה שגם אחרים.

למעלה