משהו חוסם אותי

BenjaminR

New member
מה שלי יש להגיד ....

זה שיש לך עיניים מדהימות תחזיקי מעמד

תודה :) אני חושבת,

שאולי עניין ה"חסימה" זה מין תירוץ כזה. אני נורא מאמינה שאחרי שאני אעשה משהו, החיים שלי ישתנו מאוד. אז כן, הם ישתנו, אבל לאו דווקא מאוד או במובן שאני מייחלת אליו. ובסתר ליבי אני יודעת את זה ומנסה למנוע את המצב. הרבה יותר נחמד לחשוב "אם אני אצליח לעשות, אני אהיה כזו וכזו" מאשר "עשיתי, ולא הצלחתי או הצלחתי אבל החיים שלי לא הפכו למאושרים ומתוקים ולא הפכתי למושלמת". אז אולי החסימה הזו היא בעצם מין תקווה אחרונה שיש לי לשינוי המצב- כן, החיים שלי יוכלו להיות מלאי עשייה רק אם אני אסיר את החסימה הזו, אבל בינתיים- יש לי לפחות על מה לפנטז. אחרי שתוסר החסימה, על מה אני אפנטז? אני לא מצליחה להגדיר בבירור מה שאני חושבת.

הי נועה שוליים ../images/Emo24.gif

עני לעצמך (או כאן) על שלוש שאלות: 1. אם היית יכולה בלחיצת כפתור תוך שנייה, שהחיים שלך ייראו כמו שאת רוצה. איך היית רוצה שהם ייראו? למשל, איפה היית רוצה לגור, איזה תכונות היית רוצה שיהיו לך, עם מי היית רוצה לגור, איך הבית שלך היה נראה, האם היית מתעמלת? מה היית עושה ביום יום, כמה כסף היה לך, מה העיסוק שלך היה וכו'... 2. תדמייני (אפשר בעצימת עיניים) שאת מגיעה למצב הזה שרצית. שהחיים שלך באמת נראים כמו שאת מדמיינת. איזה פחדים עולים בך בזמן / אחרי שדמיינת את כל ההתגשמות של החיים כרצונך? 3. האם את פוחדת להיכשל?

אוקיי... שאלות טובות...

אני מדמיינת את זה די הרבה, למען האמת. 1) הייתי רוצה לגור בבל אר, או סתם בהוליווד (אח, הסרטים, הסרטים) או ניו יורק. הייתי רוצה להיראות יותר טוב, להיות בעלת אפשרות של לאכול מה שאני רוצה ולהישאר רזה, הייתי רוצה יותר כסף, הייתי רוצה לשחק, לא לקנא, שלא יהיה איכפת לי ממה שחושבים עלי, לא הייתי מתעמלת בחיים, הייתי רוצה לאכול רק עוגת ריבת חלב וצ'יפס כל יום, הייתי רוצה להתחלף עם ג'ניפר אניסטון בחלק מחייה. 2) אחרי שאני מדמיינת את המצב הזה, לא עולים לי שום פחדים. הכל נראה לי מאושר נורא. בתכל'ס, אני יודעת שזה לא ככה, אבל עושה רושם כאילו כל הבעיות שלי היו נפתרות. 3) אני מניחה שאני פוחדת להיכשל, אבל זה לא הפחד הכי גדול שלי. אני אפילו לא יודעת מה הפחד הכי גדול שלי.

קונכייה

New member
בדרך כלל זו תקופה שצריך להקציב לה

זמן סיום ובתוך החסימה הזו להיות באיזי, איך שהיא באה ככה היא נעלמת ואסור לשכוח שהקצבת לה זמן-חשוב. לפחות ככה זה אצלי רק טוב.

נהדר ../images/Emo39.gif

שמחה שענית לעצמך וגם שיתפת
עצה: תנסי לנסח לעצמך במילים מה כן היית רוצה ולא מה היית לא רוצה שיקרה לך. אבל תעני לעצמך באמת בכנות. ממש תדמייני את עצמך בחיים מושלמים. האם היית רוצה לחיות כל הזמן בבל אייר? מה הדבר הכי טוב שאת מאחלת לעצמך... תשכחי ממה שאת יודעת על עצמך וממה שאת חושבת שאת יכולה להשיג. באמת תחשבי על הטוב ביותר עבורך. אגב, למה היית רוצה להתחלף עם ג'ניפר אניסטון? (לא שואלת מתוך ביקורת, אלא להבין במה היית רוצה להתחלף איתה) הרי את לא היא, אז איזה דברים "שיש לה" את רוצה לעצמך? ולסיום.... תבחרי דבר אחד שאת רוצה לשנות בחיים שלך. תרשמי אותו. ועכשיו...כן ממש עכשיו ! ! ! תעשי צעד אחד להתקדם אליו. נניח שאת רוצה יותר כסף. אז את כבר עכשיו יכולה לעשות אחת מתוך כמה פעולות אפשריות: - לקנות את הספר מליונר ברגע (ולקרוא אותו). או לרשום לך פתק לקנות מחר את הספר. כשהחנויות יהיו פתוחות. - להגיד לעצמך: "אני ראויה להיות בשפע" או "אני ראויה להרוויח הרבה כסף" או כל דבר דומה. - לעבוד עם נושא הכסף. הנה הודעה לדוגמא שכתבתי פעם על כסף. - לבקש בפורום עצה איך לעבוד על X - לרשום לעצמך כמה יותר כסף את רוצה. יותר כסף זה מסר כללי מידי לעצמך וליקום. אם תבקשי יותר כסף, המשאלה שלך יכולה להתממש כך שתקבלי עוד 50 ש"ח כל חודש בעבודה. הנה, עכשיו יש לך יותר כסף... (מקווה זה מובן
) - וכדומה.... באהבה!

המממ...

מה זה עוזר לי שאני חושבת במה הייתי רוצה להתחלף איתה? ככל שאני חושבת על זה יותר, הייתי רוצה להתחלף איתה גם בגלל הבעל המושלם שיש לה וגם הייתי רוצה להתחלף עם הדמות שהיא מייצגת ב"חברים". באופן כללי, ג'ניפר עובדת במשהו שהייתי מתה לעשות- משחק בסרטים. היא עשירה, מוצלחת, נראית טוב. לא רואה בזה רע. עשיתי כבר כמה פעמים את העניין של לרשום מה את הכי רוצה לקבל או לעשות ולהתחיל עם זה מיד. בכל פעם זה נכשל מחדש.

Yuval Y

New member
תעשי, רק מה שאת אוהבת...

אני יודע שזה אולי נשמע קצת נדוש
רשמת שאת רוצה בעל כמו שיש לג'ניפר אניסטון, ועבודה כמו שלה. מה דעתך לנסות לראות אולי תוכלי לעבוד בתחום הקולנוע? בתור התחלה, נראה שישנם סרטי סטודנטים, סרטים קצרים וכדומה. מבט באתר Eonline מראה:
Aniston's jobs before acting include waitress, telemarketer, messenger and receptionist​
כך שהיא לא נולדה עם חוזה משחק [למרות שיש כמה שמשחקים מגיל צעיר מאוד] ראיתי אתמול תוכנית בחינוכית בשם 'סרטים מכאן', שם מראים סרטים קצרים, ותהליך הפקתם. אולי תנסי להשתתף באודישנים, או ליצור קשר עם תלמידי מגמת קולנוע? או שתנסי ללמוד משחק?
Education: Rudolph Steiner School, New York, New York High School of the Performing Arts, New York, New York Attended night classes; studied psychology​
אגב, תודה על העלאת הנושא. פתחת לי גם כיוון בחיים, כיוון שלעיתים אני תקוע בתחושה ש'אני לא עושה את מה שאני אמור לעשות'. ואני נהנה לעבוד בתחום האינטרנט, ומנהל פורומים בתפוז רק ש'אין בזה הרבה רווח'... כך אומרים לי, בכל אופן, אבל יש דברים שלא נמדדים בכסף.
יובל

תודה, אבל...

קודם כל, עולם הקולנוע מפוצץ בשחקנים צעירים כמוני (ולא כמוני- כאלה שלמדו בבית צבי שלוש וארבע שנים) שמתים לשחק. אני מחפשת סרטי סטודנטים, ולא ממש מוצאת. בנוסף, יש עוד כמה בעיות בקשר ללימודי קולנוע שלא כאן המקום לפרט אותן. אין לך מושג כמה מסרים קיבלתי לתיבה, מסרים בסגנון "גם אני מרגיש בדיוק, אבל בדיוק כמוך ולא יודע מה לעשות עם זה". זה עצוב, אבל מצד שני זה מעודד אותי- אני לא בעייתית יחידה ותמהונית. אני שמחה שפתחתי לך כיוון. בהצלחה.

eyaleyal20

New member
../images/Emo142.gifיש לי דרך לעזור לך

היי מיכל, יש ספר מצויין שמסביר בעזרת סיפור מעניין איך לחיות את החיים הצורה הכי שלמה ואיך להגשים את המטרות שלך, הוא יעזור לך לחשוב על החיים בצורה חיובית ויאיר לך את החיים שוב. אני יודע שזה נשמע לך קצת מוזר, אבל אני בטוח שאם תקראי את הספר הזה ותשתמשי בכללים החכמים שהוא נותן לך, תרגישי הרבה יותר טוב ותביני בדיוק מה את רוצה, ואיך להגשים את החלומות שלך. שם הספר הוא הנזיר שמכר את הפררי שלו, בהצלחה, אייל

למעלה