משהוו לנסותת....

שאמרה:

"אבישי אהוב חייך... לא אמרנו שתיגמלי או שלפחות תנסי לעבור לסמים קלים יותר?!" הילדה נבהלה ו..

רוני13

New member
../images/Emo54.gif...

שאמרה:"חנה(נתתי לה שם!) אין שום דרך להחזיר את אהובך לחיים את תצטרכי להתאבד גם" ואז היא מיהרה וקפצה לתוך "האגם שאף אדם לא יוכל לצאת ממנו חי אפילו בתחיית המתים"...

חיים יבין. ../images/Emo78.gif

שראה את הכדור מתקדם לכיוונו אחרי שפיספס את אבישי, והחל להריץ את חייו במוחו. הוא נזכר איך ש....

רוני13

New member
../images/Emo54.gifאיך שכמו שהכדור הזה הגיע אליו במקרה...

ככה גם העבודה שלו הגיע כש...

barakgl

New member
"קרח."

ככה בדיוק אני מרגיש עכשיו, חשב לעצמו חיים. קפוא. יש רק יצור אחד שמסוגל להציל מישהו במצבי , והוא..

עמנואל הלפרין, המסוקס באדם. ../images/Emo78.gif

אך עמנואל הלפרין לא עונה במורס, והאופציה היחידה להשיג אותו היא...

barakgl

New member
טלפתיה.

"אם רק הייתי יודע לתקשר איתו בטלפתיה" חשב לעצמו חיים,עד שנזכר לפתע איך...

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifסבתא שלו עשה טלפתיה לפני כמה שנים..

הוא חשב טוב,טוב ופתאום..

הגיע אליו פרעה, וצעק עליו: ../images/Emo78.gif

"חיים, כל העם שלך יצא ממצרים. גם פרס יצא כבר, ואתה נשאר פה?" חיים לא ידע מה לענות לו, עד שפתאום הרגיש..

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifכאב חזק בלב..

הוא הבין שהוא מתגעגע מאוד למישהו,והמישהו הזה הוא..

barakgl

New member
לא אחר מ..יובל המבולבל.

"יובל!" אמר חיים בקול לאיש הבלונים , שצפה מהצד בכל האירוע , שנוצר בגללו. "אני גאה להכריז על מ-ה-פ-ך! אנחנו חוזרים להיות חברים!" חיים נזכר בערגה באותם ימים בהם הם ישבו ביחד כשהיו קטנים ושיחקו בבלונים , והרהר איך החיים הובילו את יובל להיות כוכב נערץ ואותו הם הובילו להיות שדר זניח בערוץ הממלכתי. חיים נמלט מהכדור שירה אבישי כמה רגעים לפני שיפגע בו , ורץ לעבר יובל. אבל הוא לא הבחין בדבר אחד..

במקל הקסמים שהיה ליובל על הכתף. ../images/Emo78.gif

"נהרדאאאאאאא" צעק יובל המבולבל, וחיים יבין אט אט התפוגג לו חזרה אל ההווה. יובל ניגש אל אבישי, ו...

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifברק-אני יובל המבולבל!!../images/Emo6.gif

הוא לא הבחין שהוא שכח דבר חשוב לו מאוד בחיים,הדבר הזה היה..

barakgl

New member
נשמעה קריאת פליאה מהדהדת..

"ברק?" חיים תהה, "ברק?מג'ינג'י יפה כמוך לא ציפיתי שתרוץ לא בכיוון הנכון.." ברק קם וניער את עצמו מהחול."חיים , יש לי וידוי..

למעלה