איזה מגניב! שני שרשורים, הלכתי, חזרתי, שרשור אחד. קיי, השעה אנשים, הש-ע-ה!
ל לאנה New member 26/7/02 #27 איזה מגניב! שני שרשורים, הלכתי, חזרתי, שרשור אחד. קיי, השעה אנשים, הש-ע-ה!
L LillipooT New member 26/7/02 #30 חחחחח את פשוט מתוקה. ממ.. אם נעשה פאנפיק לא תהייה בעייה שירשמו שתי הודעות ביחד (יעני שני המשכים) כי אנחנו די הרבה פה..מממ.. אפשר אולי לעשות תורות! חחחח
חחחחח את פשוט מתוקה. ממ.. אם נעשה פאנפיק לא תהייה בעייה שירשמו שתי הודעות ביחד (יעני שני המשכים) כי אנחנו די הרבה פה..מממ.. אפשר אולי לעשות תורות! חחחח
ל לאנה New member 26/7/02 #34 הפנפיק מתחיל! בעצם אין לי רעיון....., שמישהי תתחיל אבל מפה, כאילו, לא מפה, כי אני פה, אז מתחתי.....
ט טל גקסון New member 26/7/02 #4 נכון...../images/Emo105.gif ראיתי את התמונות..ואז אחרי שהוספתי תמונה הן נעלמו... וכן!! מה את רוצה לעשות?
נכון...../images/Emo105.gif ראיתי את התמונות..ואז אחרי שהוספתי תמונה הן נעלמו... וכן!! מה את רוצה לעשות?
ט טל גקסון New member 26/7/02 #9 תמיד אפשר....../images/Emo105.gif לשרשר תמונות של ג´וש!! חחח אני חושבת ששרשרתי מספיק להיום...:*)
ל לאנה New member 26/7/02 #11 אף פעם זה לא מספיק! אבל בואו נשחק במשהו, אין לי רעיון במה, אבל, אני לא צריכה לעשות את כל העבודה השחורה, נכון?, כלומר, אני הצעתי שנשחק, עכשיו מישהו צריך להציע במה..... עזבו אנשושים!, זאת השעה!
אף פעם זה לא מספיק! אבל בואו נשחק במשהו, אין לי רעיון במה, אבל, אני לא צריכה לעשות את כל העבודה השחורה, נכון?, כלומר, אני הצעתי שנשחק, עכשיו מישהו צריך להציע במה..... עזבו אנשושים!, זאת השעה!
ט טל גקסון New member 26/7/02 #20 אין בעיה!../images/Emo105.gif תציעו משחק,אני אשחק.... פשוט משעמם לי...(תיזהרו אני עוד עלולה לשרשר עוד תמונות...) חח
אין בעיה!../images/Emo105.gif תציעו משחק,אני אשחק.... פשוט משעמם לי...(תיזהרו אני עוד עלולה לשרשר עוד תמונות...) חח
ט טל גקסון New member 26/7/02 #26 איזה יופי!!../images/Emo105.gif מחר יש דוסון,ואחרי זה בנות גילמור.. החיים יפים!!! נו..אז מה עושים?
ט טל גקסון New member 26/7/02 #35 בדוסון יש את הפרק...../images/Emo105.gif שהם הולכים למסיבה..ואנדי לוקחת אקסטזי..