משהו בך ומשהו בי

משהו בך ומשהו בי

משהו בך ומשהו בי הם עצמים דמויי מגנט שנמשכים זה אל זה וככל שהם קרבים, עוצמת המשיכה גוברת. ומוזר הדבר, שכן לפני ימים אחדים היינו זרים ואם היו עיננו ניבטות אלה באלה, הן היו נסוגות מן המבט ודבר לא היה נותר ממני בך וממך בי. אולי זה כוחה של מילה שנגעה במילה.

ריקי די

New member
משהו בי

משהו בי נוגע בך כך לפתע נמשך ועובר מלטף ומחייך. זה הנגון אשר בקצות המילים המסתלסל ביניהן וטווה שם קורים דקיקים אוהבים לשון בלשון ואות באות. אולי היינו זרים פעם כשרק הנצו ובצבצו חלומות והיו תלויים על קרני השמש חיכו למבטים.

שמים1

New member
מילים נרקמות ../images/Emo79.gif

בעודך משלח מילים נרקמות אל פתחי מהווי אני חשה את ליבי פוצח במחול ערגות והעדנה שבי נשזרת בחוטי זהב אל ליבך. הייתי מבקשת לחבק אותך אל גופי להתפרקד בזרועותיך לאהוב אותך בעוצמה שלא תוכל להימדד באף ססמוגרף.

אתה מוכר לי

אתה מוכר לי וכל קיפודוני הים השפילו חרונם המזדקר עת נשאת את היכרותי עימך מעבר לים הדרומי והיינו יחפים, וטיפות ים מלוח נשרו מסנטר והרטיבו לי את השדיים אוחזת בכתפיך פן אתמוטט מוקדם מדיי אל תוך נשמתך, שחזרה לשוח בינות העיניים שלי, שלך.. בהכרות מתמדת מעתה עד בלי די ואין עוד ים דרומי יש רק אתה ואני.

חוף

פיסת החוף שבחרתי אי שם היתה ריקה מאדם, ורק רוחות מנפצות גלים הוליכו את עצמן מתנגנות באדווה. באותה שעה ציירו מבטי את דמותך מתערפלת בי ונדמה היה לי כי שנינו בלבד נותרנו בשבי הדממות, עקודים ביצרים.

טאKילה

New member
בַּשַּׁנְטִי

אֲנִי רוֹצָה כְּמוֹ בַּמִּלִּים לָחוּשׁ אוֹתְךָ, לָגַעַת לָדַעַת כְּמֵהָה לִהְיוֹת קְרוֹבָה אֲנִי רוֹצָה לְהִשְׂתָּרֵר בִּמְחִצָּתְךָ. כָּךְ בַּשַּׁנְטִי לְמוֹלֵל אוֹתִיּוֹת וְלִשְׁתֹּק לְהֵאָרֵג בְּךָ וּלְהִתְעַנֵּג כְּשֶׁיָּדְךָ מַרְעִידָה בִּי לְהָטִים וְגוּפִי מְמֻסְמָר בֵּין זְרוֹעוֹתֶיךָ. אֲנִי רוֹצָה, כָּל כָּךְ רוֹצָה לְמַגְנֵט אוֹתִי אֵלֶיךָ.

למעלה