משהוו לנסותת....

tahel93

New member
משהוו לנסותת....

אני כותבת שורה, יענו מתחילה לכתוב סיפור. אחרי יבוא מישהו, יכתוב המשך לשורה שלי. ואחרי יבוא מישהו ירשום המשך לשורה שלו. אני רוצה שיצא סיפור מגניב כזהה ולא :"דני הלך למכולת".... כל רעיון שעולה לכם לראש.. תכתבו בשורה שלכם... לא לכתוב שורה ואח"כ אותה בנאדם עוד שורה... יענו א--> א---> וגם לא לכתוב לסרוגין... יענו א---> ב---> א----> לפחות 4 אנשים בין שורה שאתה כותב לזאת שתכתוב אח"כ.. ***** שורה זה יכול להיות כל אחד באורך שלו אבל לא להגזיםם!!!! "זה קרה באותו הבוקר ש........"

עדותי

New member
המשך...

אמא שצעקה עליי שיצאתי ליער אחרי 6 אחר הצהרים ופתאום היא...

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifהיא כולה הייתה מבולבלת

ואז יובל התחיל לשיר לה:"שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבולבל,כול היום אני עושה שטיות לא בכוונה בכלל". האמא לא הבינה מאיפה הוא הוא בא לה עכשו ואמרה לו ש.. ד"א אני מכירה את השיר רק בגלל בני דודים שלי-אני לא כמו אבישי..

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifיובל אמר לה,ואני לא אהסס ל..

אוי למה אני מרגישה טיפשה כשאני ממשיכה תסיפור הזה?

"ביובלי שלי לא ייגעו ככה"

אמר אבישי כשצץ מבין העצים וכישף בעזרת מקל הקסמים של יובל המבולבל את הגברת, שבאותו רגע הפכה ל..

רוני13

New member
../images/Emo54.gifוהיא נכנסה לבעיה רצינית...

כי היא היתה ילדה דתייה ועכשיו היא צריכה לחכות עד החתונה כדי שמישהו יוכל לנשק אותה ולהסיר את הכישוף... (מצטער על ה"שורה" ועל הפרת חוקי המשחק חח פשוט רציתי להוסיף פָּן דתי לסיפור)

אבל אבישי הוא ../images/Emo8.gif

ולכן הוא לא היסס ונישק את הילדה. כמובן שהנשיקה נתנה את אותותיה, ואבישי הפך בעצמו ל..

מדוזה!!

כדי לראות אם הילדה תאהב אותו כמו שהוא, ואם תתברר שזו אהבת אמת - הוא יחזור להיות מי שהיה. אבל הילדה לא יודעת שזה כך, אז כשראתה את המדוזה, אבישי, התגובה שלה היתה..

רוני13

New member
הוא כל כך התחרט עד שהוא התאבד בירייה../images/Emo54.gif

הערות הכותב: אבישי סליחה שהרגתי אותך אני פשוט אוהב עלילה קודרת!

רוני13

New member
והשומרי ראש של האיש המאוד חשוב...

הרגו את אבישי המסכן שירד לו דם והיה רופא במקום שהכריז על מותו... (תנו לדמות ראשית למות-למה אתם כל כך פוחדים מזה?!
)

טאם דאם דאם.. [מוזיקת מתח]

ואז פתאום הילדה הקטנה [תנו לה שם, למען השם!] נזכרה שאבישי בעצם היה אהוב ליבה, משוש חייה, ובעקבות שיעורי הקרטה שיובל המבולבל הכריח אותה לקחת, היא פגעה בשומר ראש של האיש המאוד חשוב. ופתאום נשמעה בת קול..

למעלה