משהו חשוב!!!

veredvered

New member
משהו חשוב!!!

יש לי שאלה מאוד חשובה... השארתי הודעה בפורום אתמול נידמה לי.. החזירו לי תגובות עליה היום, החזרתי תגובה חזרה וענו לי שוב, ראיתי את זה.. ניכנסתי אח"כ ממחשב אחר וההודעות שלי כולן נעלמו גם התגובות שהחזירו לי.... למישהו יש הסבר איך זה יכול להיות??!! אמרו לי שיכול להיות שמישהו מחק לי את ההודעות אבל למה לעשות דבר כזה? ומכיוון שכך היה ואין לי מושג לאן נעלמו לי ההודעות אני אצטרך שוב לשאול את השאלה מחדש... שאלתי לאן מתגייסים ב15 באוגוסט.. מישהו ענה שכניראה שזה גיוס של מ"כיות בנות... ביקשתי הסברים מזה ואיך יכול להיות שאני בגיוס כזה אם לא עשיתי מיונים לזה וביקשתי בכל תוקף שלא יתנו לי תפקידים של הדרכה... אודה למישהו אם הוא יגיב בעניין או אם יש לו תשובות כלשהן..

טל עדתו

New member
ורד

בקשר להודעות שלך - אני ממש לא יודעת איך זה קרה ולמה... אבל את יכולה לפנות למנהלי האתר (אפטר) ולכתוב להם ולשאול למה. בקר למכיות - מה שאמרו לך פה הוא בעקרון נכון שאם לא עשית מיון מוקדם למכיות רוב הסיכוים שלא יקחו אותך לזה...אבל תמיד יש יוצאי דופן וכשחסר לצבא אנשים לתפקידים מסוימים (כמו מכיות) אז אחרי הטירונות משבצים אותם לשם... הגיוס שלך הוא גיוס כלל צה"לי מה שאומר שבסוף הטירונות תראי קצין מיון שיגיד לך לאן את משובצת...תדברי איתו ותגידי לו שאת ממש מממש מממש לא רוצה תפקידי הדרכה...שזה לא מתאים לך...ובלה בלה בלה... הם הרי לא יקחו אותך להדרכה אם תגידי להם שאת לא מתאימה להדרכה. ואז מה שיקרה זה שתקבלי אחד מהתפקידים שלא דורשים מיון קדם צבאי (האלה שהיו בירוק במנילא) שדירגת אותם במנילא. המון בהצלחה. טל.

veredvered

New member
שאלה לטל עדתו

איך זה הגיוני שיש שני גיוסי בנות כלל צה"לי באותו שבוע?? אני יודעת שב12 לאוגוסט יש גיוס כלל צה"לי של בנות.. ואני ב15 לאוגוסט..

למעלה