משאל:

ed547

New member
דווקא מ surfing with the alien לקחת

? דיסק טוב אבל רוב החומר שם די חוזר על עצמו בצורה כלשהי. אני מעדיף את crystal planet ו flying in a blue dream

untitled

New member
אני לא חושב ככה.

מעניין אותי לדעת מה נגנו ב G3 (רמז ל wiz, תתחיל לזמר...)

ed547

New member
לא בעיות למצוא את זה באינטרנט..

נראה לי..
אני אכנס לאתר של סטריאני או ואי או פטרוצי ואבדוק שם..

wiz

New member
אוקיי.....

דבר ראשון חזרתי !!! וה-G3 היה ענק !! אני ממש עייף, ואין לי כוח להתחיל לספר כמה ההופעה היתה טובה, אבל תקראו מה שכתבתי בכלי נגינה... בקשר לשירים... פטרוצ´י ניגן חומר חדש בעיקר, שיר שהוא כתב לאישתו, וגם את הסולו הרגיל שלו מההופעות, פלוס סולואים מוכרים שלו מדרים. סטיב ואי ניגן איזה 2 שירים מהאלבום האחרון, עוד שיר שהוא כתב "למישהי מיוחדת בקהל"... את הבלדה המוכרת שלו, ועוד שיר חדש שלא הכרתי... סטריאני ניגן את הדברים הרגילים שלו (מה שיש בדיסק של ה-G3 והדיסק האחרון) וגם אילתר על הבמה... כשכולם עלו על הבמה ביחד, הם ניגנו את השירים (כיסויים) שיש בדיסק, כשכל אחד מנגן סולו אחד, והשאר מלווים. כמובן שבין הקטעים היו אילתורים וסולואים על תופים, קלידים ובאס, שגם היו מעולים... בקשר לשאלה של דיפר... אני לא חושב שיש לי סולו אחד שאני אוהב... יש המון, ושל גיטריסטים שונים... ואי, סטריאני, פטרוצ´י, אינגווי, גילברט, גיטריסטים של ג´אז... לכולם יש סולואים מעולים, וקשה לי לבחור מהם אחד... סורי...

הממ.. לא הכי טוב, אבל..

יש הרבה קטעי גיטרה ב- Phoenix של סטראטו.. מהירים רצח כאלה..

gregovihs

New member
הסולואים הכי טובים !!! ../images/Emo16.gif

נוציא את הגיטריסטים האומנים כמו: סטריאני, ואי, מלמסינ ודומיהם כי להם אין מתחרים וכמעט כל שיר שלהם זה סולו אחד ארוך ומושלם יש את פינק פלויד בשירים The Wall ו Comfortably numb Eagles - Hotel california Dimmu borgir - Metal Heart שלקוח מ Accept Metallica - Master of puppets ועוד כמה שירים ל Dream Theater הענקיים יש הרבה במיוחד pulling me under Arch Enemy יש סולואים גדולים בBurning briges Megadeth Death - Human האלבום Slayer -Reign in blood אלה המרכזיים יש עוד הרבה אבל בינהם ברי סחרוב לא נמצא ! ... עם כל הכבוד

gregovihs

New member
גם ל Queen יש סולאים ענקיים

בחסות הגיטאריסט הענק שלהם עם הליפה טומי איומי ( או איך שלא כותבים את זה)

חולוני

New member
לגיטריסט של Queen קוראים בריאן מאיי

וכן, הוא גיטריסט ענק.
ואם יש לו ליפה אז מה ? זה יפה, חוץ מזה זה תלתלים יפים כמו לסלאש..

|zola|

New member
הסולו של דייב מארי מאיירון מאיידן

בסיבוב ההופעות של SOMWERE IN TIME הוא נותן סולו ענק ואליו מצטרף בהמשך אדריאו סמית אתם חייבים לשמוע את זה!

shosh200

New member
גימי הנדריקס,המנון ארה"ב בוודסטוק,,

1969. באופן אישי אני די מתעבת את ההמנון אמרקאי בשל מה שהוא מייצג.(קפיטליזם דורסני, והרבה צביעות מוסרית) אך הנדריקס עשה את זה בצורה מדהימה. בפעם הראשונה ששמעתי את נגינתו (1971) וההמנון נידהמתי מהרעיון ומיופי הנגינה. תארו לעצמכם אם יצחק קלפטר היה עושה אותו דבר להימנון הישראלי, אבל לפני 20 שנה. איזה שערוריה הוא היה יוצר.

karl @epitaph

New member
נחמד לראות שיש עוד אנשים...

שזה מה שההמנון של ארצות הברית מייצג עבורם...אבל אם כבר אז הקטע הכי טוב של ג´מי הנדריקס לפי דעתי זה Sunshine of your love כול הקטע הזה ענק למרות שזה לא ממש סולו (ד"א יש את השיר הזה בגירסה שהוא עשה יחד עם ג´ים מוריסון וג´וני ווינטר בניו יורק בשנת 68´)...ואני מחפש קטע מדהים של סולו של תופים שהיה בוודסטוק (גם בסרט היה את הקטע) מישהו אולי מכיר?

kirk hammet

New member
אני מכיר משהו אחר שלו

יש לו שיר Cocaine שאני אוהב מאוד , אבל יש לי איזה סולו טוב שלו במחשב , שקוראים לו במחשב שלי בפשטות ג´ימי הנדריקס גיטר סולו. באנגלית כמובן.

Bodom-child

New member
לא זכור לי

שלהנדריקס יש שיר cocaine... אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם אריק קלפטון ?

Darkness

New member
אמממם...

שני הסולויים האהובים אלי הסולו האחרון של(November Rain (Guns N´ Roses ו הסולו של (Comfertibly Numb (Pink Floyd יש עוד מלא יפים אבל אני לא מצליח להזכר בשמות...

חולוני

New member
גם אני אוהב את הסולו של נובמבר ריין

סלאש יודע להביא סולואים..גם הפתיחה של Sweet Child O´mine זה אחד האהובים עליי..

red hot

New member
כל הסולואים של guns שווים.

במיוחד נוקינג און הוון (לא היה לי כוח לעבור לאנגלית)

חולוני

New member
אמת.

ונוקינג או האוונס דור הוא במקור של בוב דילן בכלל, אבל גאנס עשו קאבר יפה..

TAZ!

New member
פינק פלויד (כמובן)...

הסולו המדהים ב-Time והסולואים בשיר הענק (תרתי משמע) Dogs. האגדה מספרת שהוקלטו לשיר הזה (שאורכו כ-17 דקות) עוד סולואים מדהימים לא פחות ואפילו יותר, אבל הם נמחקו בטעות אנוש מצערת. אולי בגלל זה יש בשיר סולו אחד פעמיים...

אני חושב שהסולואים

הכי טובים נמצאים ב 2 השירים שלך מטאליקה : Master of Puppets The Unforgiven :)

למעלה