משהו יכול לעזור לי

חופר 11

New member
משהו יכול לעזור לי

מישהו פה אולי יוכל לעזור לי.. רצתי לדעת איפה אפשר לימצא מישרה של בודק תוכנה.. אין לי נסיון בתחום הזה. וגם מה צריך לדעת ?

kookamanga

New member
QA

יש לך רקע במחשבים ? היום אתה צריך לפחות להיות בוגר תואר ראשון כדי לעבוד ב QA

חופר 11

New member
יש לי רקע במחשבים

יש לי רקע במחשבים.. הבנתי שיש מקומות לשלא צריך תאור ראשון .אפשר גם קורס..

kookamanga

New member
תגובה

מה אני הגיד לך , אני מכיר הרבה בוגרי תואר ראשון שרוצים לעבוד בQA ולא מוצאים עבודה . בתכלס אני יכולה להגיד לך שלא צריך לדעת כלום בשביל לעבוד בתור QA . בסך הכול צריך לדעת להפעיל מחשב וזהו - אני בטוח שאתה יודע להפעיל מחשב.

חופר 11

New member
אני יודע יותר מלהפעיל מחשב

אני יודע אפילו יותר מילהפעיל מחשב

איך את/ה יודעת? להשמיץ זה מאוד זול.

בוא/י שימ/י דברים על השולחן - יש לך נסיון ב-QA? כמה? באיזה חברה? באיזה תפקיד? את/ה מוכנ/ה לעבור מבחן סטנדרטי של מועמד למשרת בודק תכנה? להשמיץ זה מאוד זול.

amikaml

New member
לפחות?

אז מה, אנחנו בדרך לתואר שני כתנאי לעבודה בQA... (כשעשרה מיליון יחפשו עבודה אז פוסט דוקטורט)

kookamanga

New member
תגובה

טוב . לפחות זה הגזמה . אבל מניסיון של חברים שהם בעלי תואר ראשון אני יכול להגיד שבלי תואר ראשון אין סיכוי למצוא עבודה כ QA . למרות שתמיד אפשר למצוא את ברי המזל שעשו קורס או שיש להם קומבינה .

חופר 11

New member
אין אפשר לימצא מקום כזה

אז אתם אומרים לי שאין אפשרת לעבודה בתחום הזה הם אין לך תאור ראשון גם למי שיש תאור ראשון לא מוצא עבודה היום הכול תחום לא רק במחשבים

amikaml

New member
מציאת עבודה

לך למשהו אחר, מה אתה ציך את ה QA הזה?

kookamanga

New member
QA

תאמין לי שכשתתחיל לעבוד כ QA אם תמצא בזה עבודה אתה תיווכח שזה לא כ"כ מעניין . זו עבודה מאוד מונוטונית בלי יותר מדי מחשבה . עזוב , אם אין לך תואר ראשון אז תרד מזה . אל תפנטז סתם על דברים שלא בהישג ידך . מעסיקים מעדיפים לתת עבודות QA לבוגרי תואר ראשון , מילא היית עכשיו בתקופת הבועה היית יכול אפילו לעבוד כמתכנת אבל בימים טרופים אלו הסיכוי שלך ממש קטן למצוא בזה עבודה .

שנסון

New member
../images/Emo41.gifהא!!

אתה אומר שמי שיש לו תואר ראשון ולאו דווקא במחשבים יכול להגיש קורות חיים לQA???

kookamanga

New member
אתה יכול לנסות , זה לא עולה כסף

למרות שעדיף שיהיה לך תואר ראשון במשהו שקשור למחשבים.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifוואלה../images/Emo13.gif

עשית לי את היום תואר בהנדסה אזרחית יעזור???

kookamanga

New member
תגובה

שומע , אל תתבאס . חשבת אולי לעשות איזה קורס או הסבה? אני למשל מהנדס אלק' ועשיתי קורס מקצועי ודרך הקורס מצאתי עבודה . כיום גם למהנדסי אלק' קשה למצוע עבודה . תגיד , אתה לא מרגיש שעבדו אליך ? הרי תמיד אמרו לנו "תלמדו ותרכשו השכלה וזה יהיה המפתח לחיים טובים ופרנסה טובה".והנה , אנחנו מחפשים עבודה ואין עבודה . אז מה הטעם בכול הלימודים האלה . אני מציע להקים עמותה שהתפקיד שלה יהיה לשכנע אנשים צעירים לא ללכת ללמוד כי הרי זה בזבוז זמן.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifכן

אני בכיוון של לעשות הסבה בתקופה הזאת אין קורסי הסבה , יש פה ושם קורסים שמציעים גם עבודה למצטינים בסוף הקורס, לא יודע עד כמה זה מעשי. יש למשל קורס של מכללת נס ,קורס SAP שמבטיח עבודה למצטיינים בסוף הקורס!! ולצערי זה שיש לך תואר ואפילו מהמוסד הכי טוב לא מבטיח לך כלום .....אני בעד העמותה שלך קוקה מנגו

amikaml

New member
תגובה

אם זה לא תואר במדעי המחשב, ישאלו אותך "למה עזבת את מה שלמדת?" אף אחד לא יאמין לך ש QA מענין אותך יותר ממה שלמדת.

למעלה