משבר ללא נשואים

פאריי

New member
אני מסכימה,

אין להאשים אף אחד חוץ מאת עצמנו על מצבים שאנחנו מגיעים אליהם בחיים, חוץ מאשר הוא נוהג להאשים אותי, והוא מזה צודק, כי אני באמת אשמה
טוב גדול אני מסכימה עם ניתושית, למרות שהיא אשמה... לא יודעת מה אני מבלבלת בשעה זו של הלילה, אבל אני מסכימה!!!

פאריי

New member
קודם כל ברוכה הבאה

תראי זו שאלה שבאופן אישי כל אחד יכול לענות עליה, אם יש לך חברה נשואה אני לא רואה סיבה שהיא לא תתענין במה שקורה איתך. אבל מצד שני אני חושבת שהחברה שלנו יש לה מן דרך לדחות מה ששונה מאיתנו. אבל זה לא בהכרח שהרווקים הם זן מוזר, זה החברה שלנו, ולא רק לרווקים כל דבר שלא נעשה כמו הכלל. וסתם נותנת דוגמא להבדיל אלף אלפי הבדלות, ילד קרח בגלל מחלה, נוהגים לנעוץ בו עניים, ואפילו להעיר הערות, זה אומר שהוא זן מוזר, הוא שונה והחברה שלנו במיוחד אנחנו הישראלים תמיד יש להם מה לומר. בכל אופן אני באופן אישי אין לי בעיה לשמוע משברים של רווקים, והם לא מוזרים בעניי.

niva99

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מה שכתבת בראשית הפוסט שלך מזכיר לי משפט שאמר איש חכם אחד בשם- האן סואין:"אהבה מאדם לאדם יכולה להתקיים רק כאשר שתי בדידויות מתקרבות, מכירות,מגוננות זו על זו, מנחמות זו את זו". איני יודעת עד כמה המשפט הזה נכון יוד כמה הוא תופש לגבי כולם. אבל אין ספק שאנו באים אל העולם הזה לבד ועוזבים אותו לבד.... ומה שנמצא בין שתי הבדידויות הללו (או הלבדים) נקרא החיים. זהו מקווה שלא הייתי פילוסופית מדי. מאחלת לך מעומק ליבי, שמה שאת רוצה עבורך -יתגשם לך. (לאו דווקא בקטע של הזוגיות,אלא בכלל-ודי לחכימא ברמיזה...).

למעלה