משבר

tul9ad

New member
משבר

היי חברי פורום יקרים, מזמן לא נכנסתי לפורום, מרוץ החיים, לא היה לי זמן לפתוח מחשב אפילו. היום אני נכנסת לכתוב לאחר משבר שתוקף אותי בלי שום קשר לכלום כמעט 5 חודשים עברו מאז פטירתו הפתאומית של אהובי היקר לי מכל בראש ,ובהרגל ,וביום יום אפשר להגיד שהשלמתי עם האסון, שהשלמתי עם החיים בלעדיו החיים ממשיכים, ואני בתוכם, עבודה , ילדים מפגשים עם חברים וכו.. על פניו נראה שהכל חזר לשגרה, הכאב בפנים מלווה אותי, הפך להיות חבר קרוב הכאב הזה, מכילים אותו, מרגישים אותו וממשיכים לחיות. הנה מיום ראשון נכנסתי למשבר לא ברור, התקףי בכי לא פוסקים, כל מי שמדבר איתי אני עונה בבכי, נראה כאילו חזרתי לימים הראשונים של האבל, המשבר הזה, העצב הזה, מפחיד אותי, האם זה נורמלי, לאחר שמרגישים שכאילו מרימים את הראש והנה משבר כזה שמלווה גם בכעסים לא ברורים.

מוכר מאד

את שוקעת בשגרה שלך , ונדמה שהכל הסתדר ופתאום תזכורת מהעבר קצת דכאון גורר אותך שוב אל הבכי , זה קורה לכולם התגובה הנפשית היא כמו גלי הים לפעמים גלים סוערים לפעמים אדוות שבקושי רואים אותם אז עכשיו סוער אצלך בנשמה , וזה ירגע אם את תעבדי על זה , כי אולי הגעגוע החזיר את הכאב והאבל שולחת לך ים של כוחות מחר מתחיל יום חדש אגרי כוחות ותתחילי מחדש ותחשבגי על האהבה לילדים זה יתן לך סיבה לחייך ולהרגע

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif כל כך מובן, כל כך צפוי - הבלתי צפוי...

אנו בגלגל - פעם למעלה , פעם למטה. כשהרגשתי נהדר, וידעתי שאח"כ צפויה הנפילה, וכשהגיעה - לא הופתעתי, לא נבהלתי. בנוסף , גם ידעתי, שאחרי הנפילה, תבוא העליה. כמובן מדובר בתהליך, וזה לוקח זמן - ותלוי גם מה אני עושה בזמן הזה- אך זה הכיוון. הבסיס, כפי שלי זה נראה - לקבל את המצב שאני מתמודד באובדן האיום והנורא - וזה תהליך של מספר שנים. זה לא משחק מחשב. יש עליות וירידות - ברמות שונות, ויש עוצמות שונות. סבלנות, סבלנות, סבלנות. מדובר בקצב הרבה יותר איטי מהמוכר לנו עד כה. האם חשבת על קבוצת תמיכה?קבוצה להתמודדות באובדן בן הזוג? כל הכבוד לך על ההתמודדות. חגי

הכל טבעי ולא חריג

שלום לך כל דבר שכתבת ,טבעי וברור !!! תהליך הארוך שכולנו עוברים מלווים בתופעות אלו ,יש עליות וירידות ,כולנו נופלים ,וקמים מחדש מניסיוני של שנתיים ,פרק הזמן בין נפילה אחת והשניה מתארכים בינתים הכאבים לא עוזבים אותנו ,הוא הופך לצל של עצמינו משבר רודף משבר ,אבל עם הזמן הוא פוחת ....... נצטרף לחיות עם זה עד סוף דרכינו ,אבל !!!!!!!!! יבוא היום ,שנזכר באהבתינו ואהובינו ונמשיך לחיות גם למען ילדינו וגם לא תאמיני ,עבור עצמינו ...... בסוף התהליך יהיה לך זמן לעצמך ,לדרך ותפיסת חיים חדשה זה נשמה כרגע כנבואה ,אבל בסוף הוא יבוא תחזיק מעמד ,ותהיה חזקה עבור ילדיך ולעצמך שוורצה חיה

יקרתי ../images/Emo24.gif

המשברים או הנפילות כמו שאני קוראת להם מוכרים לכולנו ... אכן, זנ נראה מוזר זה לא נעים אבל זה חלק מתהליך ומחיינו .. עם הזמן המרחק בין "נפילה" לנפילה יגדל ומשך הזמן יתקצר ועוצמתן תשתנה .ולומדים שלכל נפילה יש יש סוף .. הרבה סבלנות ...והרבה כוח ...

ליגה76

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

זה קורה. לי זה קרה בחודשים האחרונים, כל דבר קטן עיצבן אותי מכל דבר קטן פשוט בכיתי. בעיקר סמוך לבר מצווה. לא הבנתי מה עובר עלי השתגעתי מהתחושה הזו מהדמעות שלא הפסיקו לרדת. אבל בסוף זה עובר קבלי
ענק וגם פרח חייכני
מאחלת לך שהדמעות הבאות יהיו דמעות של אושר

tul9ad

New member
תודה ענקית

על המילים החמות והשיתוף, מאחחלת לכולנו שנראה ימים טובים ויפים יותר

למעלה