אהבתי!! סתם ברק,לא בא לי לריב שום חח
ל ליחנוש 1 New member 22/7/07 #50 ../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif אהבתי!! סתם ברק,לא בא לי לריב שום חח
B barakgl New member 22/7/07 #53 "את זה ידעתי מאז ומעולם" "השאלה היא" , אמר חיים, "למה באת לפה? מה יש לך לחפש כאן , במקום העצוב הזה?" ברק היסס לרגע ואמר "באתי לחפש את..
"את זה ידעתי מאז ומעולם" "השאלה היא" , אמר חיים, "למה באת לפה? מה יש לך לחפש כאן , במקום העצוב הזה?" ברק היסס לרגע ואמר "באתי לחפש את..
א אבישי חורי New member 22/7/07 #54 ../images/Emo57.gifצבע השיער האמיתי שלי. יש לך מושג איפה אני יכול למצוא אותו?"
I isilme New member 22/7/07 #55 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifאני חושב שבעצם עמותת הבלונדינים הגאונים לקחה לך אותו. ענה חיים אחרת, איך תסביר את העובדה שלאחת מהן יש שיער חום ולאחד מהם יש שיער שחור? (והם בכ"ז בלונדינים)
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifאני חושב שבעצם עמותת הבלונדינים הגאונים לקחה לך אותו. ענה חיים אחרת, איך תסביר את העובדה שלאחת מהן יש שיער חום ולאחד מהם יש שיער שחור? (והם בכ"ז בלונדינים)
B barakgl New member 24/7/07 #56 ../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif "עזוב שטויות" ענה ברק.."אני יודע שאתה גנבת אותו! אין לי ברירה , אני חייב..
../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif "עזוב שטויות" ענה ברק.."אני יודע שאתה גנבת אותו! אין לי ברירה , אני חייב..
ל ליחנוש 1 New member 24/7/07 #57 ../images/Emo163.gifלדווח עלייך למשטרה.. או שתחזיר לי תשיער בלי להתווכח או שתבלה אני שארית חייך בכלא!!!אז מה אתה מחליט??
../images/Emo163.gifלדווח עלייך למשטרה.. או שתחזיר לי תשיער בלי להתווכח או שתבלה אני שארית חייך בכלא!!!אז מה אתה מחליט??
פ פרה אדומה2 New member 22/7/07 #46 הם התנגשו ואז... שתיהם הסתחררו בחזרה אל ההווה ואל העולם הזה. עולם שבו....
ל ליחנוש 1 New member 22/7/07 #32 ../images/Emo163.gifמישהו,ללא שם.. בנאדם צדיק!!כן,רק הוא יכול לעזור לי..
ו ועוד אחד עם כיפה New member 22/7/07 #28 הוא סיפר לשמואל הנביא שארון הברית נבזז ע"י הפלישתים, אבל זה לא קשור כרגע. אבל הוא נזכר גם ב...
O oria198 New member 22/7/07 #33 ואז מאישהו מקום הגיעה נסיכה.... תהלוש מאמי אני חלולהההההה עליךך..1!!1