משבר אמון

talish9871

New member
הגדרת את זה בצורה מעניינת

אבל כן, בהחלט יש גם רצון להיות לבד. אין אדם על הפלנטה הזאת, אהוב ככל שיהיה, שהייתי רוצה להיות איתו כל הזמן. אולי לרוב הזוגות זה כן מתאים (ואנחנו רואים את אחוזי הגירושין, אז כנראה שזה לא כזה מתכון בדוק להצלחה) אבל אני כבר למדתי מה מתאים לי ומה לא ולא רואה בזה שום "בקיע".

Betterfly

New member
אני אגיד לך מה דעתי

אני חושבת שלו מתאים יותר לגור לבד מאשר לך והוא זה שבעיקר דוגל בזה (ועשה עלייך כנראה עבודת שכנוע או שאולי את עשית על עצמך כשראית שאחרת לא תקבלי ממנו יחס). הבקיעים באהבה ה"מטורפת" שלו הם אלו שמתגלים.... דווקא אני בטוחה שאת משקיעה בו את כל כולך.

על מי את עובדת?

בהודעה הראשונה פרסמת בחתימה את שמך המלא,מה הבעיה לכל מקרייך לדעת מי זה הפרוסר המכובד עליו את מדברת? אנשים אמיתיים לא היו מעיזים להחשף ככה.....בטח לא היית מעיזה ךחשוף אותו הזעקת טרול

talish9871

New member
אתה באמת חושב שהייתי חותמת בשמי האמיתי ???

אני נכנסת לפורום הזה בשם משתמש ששייך לקליניקה שאני עובדת בשבילה מהבית וזו החתימה שלהם. אתה באמת מעלה על דעתך שבתור הד"ר עצמה הייתי חושפת את עצמי כך ??? שים לב שחתמתי בשם "שיר" ותפעיל קצת את ההיגיון : מה הטעם לכתוב שם בדוי ואז לחתום בשם האמיתי ?

talish9871

New member
מסבירה לך שוב, לאט לאט

אני נכנסת תחת שם משתמש שאינו פרטי שלי, על מחשב שמחובר לקליניקה שאני עובדת עבורה מהבית. אנחנו משתמשים בשם המשתמש הזה לכניסה לפורומים של תזונה ובריאות. מה שראית, זו החתימה של הקליניקה שמופיעה כפרסומת לאחר כל תגובה שלנו... אתה מכיר מישהו שהיה חותם על שאלה כזו בשמו המלא, על אחת כמה וכמה אם הוא בעל קליניקה ???

אזרום איתך בקטע האיטי וסביר לאט גם

לאט לאט.....כשפנו אלייך ושאלו אותך אין ד"ר בת 38 מתנהגת כמו בת 16....לא מיהרת להכחיש וגם לא עשית את זה....לאט לאט.......

talish9871

New member
אם תקרא בעיון את כל השירשור

תראה שאכן פה ושם, היו כמה אנשים שהתרשמו שאני ד"ר ובת 38 ואפילו ירדו על האוכל הטבעי... זה באמת לא נראה לי האישו בדיון ולכן לא התייחסתי לזה, לא כי רציתי להתחזות אלא כי זה לא קשור לנושא. לא תמצא פה משפט אחד שלי שבו אני מאמצת לעצמי זהות לא לי...אני לא ד"ר והלוואי שהייתי בת 38 ומעולם לא ניסיתי להיות מישהי שאני לא... ואגב, למה זה כל כך עקרוני לך ?

למה זה עקורני? את טיפשה או שאת עושה את עצמך?

מההודעות שלך היה נראה כי אותה דוקטור היא זו שכותבת בשמה האמיתי,את מבינה איזה בושות את עלולה לעשות לה?

talish9871

New member
לא ייחסתי לזה משמעות...

כי לכל תגובה בפורומים של תפוז אנחנו משתמשים בשם המשתמש הזה (בכל מקרה אחר, אלה רק תגובות מקצועיות בפורומים של תזונה ורפואה שאנחנו כותבים בשם הקליניקה) ואם תשים לב, לעיתים קרובות משתמשים מנצלים את החתימה הקבועה המופיעה אוטומטית לאחר התגובה, לקידום שם עסק או רעיון כלשהו. לי זה נראה ברור מעל לכל ספק שאדם לא יספר סיפור כל כך אישי בשמו האמיתי... בכל מקרה, אם מישהו יטריד את הד"ר בכבודה ובעצמה בעניין, אני אקח על עצמי את כל ה"בושות"...

נורא מעניין אותי,

ממה הוא נכווה כלכך בפרק א? במקרה מזה שאשתו לא הבינה את אהבתו העזה לילדות פליפיניות?

Betterfly

New member
לא הייתי מצפה מאדם בעל עומק

להעיד על עצמו כעל בהמה מטומטמת ומזילת ריר וגם לא הייתי מצפה לשמוע דעות כאלו חשוכות על נשים. אני ממש לא יודעת מי העניק לו כל אחד ואחד מן התארים שלו אבל אולי ראוי לתת עליו ביקורת.

talish9871

New member
הוא לא קשר את זה לטימטום

אלא דיבר על כך שגברים לא שולטים ביצרים שלהם ומתנהגים בעניין הזה בדיוק כמו בהמות...

chenby

New member
זה לא נכון

זה רק הוא אני מבטיחה לך שיש מספיק גברים שמגיעים לפיליפינים לא בשביל למצוא בנות שיעשו הכל.. אני מכירה כמה אנשים (דווקא כמה גברים שייסדו את זה) שהקימו עמותה בפיליפינים שמממנת ניתוחי עיניים (היו שם לא מעט מגפות שגרמו לעיוורון אצל המונם שם) ולשם זה הם באים לפיליפינים.. יש כמה דברים שקצת חשובים יותר מלחפש סקס וריגושים בכל מקום.. אז הוא מדבר רק על עצמו.. כי הוא יודע על מה הוא שולט ועל מה הוא מוותר שליטה.. (גם בזה הוא שולט אגב.. זה בחירה שוב ושוב מצידו.. ומודעת, הוא הרי לקח אותך למקומות האלה..)

talish9871

New member
ברור לי שהוא בוחר במה לשלוט

ובמה "לא לשלוט", לפי הנוחיות שלו. אני לא משלה את עצמי לרגע שזו הבחירה שלו והוא רק משתמש בזה כתירוץ. הרי אם היה על זה למשל עונש כבד, אין ספק שהוא לא היה מתפתה...

שילה1

New member
בקרתי במדינות עניות ומדהימות רבות,ראיתי

את התופעה. ראיתי גם אנשי עסקים מדהימים,שהפיתי לא עבד עליהם. האם אתמצדיקה את הפיתוי? נו באמת... ובמקומך-הייתי שלחת אותו לבדיקות מקיפות.קונדום מגן,אך בפעילות מינית סבירה-יש עוד חלקים מגוף האדם הלוקחים בה חלק,ואלו לא מוגנים.ובמדינות ההן-המחלות רבות מגוונות ומוזרות?

אייבורי

New member
הכל בגלל כל האוכל הטבעוני הזה

כמה רעש, לא פלא שהוא טס המון. תשמעי, אין ספק שיש לך המון בעיות ששום פסיכולוג לא מסוגל לטפל, גדול עליהם. תקראי את עצמך בשירשור אחד. את רועשת, מעצבנת, נקמנית, קטנה, רכושנית קנאית. לדעתי, תפרגני לו שיזדיין כמה שהוא רוצה, אחרת הוא ינטוש אותך ובאמת מי יקח אותך ? שנית, תפסיקי עם כל האוכל הטבעוני, זאת לא צורה לחיות (לכי על פרה משוגעת, לפחות לה יש תרוץ) דר"א כשאת אומרת השקעתי שבע שנים, מה בדיוק עשית ? השקעה, זה אומר ששמת (כסף) המתנת בסבלנות וציפית לקבל תשואה על השקעתך ? מה בדיוק השקעת ומה בדיוק ציפית לקבל ? [לפחות אולי מכל הרעש והקפצונים פה אוכל להשכיל בנושא ההשקעה]

talish9871

New member
למרות הציניות אני אענה לך

א. הוא טס המון במסגרת עבודתו וללא קשר אלי. ב. אני אמנם גרושה עם ילדים,אך בשום אופן לא רואה את עצמי סוג ב' ובטוחה שאם רק הייתי רוצה מישהו אחר - היה לי מהר מאוד. הבעיה היא רק עם זה שקשה לי לוותר על בן הזוג שלי כי מעבר לבגידות, הוא באמת אדם מיוחד וחד-פעמי. ג. אני ממש לא חושבת שהאוכל הטבעוני קשור, מאיפה הבאת את הרעיון הזה ? דווקא הוכח שהאוכל המתועש הוא שמביא למצבים נפשיים בעייתיים כמו היפראקטיביות (מה שכינית "רעש וקפצונים") וחוץ מזה שאני לא טבעונית בעצמי אלא רק אוכלת בריא, אז אין שום יסוד לטענותיך המשעשעות... ד. בוא אסביר לך מה זה נקרא להשקיע אנרגיה בזוגיות במשך 7 שנים. ממש לא מדובר במובן הכספי, אלא בטוטאליות. כשאני אוהבת מישהו, אני אמנם חיה את חיי (המלאים גם כך בגידול ילדים וטיפוח הקריירה), אך הציר עליו הם סובבים והכוח המניע אותי הוא האהבה והזוגיות שנותנים לי את הדרייב לכל. כל המחשבות והמעשים שלי מכוונים כדי לעשות לגבר שאיתי טוב כמה שאני רק יכולה. אם זה לגזור לו מהעיתון כתבה בנושא שמעניין אותו, או להיתקל באיזה דיסק שאני חושבת שהוא יאהב ולקנות לו או לכתוב לו שיר או להכין לו בהפתעה מאכל שישמח אותו, בקיצור - להשקיע בו מחשבה בלתי פוסקת כי כך, בתפיסה שלי, זוגיות צריכה להתנהל. וכשאדם מאמין באדם אחר באופן טוטאלי ונותן לו את הנשמה, אין פגיעה קשה מלגלות שכל השנים הוא בגד בו ומעל באמונו באופן הכי נמוך שיש. אולי זו הבעיה שלי, הנתינה הטוטאלית הזו, אבל כזו אני. כשאני משקיעה כך בבן הזוג שלי, זה בראש ובראשונה עושה לי טוב ואני לא מצפה לשום תמורה (בניגוד לבחורות אחרות, שחותרות כל הזמן "להתקדם" בקשר לחתונה ואולי לילדים ושיפרנסו אותן ויקנו להן מתנות, אני אישה עצמאית שלא חותרת לשום דבר. אנחנו אפילו לא גרים יחד מתוך בחירה ואמונה שזה מה ששומר לנו על הרומנטיקה) אלא רק מצפה ליחס אוהב בחזרה ושיראה לי שגם אני בראש שלו במעשים שמוכיחים יחס ומחשבה מדי פעם. מקווה שהשכלת...

למעלה