שלוש הודעות בו זמנית! אנחנו בדרך לגינס פיפל!
L LillipooT New member 26/7/02 #1 משהו לא בסדר.. ../images/Emo46.gif זאת כבר הפעם החמישית שאני מנסה לשים את התמונות וכל השרשור נמחק משום מה..מממ.. מבאס נורא. העברתי את זה הלאה להנהלת הפורומים והם יבדקו את זה ביום ראשון.. כשיסתדר.. אני אשים את התמונות + הסברים (במיוחד בשבילך, לאנה) רוצים לעשותא ולי משהו עכשיו?
משהו לא בסדר.. ../images/Emo46.gif זאת כבר הפעם החמישית שאני מנסה לשים את התמונות וכל השרשור נמחק משום מה..מממ.. מבאס נורא. העברתי את זה הלאה להנהלת הפורומים והם יבדקו את זה ביום ראשון.. כשיסתדר.. אני אשים את התמונות + הסברים (במיוחד בשבילך, לאנה) רוצים לעשותא ולי משהו עכשיו?
ד ד י י ז י New member 26/7/02 #21 יאללה!!! מה עושים? משהו בטח יקום מחר בבוקר , ויחשוב "בואנה , הן מוזרות.."
L LillipooT New member 26/7/02 #22 חחחח ../images/Emo123.gif נו.. מה רוצות לעשות? אני הצעתי או פאנפיק או ציטוטים
ל לאנה New member 26/7/02 #31 קלרו קה סי שנחכה! אההההה!, מה קורה לי?!, ממתי אני יודעת ספרדית?!, איי גס איי קן בליים דה אוור אגן....., אז....., מי מתחיל?
קלרו קה סי שנחכה! אההההה!, מה קורה לי?!, ממתי אני יודעת ספרדית?!, איי גס איי קן בליים דה אוור אגן....., אז....., מי מתחיל?
ל לאנה New member 26/7/02 #18 כן! אנחנו מנצלים!, חחח..., אין לי מושג מה זה היה..... אני ווי, נשים בצד את השגעון שלי, ונשחק ב.....?
ל לאנה New member 26/7/02 #2 מצטערת על פתיחת הודעה..... אבל לא היה פה לפני שניה שרשור שלי פתחה?, עם תמונות של צ´ארלי* *וג´ואי?
L LillipooT New member 26/7/02 #6 חח את לא מדמיינת יקירתי.. וכמו שכתבתי שתי דקות לפני זה.. משהו לא בסדר! וזה ממש מרגיז! וגם לא ראית את כל התמונות.. אני מקווה שזה יסתדר ביום ראשון!
חח את לא מדמיינת יקירתי.. וכמו שכתבתי שתי דקות לפני זה.. משהו לא בסדר! וזה ממש מרגיז! וגם לא ראית את כל התמונות.. אני מקווה שזה יסתדר ביום ראשון!
ל לאנה New member 26/7/02 #7 כולם להחזיק ידיים..... ולהתפלל שיום ראשון לא יהיה מקולל כמו היום. (הל!, יש בנות גילמור!)
ד ד י י ז י New member 26/7/02 #17 אני מאושרת להזכיר ש.. מעכשיו גם ביום שבת יש בנות גילמור (הזדמנות מצוינת לנסות להקליט את כל הפרקים..) אז תחשיבי גם את יום שבת!!
אני מאושרת להזכיר ש.. מעכשיו גם ביום שבת יש בנות גילמור (הזדמנות מצוינת לנסות להקליט את כל הפרקים..) אז תחשיבי גם את יום שבת!!
ד ד י י ז י New member 26/7/02 #36 איזה דפוקה אני הייתי בטוחה שאני בפורום בנות גילמור!! האם תסלחו לי??
• •°DaNuSh°• New member 26/7/02 #8 לאנה... אני לא ראיתי שרשור כזה.. אולי זה עבר לעמוד אחר.. בכל מקרה תעשו שרשור של צ´ארלי המתוק!