משהו דבילי...

• פותח הנושא JRM
  • פורסם בתאריך

JRM

New member
ל סטאס, לא מתעצבן, רק מתקן. ו...

וסביר זה בגלל העידכון כי אני בלי שום עידכון (עידכונים הם מהשטן.)

JRM

New member
כש...

כשאני אעבור מספיק מחזורים רוצה עידכון אחרי כל משחק? :)

owen007

New member
זה יהיה נחמד :)

לא סתם. האמת לא נמאס לך כבר מהמנג´ר? כאילו אני מבין את הקטע של לחרוש על המנג´ר ולהרגיש כאילו כבר עשית הכל במנג´ר ומיצית אותו. אבל זה לא נמאס? כי המנג´ר הזה כבר למעלה משנה לא כאילו כבר זכית בהכל עם כל קבוצה?

JRM

New member
אמממ...

מבחינה סטטיסטית, אם אתה רוצה לזכות בהכל עם כל קבוצה, שנה לעולם לא תספיק. אני בספק אם כל תקופת חיים תספיק :) אבל לא, לא נמאס לי, כי אני לא בדיוק שיחקתי כל יום במשך שנה. בתקופה הזאת פשט נורא בא לי לשחק במנג´ר, ואני נהנה, בדיוק כמו שהיו לי "תקופות" של חודשיים-שלושה שפשוט לא נגעתי בו ...

owen007

New member
ההבדל בינינו...

זה שאני פשוט אף פעם לא עשיתי הפסקות של חודשיים-שלושה מהמנג´ר אולי פה שבוע שם שבועיים לא יותר מזה.. וכרגע הדבר היחיד שאני נהנה ממנו במנג´ר זה משחקי רשת. הרבה יותר כיף לנצח חבר שלך 5:0 בבית ולקחת עליו אליפות אפילו עם קבוצה גדולה מאשר לקחת קבוצה יותר קטנה ולהגיע איתם להישגים לבד. ונבחרות לקחתי רק פעמיים, שוודיה שאיתם לקחתי יורו 2004 ואז נמאס ואנגליה, כי פשוט זה לא כיף לקחת נבחרת מחכים המון זמן בין משחק למשחק וזה לא מה שכיף.

JRM

New member
אני גם

שיחקתי הרבה ברשת ותמיד מול אותו אחד...היה כיף לאללה...השפלתי אותו ביוון (פיטרו אותו בסוף העונה ואני חגגתי דאבל), היה צמוד אבל גם לקחתי אותו באנגליה, עשיתי לו סיבוב בהולנד ולימדתי אותו מאיזה צד רובן משתין...ופעם אחת הוא הצליח לגבור עלי באיטליה... (והוא מתלהב מזה יותר מדי ושכח כמה פעמים השפלתי אותו)

owen007

New member
זה הכי כיף

המשחק רשת הכי ארוך בחיים שלי זה מה שאני משחק עכשיו עם חבר שלי בבארסה-ריאל. אבל היו לי עוד כמה שמירות עם חברים אחרים, אחת שהראתי לאוהד מנצ´סטר מושבע איזה חלוץ יותר טוב(למרות שבמשחק ואן ניסטלרוי יותר טוב מאואן, קנה מיד את שבצנ´קו ורונאלדו ודפק את ואן ניסטלרוי) ובאיטליה עם עוד 4 חברים שאני לאציו(באירופה אני שולט בליגה האיטלקית אני חלש מאוד). אבל עדין ברשת הרבה יותר כיף ממשחק לבד. כי אין לי את המוטבציה עוד פעם לנסות לנצח את המחשב עוד פעם ועוד פעם. אני מעדיף מישהו שאפשר להתגרות בו, או אחרי שהוא מתגרה בך להחזיר לו. אין זה ההרגשה הכי טובה שאפשר לקבל במנג´ר.

stas51

New member
לי

ממש לא נמאס, פשוט היתה תקופה ארוכה של איזה חודשיים שלא נגעתי בו ועכשיו החשק חזר בגדול :)

stas51

New member
כמה תגובות

דוויד פרוטון באמת תותח!!! יש לי אותו בסאנטנדר והוא מחליף מהרמה הגבוהה ביותר (מה לעשות שיש לי את סטיבן זררד לפניו). ורציתי להיתיחס למידו, למרות שהבאתי אותו מיספר פעמים לקבוצות שלי הוא אף פעם לא תיפקד למרות שניסיתי לשנות לו את הפקודות והכל......תגיד לי בבקשה עם הוא ישחק טוב אצלך וכמו כן הליגה ה1, צודק, היא מאוד קלה.......עליתי עם מנצסטר סיטי עם 110 נקודות (בערך) וכבשתי מלא (ברקו 40 שערים ו30 ומהו בישולים)

JRM

New member
בקשר למידו

המצירי המצויין נקנה בהון עתק ואייש מיידית את עמדת הAM (עם חץ להתקפה). בעונה הראשונה בליגת המשנה הוא שיחק מצויין בחצי עונה שהוא היה אצלי - שיחק ב13 משחקים, כבש 9 שערים, בישל 6, היה 6 איש המשחק וסיים עם ממוצע "מכובד" של 8.70 עונה שנייה בפרמייר הוא בטיבעיות טיפה נחלש אבל עדיין עומד על 40 משחקים, 15 כיבושים, 10 בישולים וממוצע 7.56.

JRM

New member
אם התכוונת אלי

אז זה מין 4-3-1-2 עם הרבה שינויים

owen007

New member
אתה רציני??

זה אומר שהוא מתחיל את המשחק בגיל 15? אני צריך לבדוק את זה...

owen007

New member
וואלה...

הוא מתחיל את המשחק בגיל 15-16 (תלוי בליגה שבוחרים להתחיל איתה) טוב התלהבתי לשווא שמצאתי רג´ין תותח

למעלה