משהו חשוב

בוודאי שמוכרים - עד הקיץ יש עוד מלא זמן

רק הלילה מכרתי מלא קריסטלים מס' 3 - זה סימן שאנשים מכינים חפצים במרץ. זה לא מתבטל מחר. בדיוק בגלל זה כתבתי את זה - מי שיש לו תכנונים להכין משהו במייקר - שיזדרז עם התוכניות.

ב 350 - 380 K אחד

יש לי חנות במקום מעולה פשוט !! היום פתחתי אותה לפני העבודה עם 10 אנשים מסביב. עם 2 מחשבים. בערוץ 3 FM 1 ממש בכניסה ! הצלחתי למכור 2 מתוך ה 5 סקרולים שקניתי בטעות. קניתי ב 70 מיליון אחד ומכרתי ב 48 מיליון אחד אבל לפחות החזרתי לעצמי קצת מזו מהטעות הזו.

זה כן. אבל אני מזכירה לך שרציתי בכלל STR

היו לו בחנות כאלו ל LUK וכאלו ל STR ולא יודעת למה קניתי את אילו עם ה LUK. למה לא מכרתי באותו מחיר? כי זה מחיר מופקע ל LUK ובחנויות ליד היה בפחות כסף.

GינGית

New member
נראה לי שהוא שם מחיר כזה כי הואבנה על זה

שמשהו יעשה את השגיאה

צ ל י ל 8

New member
לאאאא ../images/Emo10.gif איך אני אכין ריברס ככה?

עכשיו אני צריכה לקנות 45 POT? אני לא ברמה שאני יכולה ללכת לשם להשיג בעצמי. מאיזו רמה אפשר ללכת לשם? אני יודעת שמרמה 142 יש את הקווסטים, אבל אפשר ללכת עוד קודם? אני חושבת שהגיע הזמן של בישופית לחזור לפעולה
אלא אם אפשר להיכנס לשם לפני 142 ואז השאדוורית שלי תלך

GינGית

New member
מה את פותחת עיניים ככה

אולי תעשי רשימה ורמה של ה"מיוליות" שלך שאנחנו נפתח עיניים

צ ל י ל 8

New member
אכן ../images/Emo6.gif

אבל אני כבר לא משחקת על שתיהן. יש לי בישופית נטושה לגמרי ברמה 164 ושאדוורית ברמה 138 שאולי אקפוץ אליה לביקורף בעיקר אחרי ה-BB. אפילו לא ניסיתי אותה מאז, רק חידשתי לה את הסקילים אחרי ה-BB. אין לשתיהם ציוד מתאים של אחרי ה-BB. אין לאף אחת ציוד עם %. וזה לא ששתיהן היו משהו לפני זה... שניתי במקרה יום אחד ספר של BB20 בזול, ונתתי לבן שלי להפעיל אותו והוא עבד
אז את הסקרול האחרון שהיה לSP RESET לקחתי שוב ואיפסתי את הבישופית כדי להעלות את הסקיל BB לרמה 20. אני מתלבטת אם ללכת איתה ל TOT. אני כ"כ נהנית עם ה-BM שנטשתי את השאר

מ י ל ר

New member
אולי הם יעשו משהו יותר טוב מהמייקר?

ואולי יהיה קל יותר לייצר נשק ריברס? וגם ככה מי שיהיה ברמה 120 יוכל לייצר נשק, אולי לא יהיה צריך יותר POTים, למרות שקשה לי קצת להאמין. אף אחד לא יודע בדיוק מה הולך עם זה, אבל אין ספק שלדעתי מי שרוצה נשק ריברס אז שייצר עכשיו במקום לחכות ל-לא נודע. המחירים של ה-POT מאוד ירדו עכשיו, לפני ה-BB זה היה עולה 5 מיל לאחד, עכשיו אפשר למצוא גם ב-2 מיל לאחד (ברה)

למעלה