משהו חשוב

משהו חשוב ../images/Emo62.gif

בעוד כמה חודשים (לקראת הקיץ) נקסון מוציאים את המייקר סקיל. אנחנו הולכים לקבל תתי עבודות. ויהיו חבר'ה שיוכלו לייצר חפצים. אין לי מושג אייך זה יעבוד כי אין לי זמן לקרוא הכל בפורומים מחו"ל. אני מספרת לכם את זה כדי שכל מי שבא לו להכין לעצמו נשק REVERSE בחודשים הקרובים יקח את האינפורמציה הזו לתשומת ליבו.

Don Nirtin

New member
טוב, זה הזמן לחשוב מה עושים../images/Emo267.gif

עם מה שתיכננתי לגבי הנשק לקוסם הקרח....... בעיה קטנה בהתחשב בזה שהאלמנטל וונד כבר לא יעיל.

Don Nirtin

New member
אה וסיו-../images/Emo267.gif

לפני שאת קופצת לי פה על לחכות ולראות... אני רוצה לראות איך אני מקדם את הקוסם קרח......

Hasselblad

New member
בכלל לא קופצת

כתבת יפה מאוד שצריך לחשוב ולראות מה עושים.

Don Nirtin

New member
מכיוון שסמדר אומרת שזה יימחק בקרוב../images/Emo267.gif

ואני צריך נשק שבאמת ישתלם לי עכשיו.... האלמנטל וונד כבר לא מתאים לצרכים שלי ואני בקושי משחק בו מאז השינויים..... אז צריך לחשוב לטווח רחוק מה עושים בהקשר לנתון הזה. אם אני רוצה רברס, אני צריך לעלות לפחות עד לרמה 142, שזה אומר לפחות חודשיים ומשהו של משחק, וברמה 142 לא בטוח בכלל שאוכל להשיג POT מהנזירים..... ואם כן, זה ייקח המון זמן.....

Guid

New member
הם יבטלו את המייקר?!

לא ידעתי...
לגבי השינוי- נקסון מוסיפים התמחויות לדמויות, במסגרת ה"כאוס" (שהחלק השלישי, והאחרון, שלו יצא לפני שבוע וחצי בקוריאה). אז יהיו 3 התמחויות: אלכימאי, נפח, ותכשיטן. אני מניח שחלק מהיכולות של הנפח יהיו לייצר חפצים, אז בגלל זה המייקר ייתבטל...

בנוסף, נקבל סקילים מהסינגוסים שלנו

אם הם בדרגה 120. בכלל, החשבון האידרלי בנקסון יהיה 2 דמויות דרגה 200 ו 5 סינגוסים דרגה 120.... ככה כל המויות שלכם ירויחו הכי הרבה.

jenni17

New member
שאלה,חחח נירו הרגת אותי :p

אממ איך מייצרים נשק RESERV? ואיך מעלים לו רמות? אני WILD HUNTER מה אני אמורה להשיג? ואיפה אני יכולה בכלל לקרוא את כל הדברים במקום לחפור בשאלות? :p

Hasselblad

New member
אני לא יודעת אבל אני מניחה

שהנפח הזה שעידן דיבר עליו יצטרך POT להכין חפצי ריברס. כמובן שזה הכל הימורים.

למעלה