משבר אינסופי

czar

New member
רשיון להרות (ולהורות)

אני שומע אותך ומפחלץ, כמה תשובות משכנעות את עונה....ויש עוד ילדה ברקע............ אל אלוהים, לנהוג צריך רשיון, כל תנועה צריך השכלה וכל טמבל נכנס להריון (או מכניס להריון) ואפס בקרה. איך לעזאזל נכנסים להריון עם מסומם, נשלט עי ההורים ואת מצפה שהכל יהיה בסדר....ושיוהו....הוא רוחץ שת הילדה....איזה הישג. לי אין מה לענות לך, זה לא חשוב אם תהיי איתו או לא, לא בטוח שאת בעלת יכולת אמיתית לקבל החלטות נורמליות - תגיד לי מיהם חבריך ואגיד לך.....

ורד 2306

New member
התגובות

שלכם ברורות לי, ואני מקבלת. אבל אתה אדון czar יש לי פורמלין בשבילך שתוכל להתפחלץ כיאות. כולי תקווה שילדך יזכו לילדות מאושרת כמו של בתי. הן מסחינה חומרית, רגשית, מנטלית ומשפחתית. אמן

czar

New member
תודה

ואני מאחל לביתך חיים מאושרים טובים ובסביבה בריאה כמו של ילדי. תזכרי - כל אדם הוא אוטובוס בו נוסעים אבותיו....... ולצד זה אני מאחל לך שתעוררי מהחלום.

חד וחלק.

כל עוד תהיי במחיצתו, את נידונה לחיים של סבל, את וילדתך, אדם מסומם=בגידות, אלימות, חולי ופסיכוזות, תופעות לוואי, ולבסוף נגמר הכסף. קחי את הרגליים ותברחי, תתבעי מזונות ושלום. את את הטעות שלך עשית, חשבת שתתפסי אותו בזה שתיכנסי להריון, הוא יקריב את המסיבות והבילויים כדי להיות איתך ועם הילדה.......תתעוררי ומהר.

את נשמעת בהכחשה עמוקה.

לא תיתכן ילדות מאושרת לילד עם הורים בלתי מתפקדים ואומללים. פשוט סתירה מוחלטת.

ואגב

יש לה כולה חודשיים על הכדור, מזה מה ניתן להסיק? (מצד שני, גיל היחסים ביניכם לא מבוגר בהרבה וכבר נמתחה פה טלנובלה כאילו הכרתם כל החיים ונועדתם זה לזו)

אכן אחלה ילדות:

אבא מכור לסמים שעושה כל מאמץ למנוע מזוגתו האהובה הטבות חומריות אלמנטריות (את סיפרת לנו על הסכם הממון), סבא וסבתא שעושים מאמץ כביר להפריד בין ההורים שלה (את סיפרת לנו), אמא מאוהבת עד בילבול (חושבת שבעיית סמים זה משהו פעוט) ועוד כמה זוטות... אכן משפחה לתפארת! אם המצב כל כך נפלא ואופטימלי לגידול ילדים למה שלא תעשי כבר עוד שניים שלושה לתפארת מדינת ישראל??

גארוטה

New member
הבעיה הגדולה היא לא

העובדה שהוא מכור לסמים (שזו בעיה רצינית בפני עצמה) לא ההתעקשות שלו על הסדר ממון חולני (לפי דברייך) ולא ההורים שלו והיחס שלהם אלייך וההשפעה שלהם עליו, הבעיה היא באיך שאת סידרת את הדברים מהקל אל הכבד ובחרת בצורה מודעת למקם בחלק הקל את בעיית הסמים ובחלק הכבד את סוגיית ההורים.

אייבורי

New member
דעה

למרות מה שכתבו כאילו בעית הסמים היא הבעיה הכי גדולה אני קורא שהוא משתמש בסמים פעם בכמה זמן זה לא פוגם בתיפקוד היומי שלו וזה בכמות זניחה. אם הוא מצליח פעם בחודש לעשות ערב סקס סמים ורוקנרול זאת לא דרמה גדולה. הסכם הממון תפקידו בדיוק לנהוג בשונה מהחוק כנראה שיש פער גדול בהכנסות בינכם, לגיטימי מבחינתו להגן על רכושו ועל המאמץ השונה בינכם. כאשר מספרים לי על קמצן אני ישר מזהה חמדנית, כך אמר לי חבר פעם. בנוגע להורים שלו, בהתחשב שאת מסתובבת עם אימך כל היום אני מניח שלגיטימי שגם הוריו יהיו בתמונה. בריתה איננה רק עבורך או משפחתך אלא גם עבורם כדאי להפגין קצת רוחב לב ולתת גם למשפחתו מקום. בעניין שאלותיך, ראשית את מוצפת הורמוני לידה, כדאי לחכות שנתיים עד לסיום הפרשה בכדי להחליט באופן רציונלי יותר. אם בעיית הסמים מפריעה, רצוי שהבחור יטפל בה. ואת צריכה לגמור לנסות להכניס את הקוביה המשולשת בחור של העיגול. <תתאמני עם הילדה>

למעלה