לאה למה השיטה שלך יותר טובה ? לצאת מאותו מקום
ולהחזור לאותו מקום, בזבוז זמן ......השיטה שלי אוטו ונהג מחכה בשדה, מכניס המזודות לאוטו, הנהג כבר תיאם את כל הלינות בפנסיונים עם ארוחה כלול, אוכל רומני ביתי, בבוקר קמים וממשיכים בטיול ליום נוסף ,לקראת הערב מגעים למקום הלינה הבא. הנהג , אוכל ויושן איתנו, פרט מברשוב מקום מגוריו שם קפץ לישון עם משפחתו. הינו 3 זוגות, התחלקנו בהוצאות על הרכב והנהג, ועדיין עלה לנו הרבה הרבה פחות ממלונות 4-5 כוכבים. הנהג עבד בזמנו בארץ, דיבר מעולה עיברית, מכיר ישראלים, יודע מה הם אוהבים, היה חבר טוב ודאג לנו כמו אבא, הכיר מצויין את רומניה, ידע את כל הטריקים ,תאם כל הזמן ביו הרומנים ואנחנו, היו לו מכירים בכל מקום וזכה ליחס טוב......אני היחידי שידעתי רומנית בין 6 המשתתפים בטיול. הספקנו לראות חלק גדול מרומניה עברנו במחוזות מחוז אלבה Judeţul Alba מחוז בקאו Judeţul Bacău מחוז בוטושאן Judeţul Botoşani מחוז ברשוב Judeţul Braşov מחוז בראילה Judeţul Brăila מחוז קלוז' Judeţul Cluj i מחוז יאשי Judeţul Iaşi מחוז מרמורש Judeţul Maramureş מחוז נאמץ Judeţul Neamţ מחוז סאטו מארה Judeţul Satu Mare מחוז סיביו Judeţul Sibiu מחוז עירוני בוקרשט ......וזה רק מה שאני זוכר.....יכול להיות שהיה עוד......