משהו טוב

משהו טוב ../images/Emo140.gif

אני מתנדבת פעמיים בשבוע במקום שבו מחלקים אוכל לנזקקים. יש כאלה שבאים לקחת הביתה, ויש ארוחת צהריים טובה שם. זה כמו מסעדה. המנהלת של המקום הוסיפה על זה, עזרה לאנשים מוגבלים שצריכים תעסוקה. אז אני עוזרת להם לעבוד. הקירבה לאנשים האלה נותנת לי המון אושר. בכלל זה מקום נפלא! אז בהמשך לשיחה על החדשות. אפשר לראות את המקום הזה בשלילי: כמה נורא שיש אנשים רעבים.... ואפשר לבחור לראות את החיובי: שיש מספיק אוכל לחלק, שיש המון מתנדבים. שזה נותן תעסוקה לאנשים שצריכים אותה.....

Rinor

New member
מקסים, פשוט מקסים!

כן יירבו אנשים טובים כמוך ביקום! תבורכו!

צופית את נהדרת..קבלי ../images/Emo24.gif

את עושה ממש גמילות חסדים. מצוות גדולות אשריך ואשרי חלקך. שלהבת

../images/Emo47.gif../images/Emo50.gif ותהני מהנתינה

היי, את יודעת שמעצם הנתינה , את מקבלת שבעתיים תבורכי וראי את החיובי גם כשאנשים רעבים זה לא נורא- הרי יש מי שעוזר להם, וטוב שיש אנשים כמוך שעוזרים ישר כוח רק אהבה תביא אהבה אריאלה באהבה

Tal_Ya_Tal

New member
צופית../images/Emo23.gifיקירה../images/Emo24.gifישר כח../images/Emo45.gifכה

לחי
כי
לתת ולקבל הם אחד באמת כאשר אנו נותנים ומקבלים בחופשיות, אנו חשים בשפע שביקום. אנו נותנים לעצמנו- על ידי נתינה לאחרים מתנה הנובעת מרוחב
יוצרת אושר. כל שאנו בעצם נותנים זו אהבה, שאספקתה האינחופית גדלה דרך הנתינה.
חוויות ברמה החומרית, משקפות חוויות ברמה הרוחנית. זאת אומרת שכאשר אנו מאמינים בחסך, אנו נאחזים בדברים 'שיש לנו'. אחיזה כזאת, מונעת אהבה, בכך שהיא מעכבת את זרימת האהבה אלינו.
כתוצאה מכך, אנו חשים ב'מחסום האנרגיה' אותו יצרנו במוי ידינו. 'מחסום אנרגיה' זה, מתבטא בתחושת אי נוחות. נעים יותר לתת ולקבל בחפשיות וברוחב לב. כאשר אנו מקיימים עקרון זה, אנו למדים, שהאתגר האמיתי, איננו להתמודד עם חסך (מחסור), אלא עם הרחבת נכונותנו לתת ולקבל בדרך נרחבת יותר.
L&L TALYA

למעלה