משהו דחוף!!!

טיקיי

New member
יש לך את הסרט הרביעי?

אם תשלח לי אותו לאימייל אז אני אוכל לשלוח לך את הסרט השישי (קוראים לו בריחת הדיג´ימון אקספרס) הוא ביפנית ובלי תרגום אבל זה גם משהו אז אם אתה רוצה תגיד לי במסר ודרך אגב יש שישה סרטים ואמור להיות גם שביעי אבל אני לא בטוח שהוא כבר יצא למרות שיש לי קטע קצר ממנו שאני יכול לשלוח לך גם! אז אם אתה רוצה (ובבקשה בבקשה תרצה!) תשלח לי מסר ואני אגיד לך מה האימייל שלי!

טיקיי

New member
ובקשר לקטע מהסרט השביעי

הרגע שמתי לב שזה לא קטע אלה פרסומת לסרט השביעי וזה חצי דקה אז אם בא לך תשלח מסר

טיקיי

New member
והרגע שמתי לב לעוד משהו

לסרט השישי שלי יש גם כתוביות לאנגלית (ולא ידעתי קודם בגלל שהיה לי אותו רק מאתמול בערב ועוד לא ראיתי אותו)

Snake Bandage

New member
*אהם*...

יאקומו, אני ונוריאל הם המספיילרים הרשמיים של הפורום. טלי הייתה פשוט חייבת להגיד משהו על פרק 28. ^^ בכל מקרה... ברוכים הבאים! אני שי, מהמספיילרים הרשמיים של הפורום ומעריצת ארוקנימון ומומימון נלהבת. אני מקווה שתהנה בפורום! ^_^ וכן, כמו שנוריאל אמר, יהיו משהו כמו 52 פרקים בעונה הרביעית. דיג´ימון היא סדרה שנמשכת כל השנה, מה שאומר שכל עונה שלה אמורה להימשך 52 פרקים. כמובן, שתמיד יכול להיות שיחרגו מגבול 52 הפרקים לכאן או לכאן, כמו שקרה בשלוש עונות האחרונות (העונה הראשונה נמשכה 54 פרקים, העונה השנייה 5 פרקים, והעונה השלישית 51 פרקים).

יאקומו

New member
אוי אוי אוי...

סליחה! סליחה! טעות שלי! לרגע חשבתי שקוראים לך טלי! זכרתי שזאת את, אבל משום מה השם טלי נכנס לי לגרעין המוח! (לא להתייחס! זה מהלימודים...) אלפי ומליוני סליחות שי!!!!!

יאקומו

New member
לא... הוא לא...

בדקתי, ולפי מה שכתוב, ביום שני הכל מתחיל מההתחלה!!!!! שוב!!!!! אבל אני לא יודעת אם זה בטוח...

DiGiHiLa

New member
יאקומו נשמה..

אני בדקתי והפרק האחרון מגיע ביום שני וזה בטוח!!!!!!!!!!!!!!

יאקומו

New member
באמת?!?!? כל מי שרוצה לדעת איפה

מורידים סרטים... זה המקום (סוף ההודעה) הפרק האחרון מגיע?!?!??!?! יש!!!!!!!!!! מצאתי איפה מורידים את הפרק האחרון!!!! תשאלו במייל! (מותר רק לפרסם את כתובת האתר?)

יאקומו

New member
אופס אופס אופס!! תיקון טעות!

מצאתי איפה מורידים את הסרטים (לא את הפרק האחרון!!!!) יש מסרט 1 עד הסרט ה-5. מי שרוצה את כתובת האתר, במסר אישי.

Digi Lista

New member
גם אני בדקתי וכתוב שמביסים

את הדי-ריפר וזה נראה לי כמו הפרק האחרון לא?...אני מקווה שכן.

DiGiHiLa

New member
שם הפרק הוא:

המאבק בדי-ריפר נמשך... וכתוב שטקאטו מציל את ג´רי וזה בפרק האחרון לא?חחחחח

Digi Lista

New member
אגב...

שני אגבים... 1. ראיתי אתמול(כשחולים וכול היום שוכבים במיטה ומזפזפים בערוצים בתקווה למצוא משהו לבהות בו מגלים הרבה דברים...)בערוץ 31(בממיר האנלוגי של תבל)דיג´ימון בערבית,לא בmbc אלא בערוץ ערבי אחר, היה שם את הפרק בו טנטומון גדל בפעם הראשונה לקבוטרימון.סתם שתדעו. 2. לטייכר יש תוכנית חדשה בערוץ 11, ראיתי השבוע(בהיתי למען הדיוק)ולא יעזור כמה שניסיתי להפריד מבחינתי טייכר הוא דיוויס וגילמון ופשוט התחלתי לצחוק!ראיתי את הפרצוף של דיוויס עם הגוף של גילמון מדגמנים לחם!
ושתבינו שזאת הייתה אמורה להיות תוכניות רצינית על ציירים ויצירות אומנות(וטוב שרק בהיתי,פאדיחה להודות שאת רוב הציורים שם בכלל לא הכרתי, שלא נדבר על שמות הציירים...פאדיחה...) וכן, גם לי נראה שזה הפרק האחרון, יש גבול להתעללות!.

טיקיי

New member
מה השם של הפרק האחרון זה לא...

"יגון מתוק כל כך"? אבל במלא אתרים ראיתי שזה כן! מה זה לא?

star_female

New member
ברוך הבא לפורום!!

1. לכולם יש בעיות סוגריים / שלוש נקודות / וכו´ ... לי יש בעייה של 3 נקודות o.o; בכל מקרה, ברוך הבא ^^ אנחנו לא מתעצבנים מהודעות חדשות (אלא אם כן זה הודעות צ´אט או כאלה שחוזרות על עצמן אבל זה בר שונה...) 2. בעיקרון אסור לדבר על הורדות בפורומים של תפוז כי זה נגד החוקים שלהם --; אם אתה רוצה תשלח לי מסר אישי כי אני יכולה לעזור (יש לי את הסרט ביפנית עם כתוביות ולא אכפת לי לשלוח...)

למעלה