משאל:

Super giRl

New member
לדעתי

shine on you crazy diamond- pink floyd לא יודעת אם הוא *הכי* טוב, אבל הוא בהחלט מעולה נ.ב המורה שלי לגיטרה, והוא מורה טוב, אמר שבסולו יכול להיות ליווי...חלש אומנם אבל יכול להיות

אז זה כבר לא סולו

תתני למורה שלך כיסא לראש. לחן+ליווי¹(זה אמור להיות לא שווה אבל זה לא מעתיק לי את זה נכון) סולו

jason newsted

New member
יש לי עוד משהו טוב..

הסולו באס של מטאליקה ANASTHESIA PULLING TEETH לא זכור לי עוד סולו באס כזה טוב..

Bodom-child

New member
סולואים בס טובים אתה יכול

למצוא בג´ז ופיוז´ין. תנסה לשמוע דברים בסגנון. תחפש חומרים של הבסיסט victor wooten שהוא אחד מהנגנים שאני יותר מעריך

פלונטר

New member
או שתשמע את primus

שמבססת את הצליל שלה על בס יותר מאשר על גיטרה (חוץ מזה שלס קלייפול, הסולן, הוא בסיסט מעולה).

Bodom-child

New member
שמעתי אותם

ומהשני שירים ששמעתי לא התלהבתי אולי תמליץ לי על משהו טוב שלהם ?

פלונטר

New member
אני הכי אוהב את

wynona´s big brown beaver. גם my name is mud, tommy the cat, jerry was a race car driver, devil went down to georgia מומלצים.

Chot

New member
tommy the cat

זה נהדר! תנסו להוריד את השיר מהופעה. מה שאני שמעתי זה סולו ממש מהנה של התופים, ובאמצע בכלל נשבר לו אחד אחד המקלות ובקושי היה אפשר לשים לב אם מישהו לא היה צורח את זה שם או משו כזה.

Bodom-child

New member
אוקיי... רשמים

הורדתי והבסיס שלהם (בס+תופים) מזכיר ממש פיוז´ין אבל הזמר הורס....

JOE KALIBER

New member
אני לא מאמין

אתה מכיר אותו????? ואני כבר חשבתי שאני מהבודדים בארץ שיצא להם לשמוע את הבן אדם הגאון הוא מנגן עם בלה פלק ובהופעה שהייתה להם במיוזיק הוא היה פשוט מדהים אין מה לדבר הבן אדם אחד הבסיסטים הכי טובים שיש

Bodom-child

New member
למרות שזה

לא פורום ג´ז הבנאדם שווה ציון כשהוא מנגן זה נראה כאילו בס זה כלי כל כך קל.... שיר מומלץ שלו זה snake soda

Bodom-child

New member
לא.... לא ראיתי....וחבל שכך

יש לי מלא שירים שלו הכי טובים שלו הם יחד עם סקוט אנדרסון וסטיב ביילי

JOE KALIBER

New member
בעיקרון הוא מנגן בעיקר

בלה פלק שאגב לאוטופרקשיונסיט קוראים רוי ווטן יש קשר משפחתי אני מנחש?

jason newsted

New member
ויש לי עוד כמה דברים להוסיף..

1. וויקטור ווטן ענק אבל הוא מנגן ג´אז פאנק ואני חושב שאני יהיה גדול אני יעבור לזה אבל כרגע אני על מטאל. 2. יש את איירון מיידן שבאס שם הכלי הכי בולט וגם קצת במגדת´ וגם קצת באופספרינג 3. אני לא ברמה של לנגן וויקטור ווטן מקסימום קצת ג´ייסון ניוסטד.. 4. שמעתי את פרימוס הם לא רעים..

untitled

New member
גו´ סטריאני מקובל עליכם?

כי זה לא בדיוק סולו, זה יותר שיר שלם האמת... (איזה שיר, זו כבר עניין למחשבה, נגיד summer song) comfortly numb באמת מצויין, זה דרך אגב אחד השירים היחידים שלא רק (כמובן שגם) ווטרס כתב בחומה וכמובן שגם shine on you crazy diamond בעיקרון אני דיי מסכים כאן עם הרבה אנשים, ואין לי שום תוכן ממשי להודעה, אבל לא נורא

למעלה