לבקשת הקהל
טוב אממ אין לי סבלנות לכתוב עכשיו בסטייל של סיפורים אז רק עידכון עינייני... עונה ראשונה בניוקאסל, קיבלתי לידי קבוצה חסרת כל שחקנים טובים פרט לשניים - ארנשו החלוץ המוכשר וג´ובי מקנאוף היעיל. מייד התחלתי במסע רכש מאסיבי ולקבוצה הובאו 8 שחקנים חדשים: דיוויד פרוטון- לשעבר אחת התיקוות הגדולות של הכדורגל האנגלי, עבר ב2002/3 לליברפול, שיחק 2 עונות, ומאז יובש קשות על הספסל. הובא בעד כ-4.5M$ והיה צפוי להפוך לשחקן מפתח. לאון קלי - הפנומנאל הבריטי שהגיע לפני 2 עונות מתחתי הD3 (!) לווסטהאם וכבש שם 7 שערים ב10 משחקים. הייתי חייב להביא אותו איתי מווסטהאם והוא עלה לי 7 מיליון. |דגש|מידו - המיצרי הבינלאומי סוף סוף מגיע לליגות הגדולות והוא עתיד לאייש את עמדת הקשר ההתקפי. 15 מיליון בלבד ... כמו כן הגיעו גם נונו הומברטו (פרטוגזי, קשר, בן 20), ג´וני גוסטאפסון (שבדי, מגן ימני, בן 18), ארחן לויאן (הולנדי, בלם, בן 19), יונאס לונדן, גאבין גרין (אנגלי, קשר, בן 19). סה"כ ביבזתי כ34 מיליון דולר על רכש כדי לבנות קבוצה ברמה של הפרמייר ליג, ומתוך כל השחקנים הנ"ל, כולם פרט לגוסטאפסון היו שחקני הרכב. מכרתי מספר שחקני "מפתח", בניהם ג´ובי מקנאוף ואלן פוטון, בסה"כ של 32.5 מיליון. הליגה עצמה היתה אחת הקלות שהיו לי אי פעם וסיימתי מקום 1 עם 115 נקודות שהם 36 נצחונות, 7 תוצאות תיקו ו3 הפסדים. הפרש שערים 109-37. --------- עונה שנייה, עונת 2008/9, פרמייר ליג: שוב הפצצתי ברכש והבאתי 5 שחקנים, שמהם 3 שחני הרכב. הבאתי את רובי פאולר הוותיק בשביל הניסיון ובגלל שהיה חינם, את טונטון זולה מוקוקו שכיכב בעונה קודמת בבירמינגהאם, סרג´יו דה-ווינדט לעיבוי ההגנה ואלסיו קטאלנו (בלם תותח, בן 20, נחטף בחנם ממילאן) ו-וגיליס קפאלאס (בלם יווני בן 20 מבטיח ביותר) נכנסו לרוטציה. בינתיים הטבלה, לאחר המחזור ה20: ---קבוצה, נק´ 1. ווסטהאם, 45 (באמת בניתי אותם לתפארת) 2. לידס, 43 3. מנ´ יונייטד, 38 * 4. ניוקאסל, 37 5. צ´לסי, 35 * משחק חסר. טוב באמת כתבתי יותר מדי...