משבר (כמעט) אמצע השירות

יש לי עצה למרות היותי מלש"ב

קראתי ספר די טוב שמתאר חצי מהמצב שלך אם לא את כולו, קוראים לו : "גולני של מי" ובגלל שאתה גם בגולני אז בכלל תזדהה איתו....... חובה לקרוא - לכל חייל קרבי וכל מי שרוצה להיות קרבי . ,הוא נותן לך קצת פרספקטיבה רחבה יותר על השרות הקרבי! (רמייייייי - תקרא אותו!) פיתה.

יובנטיני...

קראתי פה את התגובות של האנשים וקלטתי בעצם שגם לי יש מה לומר בנושא... סתם שתדע שאני ממש ממש ממש מעריכה את הנכונות שלך ואת המוטיבציה שלך, ועל אנשים כמוך צריך לדבר בתקשורת... אולי זה יישמע מוגזם, אבל אתה מראה כאן דוגמא של ציונות אמיתית... כן ירבו! בקיצור, קבל ח"ח (חיזוק חיובי, ולא מה שאומרים על זה בגולני...) ענק ממני! לאור הנסיון המתסכל של שנינו עם צה"ל היקר שלנו, אני יותר משמחה לשמוע אותך אומר את הדברים האלה כי זה מוסיף לי המון כוח...המון... מין כשרון מיוחד שלך... לסיכום, אני מאוד מקווה שהפעם הדברים ייפתרו לטובה, או שפשוט נמשיך להגיד...כל הזין! ואני מבטיחה לך משלוח מנות נחמד לפורים. 15 ימים לגיוס ואני משקשקת... העקומה.

rshilkrot

New member
מה הקטע עם התולעת?

בגלל שסיכת חובש נראית כמו תולעת? it´s lame

JuveFan

New member
?

אל תיקח דברים כל כך קשה... התולעת זה סתם כינוי שנדבק לסיכה של החובשים כי יש שם נחש וכולם קוראים לו תולעת... ומה כל כך lame בזה? אל תתנהג כמו איזה סנוב שנקינאי ששותה כל יום פרנץ´ ונילה...

revitalk

New member
קורס נגה כבוד!!!!

עוד שנה ותשע עם תולעת במקום לא ברור...

למעלה