משהו דחוף!!!

טיקיי

New member
משהו דחוף!!!

שלושה דברים: 1. היי אני חדש כאן וקוראים לי יובל וסליחה שאני פותח הודעה חדשה (יש פורומים שהם נגד זה ואחר כך הם מתעצבנים ולא סובלים אותי רק כי כתבתי הודעה חדשה אז אני מתנצל מראש) ודבר אחד עלי - יש לי בעיית סוגריים כפייתית ואני לא מסוגל לכתוב הודעות בלי זה ואין לי מושג למה אבל אני פשוט לא יכול 2. מישהו יודע במקרה איפה אפשר להוריד את הסרט החמישי של דיג´ימון (קרב ההרפקאנים נדמה לי)? אם אתם מכירים אתר אז בבקשה תשלחו לי במסר ואם אתם לא מכירים אתר אבל יש לכם במחשב ואתם מאוד נחמדים ומוכנים לשלוח לי לאימייל אז אני אשמח מאוד אם תגידו לי במסר ואני אתן לכם את האימייל שלי (ואם יש לכם גם את הסרט השביעי והרביעי או שאתם מכירים אתר שאפשר להוריד ממנו אז אני גם צריך אבל הסרט החמישי חשוב לי יותר) 3. יש לי שאלה די דחופה אז אני מקווה שתוכלו לענות לי - אתם יודעים כמה פרקים יש בעונה הרביעית? אני יודע שזאת נשמעת סתם שאלה אבל זה באמת דחוף לי אם ההודעה שלי הייתה משעממת מידי ולא יכולתם לעזור לי אז סליחה שכתבתי אותה וגרמתי לכם להשתעמם (וזה רק אם גרמתי לכם להשתעמם)

יאקומו

New member
ברוך הבא!

אממ... טוב, בקשר לסוגריים, גם אני כפייתית (
... רואה?) וכמה פרקים יש בעונה 4 אתה יכול לשאול את המספיילרים הרשמיים של הפורום: טלי ונוריאל!!!! הם אולי יודעים! הלוואי והיה לי את הסרט הרביעי!!!!! ואל תדאג, לא הורגים פה בגלל שפתחת נושא חדש...

יאקומו

New member
חחח...

ובקשר לשם: היא פשוט מאוהבת-הרוסה-משוגת-חולה-מטורפת-מתה על השם הזה... וגם בגלל שזה שם של בנות, ימאטו זה גם שם לבנות!!!!!

טיקיי

New member
טוב לשמוע שלא הורגים

הייתי פעם בפורום שהם נורא הקפידו לא לפתוח הודעות חדשות כי הפורום יכל להחיל רק 20 הודעות וכל פעם שהייתה הודעה חדשה אז הודעה אחרת נמחקה והם לא רצו שימחקו הודעות אז במשך איזה ארבע שנים (לפי מה שהם אומרים) הם שמרו שלא יכתבו הודעות חדשות וכל מי שרצה לכתוב משהו כתב בתגובה ואז יום אחד באה לשם ילדה שכתבה הודעה חדשה ומחקה להם הודעה שהייתה בשבילם ממש ממש חשובה והיא מחקה גם את כל התגובות אליה שהיו כמו עוד הודעות (כי הם לא כתבו הודעות חדשות) ואז עשו עליה חרם ענק ובכל פורום ואתר שהם מצאו אותה הם עשו עליה חרם וגרמו לכולם לשנוא אותה ולמה? כי הם מחקה להם הודעה בפורום ואני לא יודע איך אבל הם גילו אותה באיזה 30 פורומים שחלק היו באותו אתר וחלק באתרים אחרים וגרמו לכולם לא לסבול אותה

תגיד לי איזה אנשים אתה מכיר?

חלק עושים חרם חלק מתקמצנים על סרט מאיפה אתה מוציא את האנשים האלה?

Nifredil

New member
וכמה יש בעונה ה-3?

כלומר, איזה מספר הוא הפרק האחרון...
אני גם מחכה וגם מצפה!

ברוך הבא!

בקשר לסוגריים זאת בעייה כפייתית גם אצלי (אתה יכול לקרוא הודעות שלי ולראות) וחוץ מזה יש לי בעייה כפייתית של שלוש נקודות בקשר לסרטים - גם אני חיפשתי את הסרט החמישי אבל בחוסר הצלחה ולצערי הסרט היחיד שיש לי במחשב זה הסרט השישי שהוא היחידי שלא ביקשת אז אני מניחה שיש לך אותו גם... וגם אני שאלתי כמה פרקים יש בעונה הרביעית אבל לא קיבלתי תשובה למרות שבשבילי זה לא דחוף כל כך כי אני שאלתי סתם מסקרנות אז ברוך הבא לפורום וסליחה שאני לא יכולה לעזור

טיקיי

New member
אני רגיל לזה

שלאף אחד אין את הסרטים אני חושב שאני מחפש איזה שנה ואף אחד לא עוזר לי כי לאף אחד אין או שיש אבל הם מתקמצנים ורוצים להשוויץ לי שלהם יש ולי אין אבל הם לא יחלקו איתי וצדקת באמת יש לי את הסרט השישי (וגם את השלושה הראשונים בקלטת אבל זה לא משהו מיוחד) ואני חושב שהשביעי בכלל לא יצא ועוד שאלה אני יודע שזה לא קשור אבל מה הקטע של החתימה שלך?

החתימה שלי היא...

כתוב להסתכל ימינה והחיצים פונים שמאלה (איך כותבים את זה בכלל?) אז באופן אוטומתי העיניים של מי שקורא יסתכלו לכיוון החיצים ולא ימינה אני יודעת שזה דפוק אבל סתם התחשק לי שזאת תהיה החתימה שלי

ash 1

New member
אני דווקא מת על החתימה הזו

אחת הטובות ביותר שראיתי לי יש את 3 הסרטים הראשונים בעיברית על קלטת וידאו ואת הרביעי ביפנית עם כתוביות לאנגלית במחשב (תירגום של מעריצים) כמה סרטים יש ביכלל? אני רוצה להשיג את כולם אבל אני לא מוצא את הסרטים שאחריי ה4

למעלה