משהו בקשר לכמותי...

eli16s

New member
מה הייתה השאלה?

לא הבנתי מה רשמת... אלפא, 40 , 10... לפרט.... אני פשוט לא זוכר את השאלה...

JULY09

New member
זאת הייתה שאלה ראשונה בהשוואה כמותי

ת. לא זוכרת עם זה היה בפרק פיילוט. פאק.. עכשוי הבנתי אותה. זה היה שרטוט של דלתון, שנכנס פנימה כזה, זווית הראש הייתה 10 אחת מזוויות הרגליים הייתה 10,זווית ה"בטן" שנכנסה פנימה 40 וזווית רגל נוספת אלפא. באיזה פרק זה היה? זה היה בפרק עם הגף של התחרות? או זה של הפיילוט?

joannasvansk

New member
אלפא הייתה שווה ל20

הצורה הייתה מרובע - היה צריך לעשות סכום זוויות פנימיות.

eli16s

New member
מצטער...

לא זכורה לי השאלה הזאת.... אולי זה היה בפרק פיילוט...

S a s h o K

New member
איך 18\7 ? השאלה הייתה ככה...

בסל אחד היו 5 אדומים ועוד 5 בצבע אחר סל שני היו 2 אדומים ו6 צבע אחר אז מחשבים ככה 2\1 * 8\2 = 8\1 + 2\1 * 10\5 = 4\1 8\1 + 4\1 = 8\3

אז אולי טעיתי או שאני לא זוכר נכון

בכל מקרה בכמותי אני לא סומך על עצמי אז אל תסמכו עליי... היה אבל תרגיל אחר שהתשובה בו הייתה 3/4 נכון? תגידו לי לפחות ששם לא טעיתי

r0asso

New member
הכמותי האחרון היה זוועה

4 ניחושים!! בחיים לא הגעתי למצב כזה אני לא יודע עד כמה זה היה קשה זה פשוט היה מאוד מוזר ניראה לי היה אפשר לפתור חצי מבחן בלי לכתוב על הדף הכל היה מופשט כזה לא היה כמעט צורך בטכניקה מוזר זה מה שיש לי להגיד על הפרק

1234191

New member
נכון!!!

חולני ככל שזה יישמע זה הפך את הפסיכומטרי לכיפי ואפילו הפך את הבחינה לבחינה החביבה ביותר שעשיתי (מכל הסימולציות, הפרקים והפסיכו הקודם). אשכרה לא חיכיתי בהיסטריה שייגמר, והתפלאתי כמה מהר אני בפרק 6! <<<<<<<<<<<< אין שום כשר בין ה"כיפיות" לתוצאות, אה, שלא תחשוב שאני איזה תותח על או משו >>>>>>>

למעלה