--משהו חשוב--

MaaYan B23

New member
איש איש באמונתו יחיה.

בתחילת השרשור את שואלת שאלות שמעלות בספק את הבנתך לגבי אמונת היהדות ובהודעות אלו את מראה חוזק באמונתך. לדעתי, את עדיין לא סגורה על עצמך ובלי זה חבל על הויכוח המיותר הזה. לך תשכנע משוגע שהוא לא היחיד שנורמלי וכל השאר משוגעים.

MetalSinagouge

New member
או! אני מת על וויכוחים כאלה!

כשתספרי לי למה הנצרות היא שטיפת מוח, אני אסביר לך בדיוק למה היהדות היא בדיוק אותה שטיפת מוח. כשתספרי לי למה הבודהה הוא לא האל האמיתי שלך, אני אסביר לך למה יהוה הוא לא האל שלי (או שלך, כי כל השמות שתקעו לו במהלך השנים לא משקפים שבריר מי מה שהוא- דבר שאיני יודע. כמו שנאמר "הטאו שיש לו שם, אינו הטאו הנצחי").

איש איש באמונתו יחייה

אז בואו נפסיק עם הוויכחוים האלה!! פאק!! נרדמתי ב8 בבוקר!! הייתי ערה כל הלילה!! ישנתי עד 17:00 ואני עדיין עייפה!!!!!!! תרחמו עליייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!1111 שקט יש לי צלצולים באוזניים!! חחחח עעע

MetalSinagouge

New member
*צדיק באמונתו יחיה.

וזה בסדר, לא באמת ציפיתי ממך, חס וחלילה, לגונן על הרעיונות שאת מאמינה בהם, למרות שזה די מוריד את ההנאה מכל העניין. כמו שאמר רוברט אנטון וילסון: Belief is the death of intelligence. מ.ש.ל

דיא

New member
וגם באמונתו ימות

כי זה עניין של בחירה. אפשר לצפות אולי שכל אחד יסביר את בחירותיו ויהגן עליהן, אבל לרוב, בחיי חברה, אנחנו עושים זאת מעט מאוד. אחרת יהיה מאוד קשה להתקיים כחברה אנושית וכקהילה. החתימה שלך מחזקת זאת. אבל אני מסכימה איתך בדבר עיקרי אחד - אלה באמת דיונים מעניינים ומשעשעים.

MetalSinagouge

New member
אבל זו לא ממש קהילה,

השם שלי לא הוצב כאן על המוקד, וגם שלה. אבל אכן, זה כיף. זה תמיד כיף, בתור אגנוסטי להתווכח עם 2 הצדדים כי הם לא יכולים להוכיח לך שאתה לא יודע האם יש אלוהים, אבל אתה יכול להוכיח להם שהם לא יודעים.

תוםשפר

New member
אני אישית-

מתאמן בטלקינזיס בזמן השעורים (אני בכיתה ח') ולא קשה לי להתרכז

למעלה