משהו דחוף!!!

Digi Lista

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהלן יובל, אנחנו ממש שמחים שהצטרפת לפורום הזה ומקווים שתיהנה,תשתלב מהר(נראה שכבר השתלבת מצוין!)ותרגיש כאן כמו ב
! לגביי ההורדות כמו שטלי(סטאר פאמל)אמרה אסור לקשר ולדבר על מקומות להורדת סרטים,פרקים...כאן בפורומים של תפוז אבל הבנתי שדיברתם במסרים והכול בסדר
לגביי השלושה סרטים שהפכו לקוואצ´ בגירסה האמיריקאית(כמו שהאמיריקאים אוהביםלעשות לסדרה...), גם אני לא חושבת שהם משהו, השירים נחמדים(יש לי הדיסק של הסרט האמיריקאי)ויש פה ושם בדיחות(סבתא של מאט וטי.קיי,טאי,איזי והאוכל המוזר...)מצחיקות...אישית כבר ראיתי דברים הרבה יותר טובים. אין מה להתנצל על תוכן ההודעה ועל פתיחת הודעה חדשה,להיפך זה המקום! אז כמו שאמרתי אני מקווה שתיהנה כאן בפורום(כול הערה,בקשה,תלונה,הצעה אתה מוזמן לפנות אליי)!

Digi Lista

New member
אמממ שכחתי לשאול יובל...

מתי היומהולדת שלך ואיזה תמונות אתה מבקש כמתנה?(וכמובן כול מי שעדיין לא אמר לי זה הזמן...)

טיקיי

New member
היום הולדת שלי ב...

5.12 ואני מבקש תמונות של אימפמון וקלומון אבל עדיף אימפמון (כי הוא הדיג´ימון האהוב עלי) ובקשר להורדות אני אמרתי בהודעה שלי שלמי שיש שידבר איתי במסר כלומר אני חושב שאמרתי ואני כמעט בטוח

Digi Lista

New member
עוד אוהב אימפמון?...

אני מטורפת על אימפמון!!!(ויש לנו גם התמזגות דיגיטלית לאימפסטטנמון!
)

טיקיי

New member
אז למה שמת פרצוף מוציא לשון?

אני הייתי מת להתמזג איתו! וגם זאת הפעם הראשונה שאני פוגש עוד מישהו או במקרה הזה מישהי שאוהבת את אימפמון! בדרך כלל כולם שונאים אותו או לפחות כל מי שהכרתי עד עכשיו

Digi Lista

New member
באמת?...אנשים שונאים את אימפמון?

לדעתי כאן כולם מחבבים אותו ואת קולו השטיחי(ואם לא אז עדיף לא להגיד...
)ולמה פרצוף מוציא לשון?סתם כי אני מטורפת ואוהבת את הפרצוף הזה...אתה עוד תתרגל אליי ולשגעונות שלי...(ואם יש לך שגעונות משלך אז בכלל נפלא
...)

DiGiHiLa

New member
ברוך הבא יובל...

אני הילה ....אני מקווה שתשתלב פה מהר..ושיהיה לך כיף וגם שלא תרצה לעזוב....ברוך הבא לפורום!!

למעלה