משאל:

deeper

New member
משאל:

איזה קטע סולו גיטארה הוא לדעתכם הקטע סולו הטוב ביותר ? נניח למשאל הזה לרוץ שבוע ונראה. כל גיטאריסט מכל תחום לגיטימי. רוץ !

JOE KALIBER

New member
היה ויכוח לגבי השאלה אם סולו הוא

רק גיטרה לבד או שיכולים ללות אותה.... למה אתה מתכוון?

חולוני

New member
הסולו גיטרה ב..

Tourniquet - The Skeezix Dilemma part 2 שלפניו יש גם סולו כינורות..
והסולו של סלאש בפתיחה של Sweet Child O´mine

ed547

New member
ממ.. הסולו של טורניקט קצר אבל

באמת טוב.. מלודי כזה כאילו מנסה להישמע דומה לכינורות. אם כבר הזכרתם מטאליקה אז הסולו ב seek & destroy מעולה. פינק פלויד אהבתי מאוד את הסולו ב confortobel numb בכלל נורא קשה לבחור אחד..

חולוני

New member
זה לא מנסה להשמע דומה לכינורות

באמת יש שם כינורות. השיר מתחיל ישר בסולו של הכינורות, ואז הסולו של הכינורות נפסק ומתחיל הסולו של הגיטרה ואחריו מתחיל השיר..

זה גם לא סולו של כינורות

כי כינורות זה רבים. אוף איתכם. עוד הודעה אחת עם כזאת יציאה טיפשית ואני מביא לכם תמונות בריטני ספירס!

חולוני

New member
טוב, תיקנתי שזה כינור אחד..

למה להתעצבן ? ( אמרתי את זה רק כדי שלא תפרסם תמונות של בריטני..
)

סולח לך ../images/Emo13.gif

למה להתעצבן? כי אנשים שלומדים לנגן מדברים בכזאת בורות (לא יודע מה בקשר אליך, אבל אחרים כאן כאלה)

epitaph

New member
איזה איומים../images/Emo13.gif

ויש גם קטע של גיטרה (לא אמרתי סולו) שדומה לקליזמר אצל ברי סחרוף בשיר "ככה זה (לאהוב אותך)".

epitaph

New member
את מתכוונת עם האקוסטית?

באמת קטע טוב...אבל הקטע שאני הכי אהבתי זה שלו ושל פורטיס ב"כשגיטרה מנסרת את הלילה" בשיר "השומר של הגן" בסוף יש קטע של שתי גיטרות...פשוט יפה...

אין מה להתווכח על ברי סחרוף בכלל..

הקטעים שלו מדהימים.. לא מסובכים בכלל אבל יפים! רכים כאלה..

epitaph

New member
אני בהחלט לא מתווכח איתך../images/Emo13.gif

אם כי הקטע שהזכרתי מקודם הוא לא רך...גיטרה אחת באמת מנגנת פשוט ורך והשנייה שהיא הליווי מנגנת מעין פסיכודלי...

ed547

New member
חולוני לא הבנת אותי.

אני יודע שזה פותח בסולו כינורות. דיברתי על הסולו גיטרה הקצר שיש מיד אחרי הסולו כינורות שהוא נשמע מלודי כזה כמו הכינורות.

חולוני

New member
אה..כן, צודק.. ../images/Emo13.gif

וד"א למה אנחנו אומרים כינורות ? זה כינור אחד. לא משנה..

למעלה