משהו אישי

משהו אישי

אני לא נוהגת לשתף את הרגשות שלי. אבל כאן בפורום מצאתי מקום של שייכות, מקום של קבלה וחוסר שיפוט. בכמה ימים האחרונים אני והאדון הראוי שלי עברנו כמה וכמה שיאים, רגשות של חיים שלמים דחוסים למספר שעות. בדיוק במקום בו חשבנו שאי אפשר לאהוב יותר, שאי אפשר להתקרב יותר, עברנו עוד גבול ועוד ועוד. הקירבה והאימון הגיעו לפסגה חדשה, מראים אחד ולשניה דברים שמועלם לא גילינו לאף אחד ולפעמים גם לא לעצמינו במודע. היום בבוקר נפגשנו שוב אחרי לילה אתמול מאד טעון רגשית. התחלנו להתווכח על משהו טריביאלי לחלוטין, הוא התעצבן יותר ויותר ואני נפגעתי עוד ועוד. רציתי שהוא יאהב אותי ברכות, לא רציתי בכוח. אמרתי לו. הוא אמר לי להתפשט, לחכות לו על ארבע. סירבתי. הוא שתק. דקות ארוכות של שתיקה. הוא שאל אם להמשיך, אם אני זוכרת את מילת הבטחון. אני מהנהנת בראשי. פתאום לא רוצה להחליט כלום, רוצה שהוא יחליט בשבילי. רוצה שהוא יגיד לי מה לעשות ובאותה מידה לא רוצה לציית. הוא מוריד את הכפכף מהרגל ומתחיל לכפכף לי את התחת, בעצבים, מוציא את כל התסכול שלו, אני צועקת לו די ונהנית מכל רגע, בוכה, רוצה עוד, זה מרגש אותי ומגרה בטירוף. לא רוצה להיות עכשיו כנועה ומרגישה את עצמי גומרת בכל זאת. מהמכות שלו. איזה מין בן אדם אני? מה קורה לי? אח"כ כהרגלנו, מדברים, עוטפים ואוהבים. הבלבול לא עוזב אותי. אותו בלבול שהוא חווה לפני שבוע שבועיים. זה נורמאלי? זה רגיל? והאם יכול להיות שפשוט עוצמת הקשר בינינו משתק אותנו?

gidionline80

New member
גם ותיקות ומנוסות

חוות את זה. מלחמות פנימיות בלבול רגשי אשמה לעומת זאת יש כאלה שזה ככ טבוע בהם בהשלמה מוחלטת ואני מניח שגם הן חוו משברים שכאלה אם ניתן לקרא לזה בכלל משבר. השליטה היא תהליך של לימוד עצמי הדדי עם המון שיאים ונסיגות וסטגנציה לעיתים נראה שיש בינכם כימיה ודיבור טוב שזה מעולה מתכון לקשר ארוך וטוב.

Cגלית

New member
ראויה מקסימה

את התחושות שציינת חוו וימשיכו לחוות כל מי שיבחר להכנס אל סערת העוצמות הריגשית והגופנית המיוחדת הזו. לדעתי חשוב לתת מקום גם להכלה עדינה, ביחוד אחרי לילה טעון רגשית כמו שציינת. אני לא חושבת שזה שיתוק, אלא רגע של רגיעה. כמו גאות ושפל, כמו נשימה ונשיפה כמו כל דבר בטבע. אל תחששי, תהני

../images/Emo9.gif

חייבת להודות ששמעת עליך רבות וטובות, עכשיו מתחילה להכיר קצת ולהבין...
מה שמיוחד בנו, בעיני, זה בדיוק זה - ההכלה. אדון ראוי הוא אלוף.

נכנסנו לעולם חדש

אנחנו רק בתחילת הדרך, מגלים כל יום עוד ועוד, יש ימים שאני מוצף ומתבלבל, היום הגיע תורך, יד ביד נלך בדרך, נגלה דברים על עצמינו, אחד על השני, נציב גבולות, נמתח אותם, כל עוד אנחנו יחד בתוך זה, אני בטוח שזה יהיה מטריף ומטורף כמו שזה עכשיו, ואפילו יותר.

Cגלית

New member
כשישנה כימיה

כשלכם ונוספת אליה אהבה עצומה ואמינות,זו זכיית ענק ואתם זכיתם. תודה לך אישה יקרה, ריגשת אותי

לולה 123

New member
ראויה...

כתבת משהו שנגע בי כל כך ... כאילו נכתב מתוך עצמי. גם אם אני מרגישה "וותיקה" וגם אם אני מרגישה "שלמה" וגם אם נראה שהנה הצלחתי להרגע ולהשלים ולקבל , בעיקר את עצמי - זה קורה גם לי . זה קורה לכולנו אני מניחה. ואולי הקבלה האמיתית את עצמך היא במקום בו אתה מצליח לקבל גם את השנויים האלו בטעמים ובהעדפות , לקבל את ההתלבטויות והמלחמות הפנימיות. לקבל הכל באופן טבעי כחלק מהמוש "לחיות". כבר אמרתי לכם שאתם מקסימים ? תודה ענקית לך על השיתוף ועל שנתת לנו פתח אל תוכך פנימה.

Cגלית

New member
לולהההההה

(מנסה לא לעשת את זה במושיות) מוכנה לאכול שוב מהדוחן הנוראי ההוא אם נשב בקרוב שוב לצהרים!!! <הצלחתי??>

לולה 123

New member
../images/Emo25.gif

מותק אני אשמח להפגש איתך תמיד ... אבל אם תביאי אותי שוב לדוחן ההוא , זה רק אם תסכימי שאביא איתי סנדביץ' מהבית (משהו עסיסי כזה עתיר שחיתות , קונטרה לעתיר בריאות שתאכלי את ...)

לולה,

כולכם נותנים לי להרגיש כל כך בנוח, שהיה לי כמעט טבעי. אני מאמינה כל כך בשיתוף אבל נסיבות החיים גרמו לי להיסגר רגשית, עד שהגיע אדון ראוי שלימד אותי איך לאהוב. תודה לך על התמיכה והעידוד.

Master Stav

New member
../images/Emo24.gif

את חווה את הסערה של הרגשות לא תמיד אנו יודעים איפה אנו עומדים זה מה שמבדיל אותנו מאוטומטים אני שמח שאת עוברת את ה"בילבול" הזה ...יש בזה משהו משחרר יש בזה משהו מזכך שמעמיד דברים בפרופורציות .... הדבר היחידי שהפריע לי ....תיסכולים....משהוש אני אישית מנסה להימנע ממנו כאשר אני נכנס לסשין

alexandron

New member
../images/Emo24.gif

אני אישית שונאת לדבר. אני אף פעם לא יודעת כלום. אבל כמה נגעה לי בהזדהות (זה איפשהוא שם מעל הסרעפת) התחושה הזאת של לא לרצות כלום של אין כוח ושל לא. מייאואים. בטח נפלא כשאפשר לעבור את התחושה הזאת עם בן אדם קרוב ויקר. אוהבת את השיתוף שלכם. (האחד את השני האחד בשני
)

למעלה