משגע אותי!

Krishi

New member
האיתן כאן? הייתכן??

מאז שהתגייסת לא רואים אותך

8-AN

New member
ייתכן ואפשרי בהחלט!

שבוע הבא שבוע זחילות...סליחה, שבוע שדאות ואז ההשבעה סוף סוף... איזה פינוק יש לי רק עוד 2 שבתות לסגור עד סוף הטירונות עוד חודשיים וסגרתי 2 בנתיים ואני יוצא פעמיים חמשוש(שבוע הבא אחרי ההשבעה ועוד פעם) טירונות זה אחד מהמצחיקים !! קשה אבל מצחיק בטירוף...חבל שהיה לך את זה רק שבועיים

Krishi

New member
../images/Emo13.gif

רק עוד 2 שבתות לסגור ועד סוף הטירונות, ואתה יוצא פעמיים חמשוש... ורק עוד 3 שנים לשרת
מה אני אגיד לך.. באמת חבל שזה היה רק שבועיים... הייתי כל כך נהנה שהייתי יורה ב-M-16 שלי באויר לאות שמחה... ואם עדיין לא היו מבינים כמה אני שמח אז הייתי יורה בדברים אחרים

8-AN

New member
יש לך M-16 ?!?

אתה לא אמור להיות פקח טיסה או משו כזה?? ממתי אתם מקבלים נשק? אגב לי יש מנוסר

Krishi

New member
התכוונתי כשהייתי בטירונות.

ותתחדש על המנוסר.. לי אין כלום

Krishi

New member
תרגע אחי..

אתה כולה שיעור שלישי... יש לך עוד הרבה שיעורים לעבור ועוד הרבה ללמוד... לכל מורה ושיטת הלימוד שלו, ואם אתה מספיק טוב אתה תהיה מוכן עד לשיעור ה-28... בקשר למעגלים... בדרך כלל רצוי לשמור את ההגה בזוית כזאת שלא תצטרך לסובב אותו בכלל עד שתגיע ליציאה לך... המטרה היא להיות די במרכז הכביש. לא תמיד כשעוצרים צריכים להוריד את האמברקס... רק בחניות. למרות שאם אתה למשל עוצר בצומת או סתם בצד כדי לחכות למישהו ואין לך כח להחזיק את הברקס ואת הקלאץ', אתה יכול להעביר לניוטרל, להרים אמברקס ולעזוב את הברקס והקלאץ'. בקשר לברקס גז וקלאץ'. כל התחלת נסיעה אתה מחזיק ברקס וקלאץ'... עוזב את הברקס ומתחיל לעזוב לאט את הקלאץ'... אחרי שהאוטו מתקדם כמה מטרים אתה מתחיל ללחוץ על הגז ובו זמנית משחחר את הקלאץ' עד הסוף. בהתחלת נסיעה בעליה אתה מחזיק את הברקס ומעלה את הקלאץ' עד שהאוטו מתחיל לרעוד קצת ומשאיר אותו ככה. רק אז אתה עוזב את הברקס ואחרי שהאוטו מתקדם קצת אתה מתחיל ללחוץ על הגז וההמשך הוא כרגיל.. בכל עצירה אתה חייב כמובן ללחוץ גם על הברקס וגם על הקלאץ'... עוד משהו?

One Echoe

New member
תודה תודה תודה.

ואם אני עומד עם האוטו ולוחץ רק על הקלאץ' עד הסוף, מה יקרה? ואגב, אני יודע שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. אבל אני לא יודע, אני מרגיש שהמורה הזה לא יודע להסביר ושהוא לא נותן לי חופש מספיק בשביל להתקדם.

Krishi

New member
../images/Emo13.gif

אם תעשה את זה אז לא יקרה כלום אלא אם אתה נמצא בשיפוע ואז האוטו יכול להתדרדר... בקשר למורה.. תעשה עוד כמה שיעורים.. תן לו צ'אנס.. לא תאהב? תחליף

One Echoe

New member
זאת אומרת שהברקס

הוא רק למקרה ביטחון של הדרדרות? וזה אפשרי להחליף מורה? אם אני רוצה להחליף, מה אני אומר לו? זה לא יפגע בהתקדמות שלי?

Krishi

New member
כן

ובקשר למורה... בטח שזה אפשרי, אתה זה שמשלם לו ואם אתה לא מרוצה מהשירות שהוא מספק לך אתה בהחלט יכול להעיף אותו קיבינימט ולקחת חדש
אתה אומר למורה שהחלטת להפסיק ללמוד אצלו, מבקש את הטופס הירוק ביחד עם אישור שעשית כבר 3 שיעורי נהיגה ומחפש מורה אחר. האם זה יפגע לך בהתקדמות? מאיפה לי לדעת? חחחח... אם החלטת שהמורה הזה לא טוב בשבילך ומצאת מורה אחר שהוא יותר טוב אז מן הסתם זה רק ישפר את ההתקדמות שלך. אם לוקח לך הרבה זמן למצוא מורה אז יכול להיות שתשכח קצת בהתחלה את מה שכבר תירגלת אבל אתה בכל זאת רק שיעור שלישי אז זה לא כזה ביג דיל. ותזכור שיכול להיות שגם המורה החדש לא יהיה לרוחך.. קיצר יש פה המון אפשרויות...

MrJacKasS

New member
אחי

אל תעזוב מורה אחרי 3 שיעורים כמו כל מורה גם הוא פוחד שתדפוק את האוטו שלו או שתעשה שטויות כי בחיים שלך לא נהגת אז הוא מתערב לך הרבה בהתחלה ככל שתתקדם בשיעורים ותנהג טוב, כך הוא יתערב פחות ויהיה לך חופש בנהיגה בקשר לקלאץ' - תפקידו של הקלאץ' להפריד בין תיבת ההילוכים למנוע, כלומר כשהקלאץ' בפנים, הכוח היחיד שפועל על המכונית הוא כוח המשיכה, והמנוע לא יכול לעצור אותו. נסה לתת גז כשהקלאץ' בפנים, המנוע רק ישמיע רעשים, אך האוטו לא יזוז.

16תומר

New member
גם לי היתה את הבעיה שלך

עם זה שהמורה נודגע בהגה..זה הוריד לי את הבטחון העצמי ופחדתי לעשות כל דבר שאני לא יעשה טעות... אתה רק בשיעורים הראשונים...לכולם זה ככה וגם אם תעבור מורה זה יהיה אותו דבר. תראה למורה יותר בטחון עצמי ושליטה על האוטו ולאט לאט הוא יסמוך עליך יותר עד שתגיע למצב שהוא לא יהיה מוכן עם הידיים ולא עם הרגליים.

למעלה