משהו טעים לבקר !

יוליקה

Member
מנהל
ברשוב

ראיתי שהייתם בברשוב. אני קוראת כעת את הספר "הרועה" תולדות חייו של אריק שרון. יש שם סיפור על נסיעה של אריק שרון לפגישה עם צ'אוצ'סקו... אבל כדי להסתיר את מטרת הביקור...הם נסעו על לילי והבנים גלעד ועומרי "כאילו" למסע שורשים של לילי שהיא ילידת ברשוב. הביקור שלהם ברומניה היה בדיוק כאשר נורה שגריר ישראל בלונדון ארגוב דבר שהביא לפתיחת מלחמת שלום הגליל...

mati40

New member
צהרים טובים לא מצליחה גם היום להכנס לפורום

זה מעביר אותי לדף בפייסבוק של יוליקה,נחכה בסבלנות לתיקון הדבר,זה בטח לא רק לי שיהיה לכולנו יום נפלא בקרור,למרות שכבר חלקים בגוף מדברים על מיחושים מהמזגן יום נפלא לכולנוווווווווווווו עם שתיה מרובה שנשמע בשורות טובות

אם מישהו יודע - שיגיד

ממתי הונהג ה"חופש הגדול"בבתי הספר והגנים ולמה? לפני קום המדינה? אחרי קומה? חיקוי לארץ אחרת?

יוליקה

Member
מנהל
עד כמה שידוע לי זה בכל העולם

חופשת הקיץ חלה בחודשים יולי אוגוסט בכל העולם. תחילת הלימודים ב-1 בספטמבר זה גם בכל העולם. רק השנה האקדמית מתחילה באוקטובר. זה מיועד גם בגלל שאלה החודשים שהמורים יוצאים להשתלמויות וסמינרים.

deebeebee

New member
בארצות אחרות

השנה האקדמית גם מתחילה בתחילת ספטמבר, ויש ארצות ששנת הלימודים ביסודי ובתיכון מתחילה אפילו באוגוסט.

מלכה 5

New member
../images/Emo66.gif השתלמויות וסמינרים למורים בחופשה

הגדולה? אולי, לי לא ידוע. לדעתי טוב לנפוש וטוב לחזור, כך גם בנושא לימודים. תלמידים בוגרים, זה משהו אחר, סוג חופשה אחרת. הקושי של ההורים הוא עם ילדים קטנים. הקייטנות יקרות מאד, לשעשע ילדים בלי מסגרת קייטנה גם יקר וגם נגמרים רעיונות. חוץ מזה מה קורה עם הורים עובדים? אצלינו אני יודעת....אני הסבתא, כמה פעמים בשבוע, בשעות אחרי הצהריים בדרך כלל, במהלך כל השנה. אבל מה עם אחרים?

עמי60

New member
חופש באוגוסט הוא מנהג שתחילתו באירופה ,

הילדים שוחררו מהלימודים כדי לעזור להורים בקציר התבואה שנערך בחודשים אלו .

אפי 7

New member
אחר צהריים נעים - צפיתי עם נכדתי

היום בסרט "חמישים שנה סביב העולם" סרט מה זה חמוד חמוד חמוד הדיבוב מעולה - אין כיתוביות בתחתית שמפריעות. מתאים לגילאי 5,6,7 וגם בגילי נהניתי. אפי

אפי 7

New member
לקחת בחשבון שזה תלת מימד - אני אישית

לא סובלת את המשקפיים שצריך לשים מעל משקפיים לראייה מרחוק - זה מאוד לא נוח. שנית - חולקו משקפיים גדולות - גם לנכדתי היה לא נוח לבסוף כשהידיות הודקו - התאים.

ביום שני קבלתי את הנינים למשמרת

לחצי יום, הלכתי איתם לקניון הזהב, למרות שלקחתי איתי סנדויצ'ים, יצא לא זול איתם ! כל מה שהם רואים הם רוצים, יש שם שולחנות יצירה, דמויות מגבס, והם צובעים אותם במקום, זה אומר , חצי שעה הפוגה ! ואח"כ זה ממשיך ! העיקר שהם נהנו !!!

למעלה