משהו יודע

SuicuN

New member
בקשר לפוקימון שאתה צריך

אני מציע לך פוקימון שיודע להרדים כי אז הם לא יברחו ותיתפוס אם פוקדור מהיר או מאסטר בול

asd67

New member
זה בסדר

זה בסדר שכפלתי מאסטר בול אז אין לי בעייה אבל הבעייה היא להשיג פעמון

אתה לא פעמון אתה יכול לתפוס אותם

עם יש לך פוכדור שמסוגל לתפוס אותם אז אתה צריך לחפס אותם בשדות ואם אתה רואה אחד אז אתה צריך ליזרוק את הפוכדור שאיתו אתה רוצה ליתפוס את אחד הכלבים הנדירים

asd67

New member
ותגיד...

אתה יודע באיזה הר נמצא מאמן הג'ודו שהלך להתאמן בהרים, זה שיש לו מכון לחימה בספרון?

SuicuN

New member
אממ...

הר? לא יודע אבל אם אתה מדבר על ברונו הוא נמצא בליגת ג'וטו הוא מאמן פוקימוני לחימה

asd67

New member
לא הוא

אני מתכוון שבספרון העיר בקינטו יש שתי מכונים אחד של בת אחת שיש לה פוקימונים של כוח מחשבה (לא יודע בדיוק איך לומר) והמכון השני הוא של פוקמוני מלחמה שאם שיחקת בred או בblue אתה יודע שאם ניצחת את המנהיג מקבלים היטמונלי או היטמוטוף. עכשיו בגולד הוא לא נמצא ואומרים שהוא מתאמן הג'וטו באיזשהוא מערה, אתה יודע איפה הוא כי נראה לי שהוא נותן את התינוק של הטמונלי,טוף וכדומה אם מנצחים אותו

Houndour

New member
כמה דברים

פוקימונים אשר מסוגלים לתקוף עם כח המחשבה בלבד ויש להם יכולות טלקינטיות נקראים פוקימונים על חושיים. ברד ובבלו מקבלים היטמונלי או היטמונצ'ן אבל לא את היטמונטופ (או את היטמונטוף oo), עניין של דורות שונים.. בגולד הוא מתאמן במערה שיש לה שלושה פתחים, בין אקרוטיק למהוגני. אתה נכנס בשמאלי ויוצא בימני. והוא יתן לך את טיירוג אם תנצח אותו. לשם כך עליך לפנות מקום לפוקימון בחגורה.

asd67

New member
אתה יודע

אתה יודע איפה בדיוק הוא נמצא במערה, כי אני לא רואה אותו

אתה עולה על המפל וניחנס אל תוך

המערה ושם אתה צריך לעלות למלה אבל יש דרכים שאתה תיתקה יש דרך כשאתה ניחנסתה למערה אתה צריך ללכת לצד ימין ומישם לעלות וכשאתה תגיעה לסוף המערה תלך סמולה עד שתיראה מדרגות שכתגיעה לשם תותיעה לי אני ידריך אותך

asd67

New member
על איזה

על איזה מפל אתה מתכוון. ותתחיל מההתחלה- איזה פתח מבין הפתחים צריך להכנס ומשם איך להתקדם

להר יש 3 כניסות

2 - מכיוון העיר עם מכון קרח ומכיוון עיר עם מכון רוח. ביניהם יש אגם שבאמצע שלו יש עוד כניסה להר. שם מהכניסה האמצאית יש מפל ששם עולים ויש מבוך לא ממש מסובך שבסופו חש את המאמן הזה. כשמנצחים אותו הוא מביא לך טיירגו רק אם יש לך מקום פנוי. אם אין מקום פנוי עליך אפשר לחזור אחרי זה לקחת את טיירגו.

למעלה