משאל עם

משאל עם

1. קומזיץ על החוף או על-האש בפארק בן שמן? 2. תיאטרון או סטנד-אפ? 3. מבט לחדשות או טלנובלה? 4. ערוץ 8 או ערוץ הסרטים? 5. טיול ברגל או בג'יפ? 6. סופש באילת או בגליל? 7. ריטה או אחינועם ניני? 8. קיבלת צו מילואים (או בן זוגך קיבל). סבבה או באסה? 9. בחוף הים: מטקות או ספר? 10. ירושלים או תל אביב? ושאלת הבונוס: מוכר ת'אוטו?

orlyt

New member
המממ

1. קומזיץ על החוף, בתנאי שיש על האש 2. תיאטרון (רוב הסטנדאפיסטים פשוט לא מצחיקים אותי..) 3. לא חדשות ולא טלנובלות 4. תלוי מה משודר - יש תוכניות מעניינות בערוץ 8 ויש סרטים נחמדים בערוץ הסרטים. אבל בכל מקרה אני כמעט ולא רואה טלוויזיה. 5.טיול ברגל 6. סופ"ש בגליל 7. אחינועם ניני (אבל גם ריטה) 8. באסה 9. לא הולכת לחוף הים (לא בשעות שמאפשרות קריאה או משחק מטקות, בכל אופן. ה
לא טובה לי). אבל אם כבר, אז ספר. 10. תל אביב (וירושלים בשלג..) ותשובת הבונוס - לא.

shellyland

New member
העם משיב:

1. גם וגם. 2. תיאטרון. רצוי הצגה של החאן הירושלמי. 3. כאילו, דהא?!
|מסטיק| 4. ויוה. 5. היי הג'יפ, היי הג'יפ! (מה שמזכיר לי שמישהו עוד חייב לנו סיפור על ג'יפ מהצ'אט של פעם!) 6. בגליל. 7. אף אחת. 8. סבבבבסיס! בעיקר כשהוא חוזר הביתה עייף, מלוכלכך וחמוץ מדים כמו שאני אוהבת ואני יכולה לפנק אותו ולפצות אותו על הזמן האבוד. 9. ירושלמיות לא יודעות מה זה ים. אבל אם חייבים, אז ספר. 10. נו, באמת... ותשובת הבונוס: אם היה לך אוטו כמו שלי, היית מוכר?

צימעס

New member
אם יש ריח שמרגיז אותי,

זה הריח של הטנק (טוב, גם בלי טנקים הוא חוזר עם אותו ריח) שהוא חוזר אתו. זה מחובר חזק לימים של הכעס, השנאה, הרחמים העצמיים. החל ממחר.

שרוֹן

New member
תוכל לצרף הסבר?

אני מצידי התכוונתי רק לטוב (תשאל את צימעס).

שרוֹן

New member
שאני אנסה לנחש אותך?

החיים שלי כרגע, עשויים מהגעגועים שלי לארץ ולבני האדם שבה. לריין כיף לבוא לבילוי של שבועיים. אם זה משהו אחר, אני אשמח אם תגלה לי.

צימעס

New member
אדוםזקן,

נעימאוד! עוד לא הצלחתי ללמוד את השפה שלך. אולי תתרגם? תודה.

renjintso

New member
אאיצ', זה דורש

חיטוט בזיכרון המחורר. המון דברים שמזמן לא עשיתי: 1. קומזיץ 2. תיאטרון 3. הא? 4. לאיודעת, בארץ לא היתה לי טלויזיה 5. רגל 6. גליל, איכס אילת 7. אחינועם, איכס ריטה (גם אחיונעם לא משו, אבל אם חייבות...) 8. בעסה, נראה לי 9. ספר 10.תלביב, כאילו דא? בונוס: אינליאוטו

אלי ו.

New member
תשובת הרוב הדומם

1. למה אי אפשר לשלב על האש בפארק על החוף? בכל מקרה, תלוי עם מי ועם מה. 2. סטנד-אפ איכותי, לא איכותי - תיאטרון. 3. מבט 4. תלוי מה משדרים 5. ברגל 6. בגליל 7. שתיהן טובות, - ניני. 8. בעסה קשה. 9. ספר (מבטים מלוכלכים עד עימותים פיזיים עם האוחזים במטקות) 10. את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? בונוס: כמה את מציע?

גנגי

New member
מישהו בכלל קורא את זה?

*קומזיץ על החוף ובכל מקום שאפשר לקמזץ, אני בעד קומזיצים. *תיאטרון. *מבט לחדשות. *ברגל, ברגל, ברגל, נו, באמת.. *גליל. *אחינועם וריטה. אחינועם קצת יותר. *אין לי "חוף ים". יש או "ים" או לא כלום. החוף לא מעניין אותי. *ורק ירושלים! שתיים אפס! *כן, דודג' קראוון, שבעה מקומות ישיבה, במצב מצוין, 3,700 $, רוצה?

lexigali

New member
:

1. קומזיץ על החוף 2. סטנד-אפ 3. מבט לחדשות או טלנובלה - גם וגם 4. ערוץ 8 5. טיול ברגל 6. סופש בגליל 7. ריטה או אחינועם ניני - Neither. 8. צו מילואים - באסה. 9. בחוף הים: מטקות או ספר - גם וגם 10. תל-אביב ושאלת הבונוס: מוכר ת'אוטו? כבר מכרתי.

shellyland

New member
צדיקה אחת בסדום ../images/Emo24.gif

אני חוזרת ואומרת שהטלנובלה היא ז'אנר שאינו מוערך כראוי. יום יבוא ותבינו את היופי, את הכח ואת האיכויות שלה, ואני אעמוד שם להגיד: "אמרתי לכם!"

מוּסקט

New member
טלנובלות

נועדו לאנשים עם סבלנות. אם יש סיפור שאפשר לספר לי בחצי שעה עד שעה וחצי - יותר עדיף! אני לא מבינה מה רוצים ממני שבועות וחודשים!?

shellyland

New member
כי זה לא about הסיפור

הסיפור בטלנובלה הוא שולי וידוע מראש.

אטיוד5

Active member
העם שואל או משיב

1 - חוף, אבל הרבה יותר חשוב - עם מי? 2 - אפשר סרט? 3 - חדשות 4 - 8. ואיפה ערוץ הספורט, איפה? 5 - רגל 6 - גליל, אבל הרבה יותר חשוב - עם מי? 7 - גלרון או יודית? 8 - סבבה (ככה זה שכירים) 9 - מטקות 10 - תלביב, תלביב, תלאאאאביב 11 - למה לא?

למעלה