משבר אמון

השאלה היא איך הוא יוכל לבטוח בך אי פעם

בשלב ראשון הוא בא אלייך ושיתף אותך בפנטזיה חריגה שלו, שזה דבר שבכלל בכלל לא קל לעשות.
אבל חסמת אותו. אמרת לו "שכח מזה". אבל הוא לא התייאש וניסה שוב ושוב. אבל את, כמו חומת סין- "שכח מזה".
מה שלא הבנת, זה שאת לא יכולה להגיד לשמש מתי לזרוח. ואם תקופה ארוכה הגבר שלך מדבר איתך על משהו שיושב עליו חזק, אז כנראה שהוא לא ישכח מזה- ובמקום להיות אטומה ואגוצנטרית, היית יכולה לממש איתו את הפנטזיה.
אבל מה, לא הותרת לו שום ברירה. אז הוא הלך לממש את זה בעצמו כי הוא הבין שאת לא רק שלא מעוניינת במימוש הפנטזיה, את גם לא מעוניינת שיהיה לו טוב. ולא משנה אם זאת האמת או לא- זה מה שהוא הבין ממך. כי הוא בא אלייך- שוב ושוב- עם בעיה, ואת נפנפת אותו בלי להציע שום פתרון אחר.

ואפילו אז כשהוא הלך לממש את זה, הוא עצר את עצמו ואמר שלא. הוא רוצה ביחד. בזוגיות. בנישואים. והוא בא לדבר איתך- ואת, אלא מה, חסמת אותו. שוב מסרת לו- "אתה והצרכים שלך לא חשובים מספיק."

ובפעם הבאה שיהיה לו צורך- בין אם פיזי או כל דבר אחר, למשל עצה מה לעשות עם הבוס- אל תתפלאי אם הוא יחפש מישהי שאכפת לה.

dovk

New member
לא להתרגש...

אני חושב שמה שקרה לבעלך מוכיח מעל לכל ספק שאת חשובה לו, שחשוב לו לחלוק איתך דברים, שהוא מכבד גם את מה שאין לך (ולא חשוב מה זה)...

ועדיין חשוב לו לממש דברים של עצמו.

מה אני יגיד לך, גם לי יש רצונות כאלה, רצונות שאין לי שום ספק שאין בהם ולוא שמץ של דבר שמוריד מערכה של הזוגיות שיש לי ולאשתי.

אני גם מחובר לגמרי לפנטזיה - שאוכל לשתף אותה, ברצונות, במקרים... אבל לצערי היא לא מסוגלת להכיל דברים כאלה (לפחות לא עד עכשיו), אז אני שמח שדברים לא קורים לי, כמעט ולא יוזם, ולא נכנס לתוך הדילמה של הצורך להסתיר.

לטעמי, בזוגיות בריאה וחזקה, יכול להיות מקום לפרגן לבן או בת הזוג ללקט לעצמם חוויות ארוטיוות - גם עם אחרים. אבל זה לא מנהג המקום, וידוע גם שלא כל זוגיות מסוגלת לעמוד בנסיונות כאלה...

אני חושב שאין לך אלא לברך על מה שיש לך עם בן זוגך, ומאחל לך שתוכלי (מכיף) מתישהו לפרגן לו לממש את רצונותיו.

misty10

New member
אני לא מבינה...

את חושבת שהיה משהו, והוא לא סיפר לך?
כי אם לא... אז מה הבעיה?

גם כשהבעל ישר מתוודא על מעשיו ומודה שאינו

יכול עם אישה זרה בלי רגש, אשתו מתלוננת.
יקירתי, אם לא תקבלי את בעלך בחיבוק גדול, תגלי הבנה למה שעשה (או לא עשה) את תובילי את הנישואין שלך למידרון ומי יודע אם תוכלו לשקם את חייכם שוב.

מה בסך הכל קרה? גבר פינטז , הוא לא ראשון ולא אחרון שמפנטז. בא להדוודות בפני אישתו על מה שלא עשה, אמר לה שאוהב אותה ואין בילתה, ומה היא כותבת לנו? :"אני לא יודעת איך להאמין שוב! איך אני יכולה לבטוח שוב? "

גבירתי היקרה, רוצי אל בעלך חבקי אותו חזק חזק שבחי אותו על אומץ ליבו לגלות לך ויותר על מה שהודה בפניך שאינו יכול ושימרי על חלקת אלוהים הקטנה שלך. בימינו זוגיות טובה היא מצרך די נדיר.
כל טוב לך ומקווה שתבחרי נכון.

למעלה