משהו דחוף!

קווין

New member
משהו דחוף!

שלום לכולכם! יש לי שאלה. בביה"ס בו אני לומדת "קידום" מציעים קורס ב-990 ש"ח, שנותן בערך 50 שעות. הקורס של יואל גבע, עולה 5900 ש"ח (ועוד אחרי הנחה), עם 100 שעות. השאלה היא, האם כדאי להשקיע את כל הכסף הזה? האם יש הבדל בין קידום ליואל גבע?

Minerva

New member
המממ...

כל מה שאני יכולה לומר זה שהקורס של יואל גבע מצויין!

ברור שיש הבדל

השאלה האם הוא שווה את השאלה את הכסף זו שאלה מאוד אינדיבידואלית. את צריכה לשאול את עצמך אם יש לך זמן לקורס של 100 שעות, ואם בכלל יש לך זמן לעשות פסיכומטרי בזמן הבגרויות אני אישית עשיתי קורס בבי"ס ב1000 שבו כמעט לא למדתי כלום בגלל כל הבגרויות, ולקראת הבחינה השניה (אחרי יותר מ3 שנים) כבר חשבתי שהבנתי את העיקרון של הפסיכומטרי ואין טעם להירשם לעוד קורס הכנה. אז למדתי לבד והצלחתי להוציא ציון שהספיק לי. אז בסה"כ אולי אפשר להגיד ש"הרווחתי" 5000 שקל. לעומת זאת הרבה אנשים עושים קורס מלא ואחרי זה נבחנים שוב ועושים שוב קורס מלא. יש יש אנשים שחושבים שאם קורס יתרום להם עוד 10 נקודות במבחן - זה כבר שווה 5000 שקל. אבל לפי דעתי לתלמידי בי"ס לא כדאי לעשות קורס מלא כי אחרי הכל זה התקופה שצריכים לעשות את הבגרויות ולעשות אותן כמו שצריך. פסיכומטרי תמיד אפשר לעשות שוב, אבל בגרויות זה סיפור אחר גמרי.

קווין

New member
כן, אבל

אני פשוט בקטע של עתודה, וחוץ מזה איזה בגרויות יש בספטמבר?

למעלה