משאל:

jason newsted

New member
מאסטר כן אנפורגיבן לא..

במאסטר סולו אדיר באנפורגיבן סולו בינוני ורגיל מאוד..

במאסטר הסולו מאוד קצר

זה שבאמצע, האיטי הזה. אם תשמעו טוב טוב תראו שבאמצע נכנסת עוד גיטרה לסיפור.

jason newsted

New member
קצר אבל יפה..

הוא אחלה סולו לא כמו ride the lightning ו the call of ktulu אבל זה סולו טוב..

deeper

New member
טוב אז הסולו הטוב ביותר בעיני

הוא הסולו של ריצ´י בלקמור באלבום ההופעה החיה הכפול rainbow on stage אותו אלבום שמנהל חנות תקליטים בדבלין המליץ לי עליו. האמת היא שקודם לזה שרכשתי את האלבום באירלנד שמעתי עליו וכשבא מנהל החנות הזו ואמר לי its the best solo ever played קצת חששתי אבל בלקמור בעיני הוא הוא הגדול ביותר - קניתי ונדהמתי: יש שיר ששמו catch the rainbow השיר בוא באורך של כ 16 דקות : החל מהדקה השישית בלקמור פשוט מטריף את אוהבי הגיטארות החשמליות הסולו הוא רך מלודי וירטואוזיה שאין לה תקדים מומלץ ביותר. אפשר להוריד את הקטע הזה אם יזהו לכם אותו כקטע של השיר שהוקלט הגרמניה ב 1975 שווה כל שניה - שימו לב עד לסוף הקטע אני חושב שרוני ג´ימס דיו מבין בסוף השיר שהם הרביצו ביצוע חלומי והוא מאוד נרגש כשהוא מסיים את השיר - גם הקהל. זהו לדעתי קטע הסולו הגדול ביותר בכל הזמנים. לבלקמור יש באלבום עוד שני קטעי ענק: still im sad וגם misstreated ויש לו כמון את child in time ו highwaystar באלבום made in japan אבל הקטע שאני מדבר עליו הוא הגדול ביותר. אם מישהו שמע אני אשמח לשמוע תגובות

deeper

New member
למה התגובה

לא קפצה לראש העמוד? אני רוצה תגובות לקטע הזה ויללה נראה אותכם בודקים וחוזרים אלי...

metal head

New member
אי אפשר להגדיר הסולו 1 שהוא הכי טוב

אבל לדעתי הסולואים הכי טובים יש אצל RHAPSODY, HAMMERFALL וכל שאר להקות הPOWER METAL כי שם הסולואים הכי טכניים ומהרים והכי חשוב שהם הכי מלודיים יותר מכל סגנון אחר

feedback

New member
כל אלה שהזכרתם אכן ראויים לאזכור...

אני אישית הכי אוהב את הסולואים של ד. גילמור מפינק פלויד למרות שאין לו את הכישרון שהיה להנדריקס , קלפטון או פייג´. אבל מה שמפריע לי ,שאף אחד לא מזכיר את מארק קנופלר ,סולן הדייר סטרייטס, ואת סולטן אוף סווינג לדוגמא. כנראה הגיטריסט הטוב בכל האייטיז (תקופה לא קלה לחלוטין). מה דעתכם?

deeper

New member
מרק קנופלר היה גיטאריסט מעולה

אבל לא הטוב ביותר באייטיז הגדול ביותר בשנות השבעים ובשמונים וגם בתשעים הוא בלקמור - כדאי לך לשמוע את הקטעים שאני מדבר עליהם.

למעלה