משהו חוסם אותי

משהו חוסם אותי

אני לא יודעת מה זה, אבל אני מרגישה שמשהו חוסם אותי. כל פעם שאני מנסה לחשוב על מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי, אני מרגישה שאין לי כוח לזה ואין לי חשק ואני נהיית מדוכדכת. אני רוצה לעשות המון דברים. אני מרגישה שיש בי כוח לעשות הרבה. אבל משהו חוסם אותי ולא נותן לי לעשות כלום, ואני לא יודעת מה זה.

../images/Emo9.gifנועם היקרה ברוך בואך../images/Emo24.gif

כמו שאומרים מה קדם למה הביצה לתרנגולת? יש בך המון יכולות. יחד עם זאת את בחורה מאד רגישה ונפגעת מהר. מצד אחד את חושפת עצמך ברייש גלי... מצד שני מתפלאת על כך שאנשים מקנאים בך ופוגעים בך. מי שחוסם אותך זו את בעצמך. מה שחוסם אותך זו הקנאה ושנאת החינם של האחרים, בשפת העם: "עין הרע". נועם בדרך כלל אני לא רושמת דברים כאלו בפורום. מה הביא אותי לרשום אותם? התמונה שפרסמת בכרטיס האישי שלך... התמונה אם זו את, מראה על אדם בעל יכולות רוחניות אדירות, עיו שלישית מפותחת ורגישות רבה. מה שעשית לעצמך ברגע שפרסמת את התמונה הוא: העמדת עצמך על קו היורים, חשפת עצמך ללא הגנות. מי שמבין מעט ברוח ויש לו סתם רצון להזיק עלול להזיק לך דרך התמונה. אז הצעה ראשונה אל תחשפי את פניך אלא אם למדת איך לשים על עצמך הגנות אנרגטיות. דבר נוסף תנסי לקרוא את איגרת הרמב"ן ותקבלי שם תובנות על איך מומלץ להתנהג בחברה...מה היא ענווה? איך לא להביא על עצמנו כעסים מיותרים של הזולת ושלנו על עצמנו. הצעה לנטרל את ה"עין"... הדליקי מרווה בכל החדרים בביתך. תני לנר לדלוק 24 שעות בבית. הכנסי למקלחת ועשי טוש טוב. אם את מסוגלת לכי תתבלי בים והסירי מעליך את כל השפעות הסביבה. אם את ממש קפואה, רק מהמחשבה לעשות זאת, אז דמיני את עצמך טובלת בים ושבע גלים יעברו מעל ראשך. השתדלי להכנס לחשיבה חיובית ולהתמיד בה במשך היממה. שמעי מוסיקה טובה, אולי צלילי נבל או קולות של מים ודולפינים ברקע. בהצלחה, הקסם כבר קורה, החסימה מתפוגגת

תתבלי=תטבלי

נו מה לעשות רציתי כנראה לתבלן אותך ולעשות אותך יותר מתוקה. איך שטעויות קורות והן לא קורות במקרה:)))

וואו, אז ככה:

קודם כל- הורדתי את התמונה. אתחיל מהתחלה: רוב מה שכתבת לגבי הוא נכון (אבל אני מניחה שנכון לגבי רוב האנשים. רובם רגישים מאוד ונפגעים בקלות, גם אם לא יודו בזה). בקשר לרוחניות ועין שלישית- אז ככה. אם היה משהו בחיים שלי שהייתי קשה בו- זה רוחניות. אני כל כך לא רוחנית, כל כך לא בקטע של עין שלישית וכל כך חסומה מכל הבחינות של ראיה רוחנית שזה מדהים! אני לגמרי לגמרי לא בכל הקטע הזה של יכולות רוחניות. אני לא רואה שום דבר רוחני, אין לי מחשבות רוחניות, חלומות שלי לא מתגשמים ואני לא מצליחה להזיז ידיות :) אני יודעת שמה שאני אומרת אולי לא נשמע ברור, אבל אני לגמרי לא בקטע רוחני. בכל מקרה, ה"סתימה" שלי התחילה עוד לפני שפרסמתי תמונה באינטרנט. ונורא קשה לי להתחבר לכל הקטע עם ה"מרווה" והטבילה בין גלי ים. זה כל כך לא אני. תודה!

נועה הכל בסדר- לכל דבר יש זמן ומועד

ומועד בהצלחה בעתיד. את בדרך הנכונה. לאחר שיוסרו החסימות וההתנגדויות הכל יזרום. בהצלחה בכל מעשי ידייך.

behappy

New member
../images/Emo5.gif

סליחה שכך אני מתפרצת,אבל האם זה פורום מודעות או פורום כישוף??? אולי בכלל נעטה על עצמנו רעלות ,נתחבא ונשתוק מחשש לעין רעה? מצאתי את התשובה הזו כל כך לא עניינית!! זו לי פעם ראשונה בפורום,אבל..ממש לא ציפיתי מפורום מודעות פנימית להיות עד כדי כך...איך לומר?חשוך?קטן אמונה?? לכל אחד יש חסימות ומעצור4ים..מפחדים שונים,מתשישות נפשית...לי אין תשובות אבל גם לא ממש מאמינה בתשובות מהסוג הזה..

ברוך בואך בי הפי../images/Emo24.gif

את תמיד רצויה פה. קראי הודעות מהארכיון אחורה ואולי תביני את אופי הפורום. רק דבר קטן קטן לי אליך אז תתקרבי טיפ טיפונת... אני רוצה ללחוש:
" הכל הוא בעיני המתבונן"... אף אחד לא ביקש ממך באופן אישי לעטות רעלה... או לשתוק. " זכות הבחירה לעולם תהיה בידיו של האדם. מקווה שתשארי לצפות ולהשתתף בנעשה בפורום. כולנו אוהבים אותך

cottoneyejoe

New member
אל תקשיבי לאף אחד!

רק לעצמך! ZEN זו המילה שצריכה ללוות אותך חפשי אתרי והחכימי. בנתיים פשוט לכי תעשי אל תחשבי יותר מידי התשובות לפעמים נימצאות בעשיה עצמה. ולדעתי הישירה יותר - אולי זה חוסר הידיעה? פחד? שבעיקבותיו החשק הולך? את כמו גוזל על העץ שעדיין לא למד לעוף :).

cottoneyejoe

New member
שכחתי לציין!

תתחילי עכשיו בידיוק ברגע זה ושימי צעד ראשון בדרכך אל תפחדי מעצמך או מכל גורם בכלל ואל תחשבי יותר מידי רחוק כי עכשיו ברגע זה זה הרגע היחידי שמתהווה קיים ומתרחש - תחשבי מה את עושה עכשיו ולא מה תעשי בעוד דקה כרגע הוא הרגע הכי נכון לעכשיו. תשימי את החגורה הלבנה - בעצם כשאת שמה את החגורה הלבנה את מקבלת על עצמך את העובדה שתמיד אין לדעת כי תמיד יש עוד לדעת תמיד תעשי מה שאת עושה כאילו זו היתה הפעם הראשונה. תכווני את עצמך - תשמרי על שלווה פנימית תרוקני את עצמך מכל הרגשות האינטואיציות הידיעות מכל המחשבות ומכל מה שידעת והיית מודעת לו ותמצאי את ההרמוניה שבתוכך ותנגני - פשוט תעשי ותעשי הכי טוב שאת יכולה ללא עצלות ופזילה.

אתה מדבר אלי

כאילו אני מבינה בזנים וחגורות לבנות. אפילו לא יודעת מה זה. בכל מקרה, אני לא חושבת שזה נכון לעשות בצורה אימפולסיבית מה שבא לי כרגע. אני צריכה להתחשב בכמה גורמים לפני שאני עושה מספר צעדים, וזה טבעי. אבל תודה!

rhorly

New member
וואה אני ממש מבינה אותך כי אני בדיו

בדיוק מרגישה כמוך, אני מרגישה שאני רוצה לעשות דברים אחרים, שינוי, לנסוע לחו"ל לנסות דברים חדשים אבל גם אני מרגישה שמשהו לא נותן לי לעשות כלום ואני נישארת באותו מצב. הרגשת תסכול

הוצאת לי את המילים מהפה..

כאילו שאני כתבתי את זה אני יותר מכולם מבינה אותך כל כך מזדהה.. בדיוק לפני מספר ימים אני אמרתי את אותו דבר זה הדבר הכי מתסכל שאת רוצה לעשות משהו אבל החסימה היא בלתי נראית ולכן זה יותר קשה להבין למה זה בכל קורה לנו ,כי הבעיה היא לא פיזית -לכאורה אין בעיה אין משהו פיזי שמונע ולכן זה מתסכל אותנו וואו את לא יודעת איך אני מזדהה איתך הרגשה ל ריק של החמצה שיש לך כל כך מה לתרום והרבה דברים שגלומים בך אבל את לא יודעת להוציא את זה לכדי עשיה לגרום לדברים שיקרו אולי תנסי לפרט מה את רוצה או בכלל כל מה שיש לך שם..אולי אוכל לעזור לשנינו.. שמחה ששיתפת ,זה טוב, מכאן ננסה לעזור
בשניים נחמד כפליים!

rhorly

New member
ההרגשה היא מוזרה כאילו אני רוצה

למשל לגור בעיר אחרת כי אני לא אוהבת לגור בירושלים, ואני ממש רוצה לעזוב אבל משהו בי לא דוחף אותי לעשות את המאמץ ולעזוב את העיר. או אני רוצה לראות איך זה להיות בחוץ לארץ, להיות שם זמן קצר מאוד רק כדי לטעום איך החיים שם, וזה לא יוצא, כשאני חושבת על מה זה כרוך, אני חוזרת בי. גם לגבי לימודים אני כבר לא יודעת מה אני רוצה ללמוד בכלל. והזמן עובר והשנים עוברות ואני בת 31 ולא הספקתי לעשות ולנצל עדיין כלום בחיים האלה.

למעלה