משאל: מי יותר יפה? -

תראו תראו....ושרון המנצחת!!!!!!!!!

לפי ההצבעות שלכם: שרון דואני המנצחת!!!!!!!! טוב: תגובתי: אין לכם טעם- לכו הביתה פיפי ולישון! סתם נו...מה, אני לא כזאת מגעילה, אני צוחקת איתכם. אני מודה לכם על כל התגובות, אבל אני לא ממש חושבת כמוכם- אני חושבת שסופי צדקה יוצר יפה משרון דואני! אז מי שחשב כמוני, אני איתכם! איכככס, שרון דואני נראת כאילו משהו עבר עליה ב"לדעת באושר" שראיתי אותה שם, אני לא אוהבת את היופי שלה בכלל.... SOFI SOFI ALL THE WAY!!!!!

עוד משהו על סופי ושרון!

אני שווקא כם חושבת שסוםפי משחקת טוב, ובצורה אמינה! מה אתם רוצים? סופי שחקנית חדשה, צנו לה זמן יש לה עוד מה ללמד... שרון דואני משחקת בסדר, לא ממש ראיתי אותה האמת....והדמות של רונה בכינית כי אין לה תמיכה עכשיו וזה לא קשור (הדמות של שרון פי 1000 יותר בכינית!) דרון דואני מזה חמודה לדעתי ויש בינה ובין סופיל´ה דמיון!! סופי היא קופצנית חמודונת כזאת ושרון יכולה להיות פוליטיקאית....:) עכשיו מבחינת היופי, סופי צדקה ממש לבקנית נכון? אבל מה, יש לה צבעים יפים יותר מאשר לשרון דואני - תראו איזה עניים יפות יש לסופי ואיזה שיער ג´ינ´גי מהמם! ושרון...סתם רגילה.

Hole In The Sky

New member
אף אחת מהן לא יפה, ושי: לחתימה

אתה נכנס לעדכון כרטיס, ויש שם אופציה חדשה של חתימה: אז אתה עושה חתימה...ו... וואלה! יש לך חתימה!
שי

לדעתי... ../images/Emo42.gif

לדעתי יש ימים ויש ימים, ואולי גם אתם לא ממש שלמים עם החלטתכם, אחרת לא הייתם מנמקים ומתנצלים אלא אומרים ישר ולעניין. אם סופי ושרון לא היו יפות שתיהן לא היו מעלים את ההשוואה. אני בכלל ראיתי רק רבע פרק של לגעת באושר בערוץ 10, כך שאני לא ממש יודע איך היא נראתה שם (ניבה, כתבת "לדעת באושר").

Dracos Love

New member
אממ, קשה, קשהה.. ../images/Emo108.gif

אמנם סופי נראית כמו גורילה במחזור, אבל ספיר היא רק בלונדינית מטומטמת וגם לא הכי יפה בעולם. קשה, קשה. אני הולכת על מיכאל.

למעלה