משבר קטנטן...

romnet

New member
משבר קטנטן...

עוד חודש (וקצת) עד הפסיכו'...כרגע אני עומד על 700 בערך, אבל אני צריך מעל 760... להפתעתי היום גילתי, שאני יכול אולי לעשות בכלל מבחן ממחושב, בגלל שיש לי איבחון של הקלות, ובנוסף יש לי בעיות קשב וריכוז (אובחנתי ע"י פסיכיאטר, ואני מקבל כיום ריטלין בשביל זה)... השאלה לאנשים שאולי יודעים כאן...מה עדיף לעשות בסופו של דבר מבחן מותאם, או רגיל? ועד כמה קשה להוציא במבחן המותאם מעל 760? בגלל שהבנתי שהוא רק 3 פרקים, ולכן לכל שאלה יש משקל גבוה יותר של נק'... ועוד שאלה למי שיודע...אם אני אגש עכשיו למבחן הרגיל, במועד הבא (מקווה בכלל שלא אצטרך לעשות אותו) אני אוכל לעשות מבחן מותאם?

nills1

New member
מבחן ממוחשב

כמה דברים: א. קח בחשבון: העובדה שיש לך איבחונים מסוגים שונים לא אומרת שבהכרח תקבל מבחן מותאם. כל מי שמגיש בקשה חייב להציג אבחונים מתאימים, ועדיין רובם לא מקבלים. ב. למועד אפריל הדבר לא רלוונטי. לא תצליח לסדר מבחן ממוחשב בזמן שנותר. רק ליולי תוכל לארגן זאת. ג. אם כרגע, כחודש לפני המבחן אתה עומד על 700, יש לזכור שיש לך עוד חודש שלם לעבוד על היכולות שלך ולהשתפר. ד. לגבי הסיכוי להוציא 760, כעקרון לא צריך להיות הבדל במיצוי הפוטנציאל בין מבחן ממוחשב לרגיל. בשניהם זו משימה מאד מאד מאד קשה. אני ממליץ לא לתלות את כל התקוות בפסיכומטרי 760, אלא לבדוק גם אופציות של שיפור בגרויות. אופיר

demultiplexer

New member
לא לא לא לא

אל תיקח ממוחשב, אני מכיר מישהו שעשה, לא ניתן לחזור לשאלות שעברת אז זה או שאתה מנסה לפתור עד שאתה מצליח ומבזבז המון זמן או שאתה מנחש ומדלג ולא יכול לחזור לבדוק ולנסות שוב !!!

למעלה