משאל עם

צימעס

New member
אה...

1 - קומזיץ ביער בן שמן 2 - תיאטרון 3 - לא 4 - סרטים. 5 - ברגל 6 - בעקרון בגליל, אבל מפאת מקום מגורי - אולי באילת. בגליל. 7 - ניני. 8 - באסה. אנחנו נשארים לבד בעורף. 9 - מגדלים בחול 10- ירושלים.

ולהלן תוצאות ה- jury המשברי:

אז ככה, שאלות קשות שאלת, משמש. חלק מהשאלות - לא זה ולא זה, חלק, גם וגם, אבל אם לוחצים אמון לקיר, הוא לא יישבר? אז:
קומזיץ על החוף
תיאטרון (תלוי איזו הצגה) או סטנד-אפ (משובח בלבד!)
אם חייבים, אז מבט לחדשות, אבל זה מדכא ולעת זקנה החלטתי שמה שמדכא אותי - אין כל סיבה שאקדיש לו זמן.
ערוץ 8 (תלוי איזו תוכנית). בערוץ הסרטים לרוב אין שום דבר שמצדיק ישיבה שלי מול המסך (מרקעעעעעעעע)
טיול ברגל או בג'יפ - תלוי. במצב רוח, בחברה, במיקום...
סופש באילת או בגליל - שוב תלוי. מאוד. אפשר גם וגם?
אחינועם ניני
באסה רצינית
ספר
תל אביב (ויסלחו לי השלי-ים) ותשובת הבונוס- אם אני מקבלת בתמורה גולף, למה לא?

שרוֹן

New member
אני בעד לתת להם מדינה ../images/Emo45.gif

קומזיץ על החוף תיאטרון מבט 8(נדיר שיש סרטים טובים) ברגל (לא אוהבת ת'טילטולים, ואם כבר אז אופנוע) גליל, אילת זה טוב בשביל המכתשים שלפני. שתיהן טובות. את ריטה אני אעדיף בהופעה ואת אחינועם בדיסק. כמו גשם, בדרך כלל בעסה, אבל זה טוב לחקלאים. ספר יותר (ולא שלא שלחתי ידי במטקה), אבל הים והחול הכי שווים ירושלים ותל אביב. הדבר הכי קרוב לאוטו שיש לנו זה השופל של הילד, אבל צריך לברר איתו קודם.

or99

New member
1 על האש...

(לא אוהב חול...) 2. סטנד-אפ 3. חדשות. אבל אם אתה שואל על מבט דווקא, באמת יש מקום למחשבה... 4. תלוי איזה סרט. בכל מקרה אצלנו יש רק yes, כך שנפתרה הבעיה. 5. ברגל. 6. בגליל. 7. ריטה. 9. ספר. אבל עדיף בלי הים... 10. אי אי, מה יפית הקדושה בערים, זקנה! מה עלית בגבורה מבתך הצעירה תל-אביב! (אצ"ג)

עִידן

New member
אוי, שאלות נורא קשות!

1. לא על האש, לפחות עד שאכלה להיות צמחונית. 2. לא יודעת. תיאטרון אולי. 3. ברור שחדשות. 4. אני חושבת ש-8. 5. תלוי עם מי, מתי, איפה וכמה כוח יש לי. 6. בגליל. 7. אחינועם ניני קצת יותר, אבל שתיהן לא מרטיטות. רק לעתים רחוקות. 8. קודם שנתגייס. 9. לא נוהגת לבלות בחוף, אבל אופציית המטקות כיפית יותר. ספר זה לא לחול. 10. עוד לא החלטתי. אוהבת את שתיהן.

אוף, איזה שאלות קשות. חייבים?

1. קומזיץ על החוף 2. תיאטרון אם זו הצגה טובה, סטנד-אפ אם הוא ברמה. 3. אין לי טלוויזיה. 4. עדיין אין לי טלוויזיה. אבל כשתהיה לי - ערוץ 8. 5. טיול ברגל 6. סופש בגליל 7. ניני. וגם לריטה יש כמה שירים שאני מאד אוהב. 8. צו מילואים - באסה. אבל כשכבר נמצאים שם - זה לא נורא. 9. מטקות 10. ירושלים. אבל גם לתל אביב יש כמה פלוסים. הים למשל. איזה אוטו?

אני עונה:

1. על החוף. 2. תיאטרון. 3. מבט לחדשות. 4. תלוי בתכנית/ סרט... 5. ברגל. 6. גליל. 7. ניני. 8. באסה, אלא מה? 9. תלוי במצברוח. 10. ירושלים!!!!! בונוס: כן, אם היה לי.

or99

New member
לדעתי...

יש קצת טעויות בניקוד החתימה שלך: דֶּרֶךְ הַמֶּלֶךְ קוּם וּנְהַג, לִשְׁכּוֹן אֶת דַּכָּא, וּלְדַּל וָהֶלֶךְ הִלָּוֶה, וּבְלָשׁוֹן רַכָּה. ובכלל: מיהו ר' דוד בוזגלו ומתי חי?

מוּסקט

New member
העם עונה ככה:

. קומזיץ על החוף או על-האש בפארק בן שמן? 2. תיאטרון או סטנד-אפ? - תיאטרון ביחוד כל מה שמעלים ב"גשר" 3. מבט לחדשות או טלנובלה?
לשניהם 4. ערוץ 8 או ערוץ הסרטים? סרטים 5. טיול ברגל או בג'יפ? בג'יפ - הלכתי מספיק 6. סופש באילת או בגליל? בגליל 7. ריטה או אחינועם ניני? ניני 8. קיבלת צו מילואים (או בן זוגך קיבל). סבבה או באסה? הפסקנו לקבל. 9. בחוף הים: מטקות או ספר?
לחוף הים 10. ירושלים או תל אביב? תל-אביב ושאלת הבונוס: מוכר ת'אוטו?
בבדאי!

giulietta

New member
להלן תשובותי:

קומזיץ. תמיד. אפילו בחצר מאחורה. תאטרון וסטאנד אפ - גם וגם בתנאי שהראשון לא פלצני והשני אינטיליגנטי. אם חייבים - אז מבט. טלנובלה - נבר ("שבתות וחגים" זה לא טלנובלה, נכון?). רוב הזמן ערוץ 8. סרטים - לעתים נדירות (תשובה של מי שהיו לה כבלים רק בסופי שבוע בבתי מלון). רגל או ג'יפ - גם וגם. סופ"ש? גליל בשבילי. דן אילת בשביל הילדים. ריטה - אוהבת כשהיא שרה, מעדיפה שלא תדבר. ניני - לא אוהבת, לא כששרה ועוד יותר לא כשמדברת. מילואים? מה זה? חוף הים? ספר??? ומי ישגיח על הבנדיטים הקטנים? ירושלים - לוקחת בגדול. ושאלת הבונוס: מכרתי את אהובתי, בצער רב וביגון קודר, לרגל נסיעה.

Mנטה

New member
והנה גמני

קומזיץ על החוף. תיאטרון או סטנד אפ רק אם הם מאוד טובים. לא מתה על שניהם. לא רואה טלויזיה כמעט. ערוץ הסרטים. טיול ברגל. סופ"ש בגליל. לא ריטה ולא ניני, פיכס. מילואים זה בעסה. ספר בים. תלביב. לא מוכרת את האוטו.

יאללה ../images/Emo141.gif

1. קומזיץ על החוף או על-האש בפארק בן שמן? הראשון. 2. תיאטרון או סטנד-אפ? קולנוע. 3. מבט לחדשות או טלנובלה? עדיף פסוקו. 4. ערוץ 8 או ערוץ הסרטים? שניהם. 5. טיול ברגל או בג'יפ? פיחסה ג'יפ. 6. סופש באילת או בגליל? השני. 7. ריטה או אחינועם ניני? שתיהן. מנאז' א טרואה. 8. קיבלת צו מילואים (או בן זוגך קיבל). סבבה או באסה? באסה. 9. בחוף הים: מטקות או ספר? מטקות. 10. ירושלים או תל אביב? תל אביב, לפחות עד שיבוא שלום. ושאלת הבונוס: מוכר ת'אוטו? לא.

מוגג

New member
משאל עם

משאל עם = = = = רב אצלנו הויכוח לא יחלש ולא יחדל יש אוכלים אותו מלוח יש נותנים בו גז חרדל כוס של תה אפשר לגמוע חדשות אפשר לשמוע ובין תה ובין עוגה בוז לקרוא להבלגה. אך בכמה עניינים לא תמצא מחלוקת-שוא. כי בהם הכל עונים, פה אחד – או הן או לאו. כי תשאל אם זה נעים שגם חיינו שמם חיים, התשובהיא –לא, לא נעים. כי תשאל אם יש לראות כבר אות לסדר ושלום, התשובהיא – כן, בחלום. כי תשאל את הסוחר אם הוא כבר רגלו פשט התשובהיא – לא, עוד מעט. כי תשאל את המובטל אם יש לו לחם לאכול התשובהיא – כן, עד אתמול. כי תשאל אם הישוב באש מבית לא קוּלל, התשובהיא –לא, אל תשאל. כי תשאל אם יד אחת ולב אחד לבני ציון, התשובהיא – כן, קיקיון. כי תשאל אם "המצב" הוא דבש מתוק ושמן זך, התשובהיא – לא,לא כל כך. כי תשאל אם יש תקוה שסוף-כל-סוף תכבה האש, התשובהיא – כן, זה עוד יש. כי תשאל אם השלטון את הפגום פה מתקן, התשובהיא – לא, כלומר, כן. כי תשאל אם זה עוזר לחוק וסדר בגבולו, התשובהיא כן... כלומר, לא. אך הבט- על אף הכל – המבצר איתן כתמול, וחומה עליו תוקם ורבבות ישאו קולם, עד עולם! (אלתרמן 1938) בקשר ל-7 אתי אנקרי.

אוֹחַ

New member

1. לא-סובל על האש בפארק. 2. לא-סובל סטאנד-אפ. 3. זה לא היינו הך? 4. אין לי כבלים. 5. ברגל. 6. בגליל. 7. כמו מוגג. 8. באסה של החיים. 9. ספר (לבשתי). 10. (חוף) ירושלים. לא שאלה ששואלים סוחר מכוניות. היית קונה ממני מכונית משומשת?

משאל עם הגולן?

קומזיץ-על-החוף-על-החוף-על-הקיץ! כדור-פיצוץ! לא שמענו! כדור פיצוץ! הבחירה היא לא בין 8 לסרטים אלא בין 8 לנשיונל ג'יאוגרפיק. 8 לוקח בהליכה.

פעם ראשונה בפורום

1. על האש ביער בן שמן 2. תיאטרון 3. מבט לחדשות 4. ערוץ 8 5. טיול ברגל 6. בגליל 7. ריטה 8. באסה 9. ספר 10. תלוי. בילויים - ת"א, טיול - י-ם לא מוכר. אין אוטו.

למעלה