משהו דחוף!!!! במיוחד H-)

traker

New member
משהו דחוף!!!! במיוחד H-)

מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד את הדיסק `` TAYFOON 2`` אם מישהו מכיר אתר אפר להוריד ממנו את הדיסק המטורף הזה אז שיגיד כי אני חייב להשיג את הדיסק הזה!!!!!!!!!!!!!!!! תודה אנשים..

HALLUCINOGEN

New member
כנס לאוטו סע הביתה!

מזה טייפון 2!?!?!?!?!?!?זה גועל נפש! 200 מיקסים לזומבינישן ועוד 100 לטייפון! מה נגנב לך המוח?!!?!?! תשמע טראנס איכותי! ג`ונו ריאקטור טים שולץ מה אתה שומע לי לירון וחי?! כמו שאמרתי לך יאללה כנס לאוטו סע הביתה......

psy nation

New member
עלק טייפון

למה מזה טייפון. עוד שני אדיוטים שלא יודעים מהו טראנס אכותי. מזה נצחונות בכלל? תשובה: תופעה שמגעילה את העכברים. מוסיקה שהמטרה שלה זה למכור כמה שיותר על גבם של ילדים. אחרי זה הם מתפלאים למה לאבא אין כסף - כי הם כל כך רצו את הדיסק של ברקן ושאר הנבלות. בקיצור תופעה מכוערת מאד. תתחילו לשמוע מוסיקה אכותית כמו: paps` taxas faggot` hux flux`x-drean ועוד הרבה אחרים.

traker

New member
אתם צודקים בדבר אחד!! אבל בשאר...

תראו אתם אולי צודקים בזה שהדיסק טייפון 2 הוא רק מיקסים...אבל תודו שטייפון אחד זה דיסק חבל על הזמן! ועובדה חי תורגמן (ואם אתם רוצים לדעת זה לא לירון עזר לו..זה איזה אחד פרנקו .אני די מכיר אותו ואת חי) הם שני פלצנים שהצליחו ובגדול!!!! ואתם ....עוד תמשיכו לכתוב בפורומים...... אקיצר...אל תזלזלו בנצחונות...ועדיין-אתם יודעים מה...אני מוכן לשמוע את הטראנסים שאתם אומרים שהם טובים..תן לי שמות ואני יבדוק

traker

New member
ועוד משהו.... H-)

שתי פלצנים כאלה הצליחו זה באמת מעצבן! אבל אל תזלזל בטייפון 1 ... הם הכינו את 2 הדיסקים עם אימפולס טראקר.. ואני רומה גם להכין טראנסים...יש לי צלילים והכל. אבל אולי תוכל לעזור לי, אחרי שרשמתי את הטראק..איך אני לעזאזל שומע את מה שיצא לי?????????(יש לי גירסא 2.14 ואני מנסה ללחוץ על f6 ולא קורא כלום, אולי צריך לעשות משהו מקדים כדי שזה ישמיע? ). אני מקווה שתוכל לעזור לי תודה בכל מקרה.

mr. man

New member
חחחחחח

עוד אימפולסאי... נמאס ממכם... די! תעבדו עם תוכנות על רמה!! למה דווקא אימפולס?

traker

New member
במקום לדבר...תעזור H-(

אם אתה מכיר תוכנות יותר טובות מאימפולס וקלות להפעלה(אני רק מתחיל בכל העסק של הכנת טראנסים) אתה מוזמן להציע ולהגיד לי מאיפה אפשר להוריד.... דבר שני....מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד את התוכנה fruity loops כי אמרו לי שזו תוכנה די קלה להפעלה ודבר אחרון שאני צריך בו עזרה ומבקש שתענו אם אתה יודעים 1. איך טוענים סמפלים לתוכנה NoiseTrekker 2. ולמה זה מנגן לי את אותו סמפל בכל הערוצים? האם יש מקום בתוכנה שאליו אני יכול לטעון את כל הסמפלים?? בקיצר...אנשים תנו לי רעיונות בתור טראקר מתחיל ....באיזה תוכנהכדי לי להשתמש כדי להכין טראנסים יפים ! תודה מראש... (אם אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד את התוכנות שאתם מציעים זה מאוד יעזור)

mr. man

New member
טוב...

אז ככה. אין תוכנה שבשבילה כדאי להשתמש כדי להכין טרקים (לא טראנסים! קלוט את זה) יפים. זה הכל אתה והכשרון שלך. תוכנה זה רק כלי עזר. עכשיו אני יודע שאתה רוצה ת`כלס תשובה, אז ככה. אין לי תשובה. אל תשתמש בתוכנה אחת. תשתמש בכמה תוכנות, תאמין לי זאת השיטה הכי טובה.

future prophecy

New member
הערה לטראקר...

אני חייב לציין שאתה מדבר הרבה..........ושטויות! אז דוגרי אני ידבר איתך,,,,,,במקום לזיין ת`שכל על כל מיני תוכנות שאתה לא מבין בהם,תתחיל לדבר תכלס על טראקים טובים מסיבות ו די ג`ייס! ודרך אגב.... אל תיקח את מה שאמרתי לך קשה זאת רק ביקורת בונה! :)

HALLUCINOGEN

New member
עכשיו בכלל אל תצא מהבית..

קודם כל אני חייב להגיד ש``כבוד גדול נפל בחלקך להכיר את חי`` שים לב שזה כתוב במרכאות. דבר שני טייפון 1 זה גועל נפש פשוט ככה! הדיסק מסריח אבל ברמה. ונצחונות זאת מוזיקה לפלצני ארצנו הקטנטונת..... אני לא יכול להקשיב לזה זה פשוט מסריח. עכשיו נשאלת השאלה מדוע זה מסריח? תשובה: המוזיקה הזאת פשוט אינה מורכבת. ערוץ לבס ערוץ לקיקים ערוץ למנגינה ושני ערוצים להיהטים וסנרים....תסלח לי אבל זה גועל נפש. תשמע X-DREAM ועוד כל מיני הרכבים ואז תראה מזה טראקים אמיתים ותבין שאתה פשוט מדבר שטויות!....

future prophecy

New member
``מילים כדורבנות``....

חחחחח... סתם תכלס אתה צודק! למרות ששמעתי רק את טייפון 1 ועוד לא שמעתי את 2 ועל פי מה שאמרת אני גם לא מיתכוון לישמוע אותו! אבל אני חייב לציןן שיש גם ניצחונות שיש להם מלודיה נחמדה ולא כ``כ מסריחה

traker

New member
דברו תכלס....

אקיצר אנים הבנתי את כל ההערות שלכם אבל לא ברא לכם לעזור לי להכין טראקים.... וכמו מיהו אמר כבר כאן...תנו לי תוכנה שאני יכול להעזר בה אין מצב לעזור?

HALLUCINOGEN

New member
אנחנו מדברים אתה לא מקשיב!

קודם כל אתה מתחיל אז תתעסק אם אימפולס טראקר התוכנה הכי טובה לעתי למתחילים. אתה יכול לנסות גם באז או פסט טראקר אלה תוכנות למתחילים השאר תלמד לבד. עכשיו נצחונות זה גועל נפש תתחיל לשמוע דברים אמיתים!

traker

New member
סבבה ....תקשיב

סבבה למדתי איך משתמשים בתוכנה Noisetrekker 2.1 תוכנה נחמדה...עכשיו.. מאיפה אני יכול להוריד סמפלים?? למה אתה מתכוון טראקים טובים? טראקים של גואה?

psy nation

New member
סמפלים

כנס ל- www.analogsamples.com או משהו כזה. יש שם מלא סמפלים!!!!

למעלה