משהו יודע

asd67

New member
משהו יודע

משהו יודע איזה פוקימונים נדירים אפשר לתפוס בגולד חוץ מלוגיה והו-הו וגם מאיפה מקבלים את ה-hm של rock smash ?

smt

New member
אפשר:

לתפוס את כל הכלבים האגדים ואת הtm לא hm אפשר להשיג ב ROUTE 36 מילד שמן

asd67

New member
הכלבים האגדים

פגשתי אותם במגדל והם ברחו. איפה אני אמור למצוא אותם?

Houndour

New member
שמע

הכלבים האגדיים יכולים להמצא בכל מקום. אין להם מקום מסויים. לא באיי ווירל, ולא במכונים הראשונים של ג'וטו ולא בשום מקום אחר. הם פשוט יכולים להופיע בכל מקום ובכל זמן מבלי שתהיה מוכן לפגוש אותם. אתה פשוט צריך לסמוך על המזל שלך שתפגוש אותם ולא לחפש במקום מסויים כי זה חסר סיכוי. זה שישהו מצא ראייקו לייד ווירל זה אומר ש-99 אחוז שאתה לא תמצא אותו שם. טוזז

SuicuN

New member
השיטה הכי טובה היא

איזה ילדה אחת רשמה אני לא זוכר אבל ככה זה הולך תפעיל max repel ותסתובב הרבה בדשאים ובמקומות שיש פוקימונים אם יצא לך פוקימון זה רק אגדי אני תפסתי ריאקו ליד בלאקטורן למטה שם בדשא את סויקון זה שונה אתה צריך להשיג את פעמוני הקריסטל ממגדל הרדיו וללכת למגדל הטין באקרוטיק אני חושב ואז תלחם נגד סויקון ותנסה לתפוס אנטי נמצא ליד ג'וטו ולוגיה נמצא באיי וירל בכניסה הכי צפונית

asd67

New member
מגדל

מגדל הרדיו בגולדן רוד או בקינטו, ואיפה אמרת למצוא את אנטי?

SuicuN

New member
השיטה הכי טובה היא

איזה ילדה אחת רשמה אני לא זוכר אבל ככה זה הולך תפעיל max repel ותסתובב הרבה בדשאים ובמקומות שיש פוקימונים אם יצא לך פוקימון זה רק אגדי אני תפסתי ריאקו ליד בלאקטורן למטה שם בדשא את סויקון זה שונה אתה צריך להשיג את פעמוני הקריסטל ממגדל הרדיו וללכת למגדל הטין באקרוטיק אני חושב ואז תלחם נגד סויקון ותנסה לתפוס אנטי נמצא ליד ג'וטו ולוגיה נמצא באיי וירל בכניסה הכי צפונית

SuicuN

New member
לאא

מגדל הרדיו בגולדנרוד זה ליד תחנת הרכבת והפעמון אתה תקבל כשדבר אם מישהו והוא יתן לך

asd67

New member
משהו

משהו בתוך המגדל, כי דברתי עם כולם ואף אחד לא נתן לי פעמון

SuicuN

New member
תגובה

אתה אמור לקבל את זה מתישהו כשאתה עושה את המשימה הזאת להעיף את צוות רוקט נראה לי שזה אחרי שאתה משחרר את המנהל ב כניסה מתחת לאדמה

asd67

New member
קיבלתי...

קיבלתי ממנו card key אתה בטוח שאתה מדבר על גולד?

לא נותנים לך פעמון אלה רדיו

בכניסה יש מאחורי הדלפק שלושה אנשים תדבר עם זו באדום ואם תענה אל השאלות תקבל רדיו

asd67

New member
אני..

אני לא צריך רדיו יש לי, אני צריך פעמון כדי לתפוס את אחד מהכלבים

למעלה